smilegropar

jag har kommit på att jag har fått smilegropar ^^ haha, det har jag inte haft på typ 1984 år.. antaglien för att jag inte ha lett!

Jag sitter fortfarande och väntar på att Becca ska höra av sig, hon skulle klippa sin bror tror jag att det va sen skulle hon höra av sig. Det blir faktiskt stan idag, i det fina vädret :) trevligt! Sen ikväll blir det film! Idag har jag faktiskt varit duktig, jag har inte plattat hår! Det är historia. Eller jag har faktiskt plattat luggen. Men det är så att jag ska försöka sluta platta det lika mycket som innan.. haha :) Så idag, har jag lockit hår. Det är faktiskt rätt fina lockar än vad jag har haft tidigare.. :)
skriver sen igen :D CIAO!




tjugoåttonde februari

Idag är det lördag, den sista februari.
Har precis duschat och fixat till mig lite och ja, jag väntar på att något ska hända. Jag ska vara med rebecca idag iallafall :D får se när det blir bara ^^ Kameran följer med så det blir lite kort :D & det är fint väder idag så vi får se vad vi hittar på. Det kommer bli en bra dag! men jag ska fortsätta att göra mig iordning, skriver senare!

Ha en bra dag! :)

utan becca..

nu sitter jag här utan becca, hon kunde inte vara här för kvällen. hon var tvungen att åka hem men vi ska hitta på något imån istället :) men jag och ema gick till vip och hyrde filmer som vi ska se på ikväll :) har nyss ätit tacos så jag är proppmätt och ska snart hoppa in i duschen och sedan titta på en av filmerna :)

ni får ha det så bra! :)

tjugosjunde februari

helo alla :)
är med becca just nu. vi har fixat hennes blogg lite, eller en ny header! idag har jag varit i skolan som vanligt. dagen har väl varit helt okej. fick reda på spanska provet, VG :) rätt nöjd! efter skolan stack jag och becca till kaffe paus och fikade lite :) och om hon kan ska vi nog hyra film till ikväll och mysa till det lite :) 

men nu ska vi nog gå och göra nått annat. ha en bra kväll. puss :D

20:34

Testade innan, det som alla säger är så bra, att ha olivolja i håret. Men jag veti fan ifall det va så bra, mitt hår blev otroligt fettigt så nu har jag fått tvätta det ett antal gånger med schampo. Vet ni nått annat bra man kan göra med slitet hår? Tipsa gärna! :D Jag stinker verkligen olivolja, fy. Får nog hoppa in och duscha sen.

Jag har funderat innan och jag funderar nu, jag vill ha en tävling. Någon fototävling av nått slag.  Men jag vet varken pris eller hur det ska gå till. Men verkar det intressant, hör av er och kom gärna med idéer! :)

Men nu måste jag göra klart den sista matteläxan. Ha en bra kväll!

17:47

Jag satte på en film innan så nu har jag luggit i soffan och tittat. Ska strax sätta mig med matten, måste göra två läxor till imån. Annars sitter jag här och kollar igenom alla mina bilder lite smått.  Just nu kollar jag på Ammara&Becca, den dagen var rolig :) Det ska vi göra om till sommaren. Jag längtar till sommar, sol och värme. Inte feta snöflingor blandat med regn, usch.  Två bilder får ni, på Ammara & Becca. Bilderna är typiska sommar bilder tycker jag, även om de är tagna nu, i februari! :D men jag ska sticka nu, ciao! :*


15:21

Äntligen hemma! Den här dagen har varit allmänt seg, lam och jobbig. Hade helst velat spolat förbi den. Började klockan nio med svenska, där vi skriver skrive & skriver hela tiden. Sen hade vi engelska. Vi skulle gjort våra redovisningar men ingen kunde idag så vi tittade på Extra, den suger. Jag skulle skriva ut min text om L.A, men den var borta! Helt borta, blev så arg. Datorn kan ju f*n inte bara radera den? Så jag vet inte hur jag ska göra.. Anyway, sen var det lunch, klt, där gjorde vi nån ankät om skolan typ. Sist hade vi kemi, vi gjorde ett prov till andra klassen. Haha, det var rätt kul! :) sen slutade jag vid kvart i tre, kom hem för tjugo minuter sen.. 

Imån är det äntligen fredag igen, händer inget speciellt tror jag. Ska vara med Becca efter skolan :) Pratade om att vi skulle hyra film till kvällen, mysigt!

Jag känner mig för att göra en stor kopp varm choklad och lägga mig under täcket och titta på film just nu, jag tror jag ska göra det! :)
Ni får ha det så bra, puss!

