trettioförsta januari

idag har det inte hänt så mycket faktiskt, en helt vanlig lördag.
åkte iväg till min faster innan och duschade, badrummet blir
nog klart nästa vecka tror jag dom sa :) hoppas att det blir fint!

ikväll händer nog inte så mkt heller, frågade becca ifall hon ville
på bio men hon kunde inte men det gör vi nån annan dag hoppas
jag :) men det blir nog chips och SATC, mamma lånade hela
boxen av sin kompis så, varför inte kolla igenom den när det inte
finns nått annat att glo på? så det blir nog inget mer bloggande idag

pusspuss! :)

fint!

lastbilarna  har nog hittat en ny hobby i jönköping...

var på väg hem, och där står en väldigt mosad lastbil med poliser och allt möjligt.
det där en den tredje olyckan under den bron på kort tid, haha, bron är ett antal m
högt upp och chaffuöerna är dumma nog att chansa att dom kommer under även
om det står skyltar innan klart och tydligt, men då när dom kör under så är bilen för
hög så det skrapas ju :p hela bron är sönderskrapad på andra sidan..
snart lär bron inte finnas kvar x)

trettionde januari

jaha, då var denna skolveckan slut då. veckorna går otroligt fort nu, men det är skönt på sätt & vis :)  snart är det lov, sen är det prao. påtal om praon så lämnade jag in  prao lappen till syv idag oxå, det blir nog dagis :) jag tar café sen i nian för då är det lättare att få sommarjobb där kanske senare!

idag började jag klockan åtta med so, skrev hela lektioen i stort sett, lite små jobbigt & enformigt bara.. efter det hade vi engelska, där skrev vi oxå. vi fick översätta en text. lunch. sedan hade vi kemi, vi gick igenom lite gamla papper bara.. matte osen spanska där vi läste och kollade på film :) slut tio över två!

efter skolan stack jag, becca, kajsa, ammara ner på stan, eller ammara ringde stina och dom åkte iväg till A6 istl :p gick runt i lite affärer, hittade en söt topp men den var lite dyr, eller 199kr men inte för en topp så det får bli en annan gång, åt även på donken. hittade en jättegod parfym, Alyssa Ashley Vanilla! ska nog köpa den när jag har pengar! :) sen gick jag hem så nu sitter jag här och kollar runt lite! det var en bra dag helt enkelt! :D

CIAO!

tjugonionde januari

jag får nästan panik just nu..
min mobil är snart i tuuuuusen olika delar, seriöst, jag  tappar den hela tiden och den går sönder här & där! och jag kan nog inte leva utan en mobil :p

idag var det mycket film i skolan, började dagen med film, slutade dagen med film. började klockan nio idag, hade svenska först och där kollade vi på film då, jag tror den hette Skriet fån vilmarken, gjord efter boken ^^ rätt bra var den väl. sen hade vi tjugo minuters engelska, lunch klt+lk och där tittade vi oxå på film, Ett öga rött. men hann inte se klart på hela. sen hade jag så otrligt ont i huvet så jag gick hem, missade kemi lektionen. men nu har jag suttit och hittat lite prao platser :p jag har kollat caféer och dagis, haha!

ema och jag gick iväg innan och hyrde film och köpte ben&jerrys :D GOTT! så nu ska vi nog se den andra filmen, CIAO!

snart school..

god morgon!
igår hann jag aldrig skriva något, det var fullt upp, fick åka iväg och  duscha bland annat eftersom vårat badrumt är helt borta x)

aja, ska dra iväg till skolan snart hade jag tänkt mig, lämna hantverkarna här! det blir typ värsta filmdagen i skolan idag, men jag skriver sen senare igen!
pusshej!

tjugosjunde januari

-ett litet snabbt inlägg-

just nu ligger jag och försöker plugga till fysikprovet imån, men jag lyckas inte så bra.. det handlar iallafall om tryck, övertryck, undertryck, högtryck, lågtryck,  ja ni fattar!
 
a
nnars har väl dagen varit bra, började dagen med hemkunskap, vi gjorde fiskgratäng med potatis, direkt på morgonen oxå! sen hade vi spanska, musik & matte.  slutade rätt tidigt, halv två. rätt skönt :] sen när man kommer hem så ligger hel vårat badrum i trapphuset, badkaret är i minst fem delar, så nu är allt borta, rubb och stubb! även golv och kaklet på väggarna! det kommer nog bli fint sen när det är klart :)

men nu ska jag läsa vidare, puss

tjugosjätte januari

har precis duschat, det var sista i "detta badrumet", vi ska nämligen få nyrenoverat :) för det är så vattenskadat så vi hade tur i oturen ;) problemet är att det finns ingen  annan dush i lägenhetshuset så vi får åka runt till vänner! förhoppningsvis tar det bara en vecka, men ändå :p  så just nu bor ema i mitt rum oxå, hennes rum ligger precis vid toan så då kan hon inte gå in ut när alla stuffs är där :p

ny vecka igen då, tiden går fort! om två veckor är det lov, sen är vi i skolan tre veckor och sen äre prao! och det ska vara inlämnat nästa vecka och jag har inte ens fått  häftet, men det har ingen fått!  idag började jag vid tio, skönt! hade svenska, vi skrev om en författare och sen läste vi en liten berättelse om kolgruvor. lunch kvart över elva. hade idrott sen, elevledd lektion, den var väl sisådär, lite enformigt men rätt soft ^^ efter det hade vi spanska, det är inte det roligaste precis! men sen slutade jag tjogu över två :) skööön dag!