- jag börjar bli trött på alla dessa rubriker så ni får lite lama, tråkiga klockslag! =)

tjugosjätte februari

Godmorgon! :)
S
ka snart dra mig iväg till skolan. Bara torsdag och fredag kvar sen är det helg och prao efter det i två veckor :) det ska bli rätt skönt!  Börjar vid nio idag, har svenska, engelska, klt, kemi. Slutar vid kvart i tre. En rätt lam dag faktiskt.  

Jag ska faktiskt börja ta tag i fotograferingen nu. Känns som om jag har lagt av lite med det. Jag behöver ha lite mer bilder på bloggen istället för bara text. haha, lycka till! Men jag får se :)

Nu ska jag hitta på nått annat! skriver sen. Hade så bra idag! :)

17:42

Klar med svenska recensionen nu då, jag skulle skriva om en kolgruva som vi läste om tidigare. Lite udda. Så nu är det en sak mindre som ska vara klart denna vecka. Imån ska jag ha redovisning i engelskan som jag inte är klar med. Ingen är det tror jag så jag får väl se! :)

Gick bort till dagiset där jag ska praoa innan. För jag ville inte ringa och jag skulle hitta dit oxå ^^ Men min handledare var inte där och de som var där visste inte att jag skulle komma :s Men jag ska dit på måndag klockan åtta. Har inte så stor lust till det..

Jag tror jag ska gå lägga mig i ett varmt bad snart och lägga inpackning i mitt hår så det blir fint :) (för kvällen)
ni får ha det så bra! :)

tjugofemte februari

Jag fryser, jag är trött och jag har ont! Vi hade friluftsdag idag, vi åkte skriskor och jag är bäst! Jag trillade :D haha. Åkte upp till curlingen efter doktorn och träffade AmmaraStina&Frida osen åkte vi ner till stan och åt lite på donken och gick runt i lite affärer. Sen åkte vi åt till skriskobanan och åkte lite :) fick himla ont i fötterna bara! Så jag satt på bänken rätt mycket och självklart trillade jag på isen så nu har jag ont i armen, har typ sträckt till den. Men sen åkte vi hem vid två tiden ^^ skönt och vara hemma!
lite bilder från idag!


nu ska jag sätta mig och skriva en svenska recension!
skriver senare om jag har tid, ha det bäst! :)

tjugofjärde februari

Det är inte den 24:e idag, men det vare igår! Hann aldrig skriva något igår, vet inte varför. Skolan var rätt okej, åtta till halv två. Fick reda på praon, dagis. haha :) Måste ringa dit sen i veckan oxå, jag hatar telefoner men sånna jag inte känner (a) aja. Efter skolan belv det hem till Becca! Vi gjorde massa olika. Vi äger på Guitar Hero! Mest hon, men ändå :D men sen var jag tvungen att hämta skriskor hos kusinerna till idag. För idag ska jag snart iväg till doktorn och sen ska jag träffa stina&ammara&frida, så ska vi iväg och åka skriskor! *bambi på hal is* haha, skriver mer sen!

HA EN BRA DAG :)

färdig med spanskan!

Nu tror jag att jag är klar med spanskan. Det går inte in mer så varför fortsätta? Det får gå som det går! Ifall jag övar mer så kommer jag ändå inte ihåg det.. haha :) Men nu istället sitter jag och pluggar in Twist&Shout med The Beatles. Måste kunna texten till musiken imorgon.

Imorgon börjar jag tidigt men slutar rätt tidigt sen blire Becca faktiskt :D alltid lika trevligt & mysigt!

Jag behöver eran hjälp, ni som läser den alltså. Vad kan jag skriva om för att göra den mer intressant? Eller bara, vad ska jag göra? kanske lägga in mer bilder och skriva mindre? Ni får komma med förslag! :D haha.

18:18

vips så är det kväll.. har tagit en liten spanska paus just nu men jag ska snart gå tillbaka. jag kan rätt mycket det ska bara sitta! :) åkte iväg till farmor innan och sydde in mina jeans efter som symaskinen vi hade va cp! och sen fick vi låna ett par skriskor som jag ska ha på friluftsdagen på onsdag! ^^

men jag ska dra nu, ha en bra kväll! :)

14:51

Så, nu är jag hemma från skolan. Det har varit en rätt skön dag, som vanligt på måndagar! Men nu har jag huvudvärk och det är inte så skönt. Ska snart sätta mig med spanskan också. Det kommer inte gå bra.. Vi fick inte reda på praon idag, men det får vi reda på imån. Frågade våran lärare idag men han sa ingenting, elakt.

men nu måste jag börja plugga! skriver sen :)

tjugotredje februari

Godmorgon :)
Ny vecka nu då, ska snart eller om typ en halvtimme dra mig iväg till skolan. Hoppas vi får reda på praon idag! :) Annars händer inte så mycket idag. Men nu ska jag äta frukost, skriver sen när jag kommer hem :)

21:05

Jaha, då vare kväll och slut på denna helg.  Det går fort tycker jag! men det är ju bra på sätt&vis, då susar väl skolan fröbi fort. Räknade lite för nån dag sen, det är cirka 53 skoldagar för mig, men då glömde jag studiedagar. Men det är inte så mycket! :D Det går nog fort! Men nu ska jag faktiskt gå iväg från den här datorn för kvällen tror jag.


Ni får ha det så bra! puss&kram!

16:21

FINALLY FINISH!
äntligen är jag klar med so:n! nu är det bara att börja med spanskan! haha. *känner mig duktig* Jag är verkligen inte en plugg människa som pluggar på helgen, no way! men nu var jag tvungen till det.

ni får en liten komisk bild som jag satt och knåpade ihop, enjoy..
den visar att jag pluggar! :D

15:08

Jag blir lite smått iriterad nu, sidorna i boken tar aldrig slut känns det som. Det är bara två sidor kvar nu men ändå! Jag borde har varit klar för längesen men jag tar för många pauser :D illa!

Jag har hittat jättemånga bra bloggar igår, om både foto och musik, alltid kul! :) Jag blir avensjuk på alla som tar snygga kort. Jag fattar inte hur de lyckas. Sen blir jag arg på alla som har systemkameror för jag har aldrig råd att köpa nån. haha, jag stör mig på allt.

nu ska jag fortsätta att skriva, hej så länge!

tjugoandra februari

God morgon alla bloggläsare/bloggare! :)

J
ag har typ varit uppe jätte länge, tycker jag då. Vaknade vid halv nio redan så jag har legat och kollat på en film! Men nu ska jag sätta igång och skriva på so:n igen så jag förhoppningsvis blir klar snart så jag kan börja plugga till spanska som jag har prov i på tisdag. Min helg har inte varit den bästa! Men ska jag få bra betyg så.. :P

Vad ska ni hitta på idag då? :)

den funkar!

spelaren funkar :) och pappa har top gun skivan och där fanns BFMV intro låt, jag ryser från topp till tå, ni förstår inte hur jävla undebart det va när dom spelade den och sen kom in! den som kan ta mig tillbaka får allt jag äger.. seriöst! <3 men nu ska jag logga ut härifrån faktiskt. ha en bra lördagskväll! :)


17:05

och jag sitter fortfarande här och skriver... fast lite paus har jag tagit ;) men med lite musik så går det bättre! åkte iväg och hämtade en skiv spelare, vet inte ifall ema har fått igång den eller inte. förhoppningsvis hinner jag klart med so:n nu men det tror jag inte, får sitta med det imorgon oxå men imån borde jag plugga till spanska provet.. men jag får se!

hur har eran dag varit? :)

läxor på läxor på läxor...

hej allihoppa :)
hur mår ni idag då?
jag är otroligt trött, jag sitter och skriver rent min kladd. på industrialismen och det är jobbigt -.- mitt word pogram är ccp! och sen har jag massa mer att göra! ingen fritid här inte.

jag hoppas verkligen att ni har en bättre helg än mig :) men nu ska jag fortsätta att skriva!

LP skivor

mamma hämtade upp hennes och pappas LP skivor från förr. det ligger nog minst 100 ute på vardagsrums golvet. rätt kul och sitta och titta på! vi ska se ifall vi hittar en skivspelare och lyssna på allt me! det finns en del bra ;)



londonfeeeeber..

okej, jag får total London feber just nu bara sådär.  tittade in på Ryanair, jag och min syrra kan flyga till London tur och retur på 160 kr :o fatta billigt! men sen så är det ju inte sååå billigt där...... Becca! nått att skriva upp på våran sommar lista ;) jag vill verkligen dit. ge mig pengar? :D

tjugonde februari

jag har kommit in i nån konstig svacka tror jag, jag har ingen aning om vad det kan vara. men jag orkar inte med något just nu på datorn. det kanske är bra? (men det är annat oxå) bilddagboken börja suga och jag har tappat humöret för bloggen. antaglien för att statistiken går dåligt och ni kommenterar inget. fy mig, bli glad!

det är fredag idag, jag slutade för 50 min sen ungefär. det känns alltid lite konstigt att komma tillbaka till skolan efter man har varit sjuk och jag känner mig helt ute, borta. och en sak har hänt, en sak har förändrats men det tänker jag inte skriva om här. :) men annars har väl dagen varit helt okej. men nu kom jag på en sak, jag har 10000 saker som ska vara klart nästa vecka.. svenska; berättelse- inte börjat, recension(?)- inte börjar, en till recension(?)- inte börjat, so arbete- typ hälften kvar. min helg är upptagen just nu. -.- wish me luck!

ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, ingen kan göra nått så det blir väl att sitta hemma antar jag. men det är rätt skönt det oxå :)

skriver senare, puss!

småfix

voila, skaffade tre kolumner där uppe :) de vanligaste kategorierna, det jag skriver mest om oså :) så ni kan trycka direkt där! det blir lite mer & mer fix på bloggen.


ett års sen..

idag, 190208, är det exakt ett år sen jag såg ett av mina absolut favoritband, Bullet For My Valentine. det är fortfarande ett av mina favoritband och jag såg dom tre gånger 08. men iallafall, jag var överlycklig den dagen för ett år sen. jag trodde att det var overkligt först men sen åkte till till Göteborg, Trädgårn där dom spelade :)  jag och Ema stod och frös ett antal timmar, och vi hörde hur dom repade där inne. det var en bra konsert. kom långt fram men sen mådde jag dåligt.. det var så mycket tryck så jag fick gå åt sidan och såg inte så mkt.. men helt klart bäst var dom <3 (men den konserten slår inte sjätte december, DEN var bäst.)


nittonde februari

godmorgon alla!

gick upp för typ 30 min sen och mådde jätteilla & är yr i huvudet så jag stannar hemma idag. det är inte första gången det händer och det brukar inte gå över på typ 10 min. så idag blir det nog att ligga framför tv:n hela dagen.  det är FF!  inte så mycket dator tror jag inte. får se ifall jag ska fixa lite på bloggen :P 

men nu ska jag hitta nån film att glo på, skriver senare kanske! :)

ny toppat

så.. nu har mitt hår oxå blivit klippt. men det blev inte så mkt klippt utan mest toppat tunnade  ut det och lite så :). mitt hår är sååå slitet,  men jag ska köra nån inpackning någon dag framöver, Amanda (hon som klippte) gav mig lite tips ;) haha, tack så mkt!

men nu ska jag göra nått annat!

artonde februari

hej alla :)

har eller mindre kommit hem från skolan efter en lång dag. ställde klockan på halv sju, kom knappt upp. jag är så trött! började vid åtta och slutade vid fyra. och jag har inte fått reda på praon än men alla andra klasser har det. min lärare är wierdo. :]] elevens val sög idag, jag och becca har syslöjd och vi syr ett par pyjamas shorts och lärarn är helt knäpp, hon säger saker sen ändrar hon sig och får för sig att hon har sagt saker.. vi blev otroligt sura! -.- men snart är vi klara :)

nu har jag bara problem, det kommer en hit som ska klippa mamma och jag borde toppa mig och få bort det slitna, men det är inte bara topparna som är slitna utan typ hela håret.. så jag vet inte vad jag ska göra? :o men jag får tänka ut nått innan hon kommer snart.

skriver senare! puss.

one tree hill

glömde.. fick låna beccas oth skivor innan, sesong 1-5 :D ska nog börja titta på dom nu! får se ifall det funkar *hoppas* sen försökte jag även öva lite på våran låt till musiken nyss, men det låter inte så bra på en ostämd gitarr! ska nog försöka stämma den senare! ;)

sjuttonde februari

vilken toppendag det har varit idag! skolan var lite mindre toppen men men ;)

kom hem från becca för en tag sen. det var rolig och mysigt :) snackade massa, åt tårta och annat och spelade guitar hero :D skrev även en lista över våran sommar ;)  den kommer bli bäääst! haha. men det blev en lyckad dag! puss på det :* - jag tror becca fick lite damp på mig när jag tog massa kort hela tiden :p



annars i skolan var det väl okej.. musiken var lite små rolig, vi har ju starta vårt egna lilla "band" ^^ jag spelar 60-tal, The Beatles, Shout&Scream. den är rätt lätt, eller väldigt lätt som tur är! sen kom jonna och hälsade på :D trevligt trelvigt, saknar henne i klassen..

sen nu när jag kom hem så väntade ett par jeans på mig, dom satt väl helt okej :D
men jag hoppa in och dusha nu!

hos becca!

hej alla :)

är hos becca just nu.. slutade vid halv två och hon tio i :p men sen stack vi hem till henne! så nu sitter vi och snackar skit om allt möjligt! ;)

skriver senare! :D

ben & jerry

muuuuums, sitter här med en iskall ben&jerry och så har jag fått ishjärna.. illa! men gott äre :D



och frästen, vad tycks om min nya bloggdesign? :) somsagt finns det en det en och annan grej att fixa men annars är den klar!

ny design

åååååh, äntligen har jag blivit klar med min nya design!
jag var nog på väg att sprängas vilket minut som helst.
den var nästan precis klar men så förstördes det men
det fixades till! ;) men det är ändå en del småsaker som
måste fixas till men det tar jag nån annan dag!

där är bloggen innan, haha kanterna passar inte riktigt
ihop men ni ser nog ändå :p - slarvigt ihopsatt...


hemma!

nu har jag kommit hem efter första skoldagen efter lovet då. hände inte så mycket fast det brukar det inte göra.. hade svenska, idrott och sen spanska. somsagt, en rätt skön dag :) och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar!

jag hade faktiskt tänkt att på börja en ny desig.. har lite tankar i huvudet men jag är inte så duktig så jag får väl se :p men ska försöka! :D

skriver kanske senare!

sextonde februari

Godmorgon alla :)

ska snart ge mig iväg till skolan, börjar vid tio. är lite trött nu efter ett lov men har "lov" igen om två veckor, eller det är ju prao men det är nog inte lika jobbigt! jag har svenska nu i 80 min tror jag, inte det roligaste precis att börja med..  men jag slutar efter två nån gång så det är en rätt kort dag :) sen får jag väl se vad jag hittar på.

men nu ska jag kila, skriver i eftermiddag. puss!

femtonde februari

hah, jag fyller år om fyra månade exakt :) jag fyller 15 den 15 juni!
- för den som är intresserad!

den här dagen har börjat sakta tycker jag... vaknade elva efter en otroligt jobbig natt.  kunde inte sova så jag satte på en film, låg och tittade till två ungefär men sen kunde jag inte somna förens mamma gick upp klockan sex typ. och sov till elva. jag kommer inte somna i tid ikväll inte.
imån är det en rätt skön dag, börjar klockan tio och slutar efter två nån gång. har tre lektioner ^^

men nu ska jag nog hoppa in i duschen, skriver kanske senare.
puss!

fotopromenad

jag och emma tog en liten fotopromenad innan idag, runt en timme ungefär :) tänkte lägga ut några av bilderna, kommentera gärna :)





fjortonde februari

idag är det Alla hjärtans dag...
inte min favorit dag precis. men Glad alla <3 dag på alla er andra :)
fick iallafall 100 kr av mormor & morfar igår :) (även om det är idag) alltid bra att få en peng när man är urfattig! :D jag ska faktiskt öppna ett nytt konto där jag ska lägga in hälften av barnbidraget varje månad så jag kan köpa min kamera någon gång! men jag vet inte ifall det kommer lyckas..

det är lördag idag, sov alledes för länge. tur att man börjar sent på måndag!
jag vet inte vad jag ska hitta på idag. får väl försöka hitta på något senare, men nu ska jag hitta nått gott till frukost. hörs sen!

milkshake

nu fick jag äntligen göra min milkshake :D
glass, jordgubbar & lite mjölk; supergott!


ännu mer ögon..

jag har kommit in i nån fas, jag tar kort på mina ögon hela tiden.
så tänkte dela med mig lite av bilderna :)


ögonfransar

tog en titt in på Make up store's hemsida innan. det är sånna
här ögonfransar jag vill ha till fotograferingen.  supercoola!
måste spara ihop lite pengar och köpa ett par eller två :)


trettonde februari

idag är det fredag den 13! undra vad som kommer hända med mig idag. jag har alltid råkat ut för saker, jag lovar! en dag, så var det is i skolan. typ mellanstadiet. jag trillade gång på gång på gång. alltså, HELA tiden. men vi får hoppas att inget händer idag, inget har hänt än....

idag är sista dagen på lovet.. det är väl rätt skönt att börja skolan igen. det börjar bli lite långtråkit att bara sitta hemma.  men vad ska jag hitta på idag då? :) ingen aning.. men nått kommer jag väl på, annars får jag väl ta och städa mitt rum lite. - vilket aldrig kommer att hända... (a)

jag ska nog gå til affären senare och köpa frysta bär, typ jordgubbar och glass. tänkte göra milkshake senare, jättegott :D är otroligt sugen på det just nu!

men nu ska jag faktiskt vara ifrån datorn en stund! skriver senare, puss!

längtar!

usch, sitter och tittar ut just nu..  det är mörkt, kallt och snö. inte precis vad jag vill ha just nu.  jag vill ha sommar, sol och värme, ljusa kvällar och allt :) sitta nere på stranden och grilla och bara mysa och ha kul. slippa varma kläder. aaah, ge mig sommar nu tack? :D


pengar? ja tack!

jag får lite d a m p just nu. inte på riktigt men ändå. sitter och tittar på massa kläder till sommaren, jag vill ha. men jag är pank pank och pank och när jag får pengar nästa gång kommer dom vara slut för då ska jag köpa METALTOWN BILJETT :D och det kommer bli bäst!

påtal om det, vet nån vart jag kan få tag på leopard strumpbyxor/tights? så somsagt, jag behöver pengar. jag får väl blanda lite saft och bygga ett stånd och stå och sälja på trottoaren som man gjorde när man var liten. =D

haha, ett onödigt inlägg men shit the same!

EDIT: omg, jag har sökt in till att dela ut reklam. egentligen vill jag absolut inte det, men.. JAG MÅSTE HA PENGAR!

tolfte februari

god morgon alla :) eller kanske god förmiddag? klockan är ju ett redan.  idag händer nog inte så mycket, dagen har bestått av sova till halv tolv typ och legat framför tv:n och det är nog vad resten av dagen kommer bestå av oxå! jag blir sån soffpotatis på loven, om jag inte är med kompisar eller gör något annat ^^ men snart är lovet över. börjar ju igen på måndag.. både längtar och inte längtar. jag längtar mest till praon, v.10 & 11, hoppas jag kommer på ett bra ställe bara :)

men jag skriver kanske igen senare, ha en bra dag! puss.

elfte februari

ännu en dag har gått och snart är nog denna dag borta oxå.
gick ut en sväng innan med ema & bella. kastade boll i kylan.
djur fryser aldrig, det är lustigt. men kameran var iallafall me.
vädret var otroligt grått, det är lite tråkigt. men det är ju vinter,
det brukar vara så då. men  jag längtar till sommaren :D

resten av dagen lär tillbringas i soffan eller nått liknande :)
men jag kanske skriver senare, kram!

becca, fika, bio :)

hann aldrig skriva något igår, tiden rann iväg så det blev inget inlägg. men igår träffade jag iallafall becca :D vi gick till Claras och fikade & snackade massa om allt möjligt, det har jag verkligen saknat att göra med någon! satt där typ i en&en halv timme. gick till bion senare, I taket lyser stjärnorna dårå, den var faktsikt bra :D lite sorlig oså men den var bra somsagt! efter bion stack vi hem till mig och pratade och massa :D jätterolig & mysig dag! haha, vi kommer nog få en väldigt bra sommar, med allt vi har planerat. jag längtar redan ;)

men nu ska jag äta frukost, skriver senare :)

tionde februari

god morgon!
idag är det tisdag, jag tycker dagarna har gått otroligt fort sen i fredags! vilket betyder att lovet snart kommer va över.. det längtar jag inte till :D idag ska jag träffa becca. vi ska på bio, I taket lyser stjärnorna, har hört att den har fått jättebra kretik. så jag hoppas att jag tycker desamma. men det skriver jag om senare, efter bion  :)

jag tycker det är rätt komiskt att få kommentarer av anonyma. dom säger att jag ska följa deras blogg.. men hallå, vad heter eran blogg? då är det inte så lätt att följa eran blogg. ;) så glöm inte skriva vad ni  heter och eran blogg!

nu ska jag äta frukost, skriver senare!

there is snow, white snow

gick ut med bella och lekte i snön. det började snöa riktigt ordentligt :) blöt var både bella och jag när vi kom hem igen! :D men vi hade kul,  eller ah. hon hade kul! medans hon busade tog jag kort!

m
en nu ska jag sticka och göra pizza! hade bra!




























SPOTLIGHT

nu ska jag se hur det här funkar :) har skaffat en spotlight där ni
kan skriva vad ni vill för 10kr så snyns ni i fem min och om det
inte är så många så går det runt hela tiden. glöm inte att skriva
www innan eran adress, annars funkar det inte. hoppas ni skriver! :D
den ligger i menyn under profil bilden :)

13:00

jag fick ingen bra förebild precis, men efter jag hade lagt i den röda färgen så blev det typ orange/rött så jag gick till affären innan för att  köpa en brun men det blev kastanj typ, men det
blev jättebra faktiskt! :D så nu är jag nöjd. men  jag fick ingen bra bild nu heller där man   ser färgen. haha.  men ni får den bilden iallafall. en osminkad jag.

men nu ska äta tacos! :D
ciao




nionde februari

idag är det den här filurens dag :D Bella fyller två idag, grattis!  hon fick en ny leksak och godis. så snälla vi är :) så nu springer hon runt i hela lägenheten med en pipande leksak i munnen!  hon kan lätt roa sig.


jag färgade håret igår och allt, men det blev misslyckat så jag ska iväg till affären senare och köpa en brun hårfärg. men det röda lär synas ändå men det kanske bli snyggt :) det var ju så jag hade innan. sen får jag se vad jag hittar på idag!

CIAO

ÖGA

sminkade till mig igår på skoj egentligen,
men jag tycker ögat blev rätt coolt ändå :)
kommentera gärna!

strömavbrott.. ;)

var på ica maxi innan, det var strömavbrott där inne. trevligt & mysigt  och gå omkring i ett stort varuhus :D personalen sprang me ficklampor och frågade ifall vi ville ha lyshjälp med att hitta hårfärg men jag hade min mobillampa så det gick ändå ;)

men nu sitter jag med hårfärg i håret, blondering osen ska jag  lägga in en till röd färg. blonderar för att det ska bli bättre.  (förhoppningsvis) ska skölja ut det  snart så får jag torka det och lägga i den röda färgen, sen äre klart! :) jag slänger in en bild lite senare :)
ciao!

hjälp? :D

jag blir lite smått irriterad just nu, jag försöker kapa av menyn men
då när den slutar sticker det ut på till höger om inläggen. det är lite
svårt att förklara men finns det någon som kan hjälpa till lite? :)
det är själva ramen runt headern som måste förminskas.
OCH, jag kom på att när man trycker tex på foto så hamnar menyn
längst ner på sidan, nån som vet lösningen?

åttonde februari

god morgon alla :)
själv har jag varit uppe ett tag, sen tio tror ja. det är söndag idag, men som sagt har jag lov som börjar imorgon. det ska bli skönt, men jag börjar nog bli förkyld, småtäppt i näsan  och ont i halsen. inte bra! idag vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske ska va med  stina ifall hon hör av sig. :) men annars vet jag inte.

jag får se ifall jag skriver nått mer senare, men det tror ja :)
hej så länge!

20:31

efter andra bidraget på melodifestivalen gav jag upp, jag gillar inte sån musik. och varför ska varenda jönköpingsbor suga så mycket? D: aja, shit the same.

det har inte hänt så mycket mer idag, det har bara varit en helt vanlig lördag.

nu ska jag och ema kolla på filmer och käka godis, bajbaj! :D

snaaart 100..

jag närmar mig mitt hundrade inlägg snart :D några till så har jag skrivit hundra, det skulle varit  mer om jag inte har tagit bort massa ;)

i
dag är det lördag, vaknade nyss, rätt tidigt för min del egentligen! jag vet inte vad jag ska hitta på, det är tråkigt väder ute så ut vet jag inte ifall jag går. kanske blir hemma och myser istället :)

sen ska jag även kolla ifall jag kan fixa min blogg lite :)
puss&kram!

sjätte februari

nu är det äntligen loooooooov :D det ska bli så jäkla skönt! sen när vi kommer tillbaka till skolan blir det bara två veckor, sen är det prao i två veckor, ännu bättre! :D

har nästan precis kommit hem från stan, har gått med Becca :) köpte puder & en mascara, sen stack vi och åt på subway,
det är riktigt gott :D vi hittade även jättecoola ögonfransar till  fotograferingen :)  dom kostade 95-195kr. men vi ska sparaihop lite pengar och skaffa lite "fotograferings smink" :D

annars har dagen varit helt okej.
men ska dra nu,  hade bra :*

femte februari


ny duschad och fräsh :)
jag trivs verkligen i det nya badrummet, det är så fräsht!  jag försökte klippa till min lugg, men det blev inte såå rakt x)

dagen har varit rätt okej, hade världens konstigaste morgon.. vet inte riktigt vad som hände :D men började iallafall skolan klockan nio, med svenska. sen hade vi engelska, klt, kemi. kemi läraren bjöd oss på kärleksmums,hon stod och bakade det till oss igår, snällt :D fast antaglien var det nog för att vi är så trötta och lama på dom lektionerna, så hon ska pigga upp oss! x) sen slutade jag vid kvart i tre, gick hem och nu har bara eftermiddagen  åkt förbi. men imån är det fredag sen är det lov! :)

fick även hem ett par jeans idag, från halens. jag beställde i fel storlek -.- en storlek förstor men det är nöd så vi får tumla dom sen! :D men dom  sitter bra ändå! beställde även lite från H&M, jeans där oxå, och lite annat!

men nu ska jag ge mig på spanskan
hade bra, ciaaaao!

fjärde februari

idag är en sån dag som man helst velat hoppa över, seriöst talat.  syslöjden va bra. det enda, sen var resten nått som hör hemma i papperskorgen mer eller mindre. anyway, jag och becca är bra! vi gör ett par pyjamasshorts på elevens val, sen hade vi tänkt att sy ett par jeans shorts som vi ska sandpappra (göra dom slitna) och ifall vi hinner sen ska vi göra nån tunika av nått slag :D det blir fint. vi längtar till sommarn ni vet! vi har planerat mycket, haha : ]

woho! nu är vårat badrum klart, och det är snyggt! fast ändå lite tomt, handfatet är mindre oså, men vi ska skaffa nått skåp in dit oxå så blire lite mer :) hehu.

jag hade besöksredkod för nån dag sen, inte många men ändå många för mig ;) vill bara veta vilka ni är! ni får börja kommentera :D

ciaoo :)



tredje februari

helo everybody :)

sitter här och äter Ben&Jerry, sååå gott är det! :D har även varit iväg och duschat igen! *intressekluben antecknar*

idag började jag klockan åtta och slutade vid halv två tror ja, en rätt skön dag. inte så många lektioner, hemkunskap, spanska, musik & matte. nästa vecka är det lov, det är väldigt skönt. det behövs faktiskt för min del, jag ska bara vara hemma, men det är såå skönt! :)  jag har suttit och tittat igenom hela ellos katalogen, men vår&sommar kläderna och jag har hittat massa snyggt men det är minst kläder för nästan 2000 :o så jag får nog köpa lite då&då :p

jag orkar inte egentligen skriva så mycket, har inte tiden känner jag,  och det är inget intressant heller, men jag ska tänka på nått som gör det lite roligare :) men ska äta kvällsmat nu innan jag äter upp all glass :]
  ciaaaaao!

andra februari

nu har jag suttit och redigerat mängder av bilder :D ni får veta mer ifall ni läser!*

började dagen med svenska klockan tio, satt och läsa mestadels av lektionen. slutade efter den lektionen, tio över elva :) skönt! träffade becca och vi väntade lite på att ammara skulle sluta jouren! sen stack vi & kajsa som kom senare  hem till mig och hämtade kameran så stack vi ner till vättern och fotade :D stackarns becca aså, du måste fryst! där stod hon med klänning i vattnet! :o kalltkallt, sen gick vi bort mot stan, fotade lite här & där :) sen stack vi till  Åhlens och kollade smink som vi ska köpa till andra fotograferingar! men det blir senare. sen stack vi hem till becca och åt lite oså och sen åkte vi hem! så nu har jag suttit och redigerat massor med bilder, ska lägga in dom på  skivor senare oxå :) ni får ett litet sneakpeak på bilderna, kommentera gärna :) juste, vi har kommit på värsta idéerna till sommarn oxå :D tack för en bra dag! <3


första februari

hej alla :)

idag är det första februari, tiden har gått rätt fort och hoppas att den kommer fortsätta att göra det! idag har det inte hänt så mycket, eller gick ju ut innan, inlägget nedan! :) sen har jag varit iväg och duschat igen, det låter sjukt egentligen, "nu ska åka iväg och duscha"  anyways, nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar!

imorgon är det skola igen, jag börjar tio och slutar kvart över elva! haha, alla lärare har typ nått möte eller något så då får vi gå hem vid lunch :) men du ska jag förhopnningsvis ifall det är bra väder fotografera becca, ammara och kanske stina ifall hon kan :D det får faktiskt bli ute, för blixten i studion är inte lagad än.. lite synd men jag tror det kan bli bra ändå, så jag tror vi kör nere vid vättern vid bryggorna faktiskt! men bara om det är fint väder dårå :p

men nu ska jag sticka, ciao!

fotopromenad

idag är det fint väder här så jag gick ut med hunden en sväng, det fick bli ner till vättern :) men jag säger en sak, det är inte lätt att fota när man har en jobbig hund med sig, så lämna hunden  hemma nästa gång!  kommentera gärna!







men nu ska jag nog lägga mig i soffan och titta på nått ^^
ciaaaaao!