alla mina bilder blev klara igår iallafall! från att det var ungefär 300 st blev det kanske 50 kvar :p på resten av korten blev det grimarser eller så blundade någon eller var helt borta, men korten blev faktiskt riktigt bra, tycker jag då, vad dom andra tycker vet ja inte! vi ska faktiskt fota igen snart, men nästa gång ska vi ha med lite saker, lite mer accesoarer (?)  så blire kul, och sminkas lite snyggt! jag skulle vilja ha mer som modellar! nån som är intresserad?  skulle vara jättekul!

men nu ska jag sticka och göra hemkunskaps läxa! HADE BRA! :)

STUDIO FOTOGRAFERING

idag har jag varit i bankeryd med Stina & Ammara, även mamma och Ema. fotade nämligen Ammara & Stina, eller mamma oxå, men mest jag :) men sen pajjade blixten så det blev inte så bra ''/ orkar inte skriva så mkt om det men lägger upp ett collage iallafall med lite bilder som jag har suttit och redigerat lite grann :) kommentera gärna!


tjugotredje januari

idag har jag varit i skolan dårå, orkar inte skriva om den, det är inget kul ändå :p men iallafall, när jag kom hem gick jag ut med bellis en stund ^^ sen när mamma kom hem gick vi ner på stan lite. Köpte en concealer (?) och en parfym, Free Flowing tror jag den heter, det är iallafall puma :) sen köpte jag lite saker till skolan oxå! sen när jag kom hem hoppade jag in i duschen och sedan smörjde jag in en ansiktsmask, jag tror inte den hjälpte så bra :s menmen! sen har jag ätit lite mat och nu sitter jag här! :D

imorgon blir det kanske kanske Lager 157, om det inte skulle bli nån snöstorm vilket jag inte hoppas på men jag får se! Sen på söndag blire studiofotografering med Ammara & Stina :) kulkul!

men nu ska jag sticka, CIAO!

tjuguandra januari

jag har ingen aning om vad som rör sig i mitt huvudet egentligen.. jag är sur, deppig och stör mig på allting just nu, det är lite jobbigt! det har inte hänt någonting, :s  jag är helt enkelt på dåligt humör.

till imorgon har jag värsta spanska läxan, hela kapitel nio tror jag  att det var, så blir det förhör sen, jag orkar verkligen inte någonting. annars har väl dagen gått bra. jobbig som vanligt att behöva gå till skolan i och för sig men jag orkar inte bry mig längre faktiskt, det kommer inte bli bättre. det känns som om jag bara klagar nu.. inget kul. började iallafall nio idag, med svenska, sen hade vi engelska, klt+lv, kemi, lite trög dag. men imån är det äntligen fredag, tack och lov! även om det är den jobbigaste dagen. men sen äre ju helg :) det blir väl inte halens, det var ju inte som vi trodde. men vi kanske ska till Lager 157 om det inte skulle bli snöstorm :s men vi får se :p

ska sticka nu och ge mig på spanskan, CIAO!

tjugoförsta januari

egentligen har jag inte mycket tid att blogga just nu men det får bli ett litet snabbt inlägg :) idag är det onsdag, började tio över åtta, träffade stina tjugo i och gick till skolan, hade fysik först, sen efter 50 min så hade vi prao möte vid nio, lite trevligt, så nu ska jag välja  prao oxå, det ska vara inlämnat 2 februari. ^^ Man ska välja fem olika platser :s jag vet en jag vill praoa på x) hehu. sen hade vi idrott och sist so! som sagt så har jag inte tid så det blir lite kort.. ja, jag vet inte vad jag ska skriva mer nu :p

CIAO!

bild collage


satt och knåpade ihop ett litet bildcollage  med bilder från förra året :)
hehu, kommentera gärna!

tjugonde januari

Jag har fixat lite med mina kategorier, min vardag bland annat, sen äre nåra mer ^^ Vill egentligen fixa massa på bloggen men jag suger på kodmallarna så det blir inget med det inte.

Idag började vi åtta istället för tio över nio, har nytt schema, och nu har vi hemkunskap, vi lagade spagetti och köttferssås, god frukost! efter det hade vi spanska, spanska  lektionerna är nog dom bästa tiderna på veckan för då träffar jag stina & ammara :) men annars suger det lite faktiskt. Hade musik sen, hade vikarie för våran andra lärare hade tappat rösten :s vi läste & skrev om Blues & Jazz historia, det va tråkigt! Åt sen,  sist hade vi matte, det är rätt lugnt och skönt, haha, man kan bara sitta och rita eller nått :p sen väntade jag tio minuter på stina, tog sällskap med henne hem :) och nu måste jag läsa fysik, men jag orkar inte, men jag måste!

eeehm.. på lördag så ska mamma & jag till borås faktiskt, för Halens & Ellos har vanliga affärer där så då ska vi dit och kolla lite, Stina kanske ska följa me, får väl se :)

men nu så ska jag logga ut, ciao! /s

nittonde januari

helo everybody :)
hur äre med er idag då? jag har skiiiitont i magen, det är inte så kul.. sitter här och letar efter en frisör här i  staden men hittar den inte :s vet inte ens vad den heter x) lyckat! jag måste verkligen klippa mitt hår, men jag vill ha långt men det är såååå slitet! så jag funderar på lite  page, men jag vet inte :o får tänka vidare :)

idag har det inte hänt så mycket faktiskt, började skolan vid tio med svenska, läste  för det mesta. sen hade vi lucnh, sen  idrott som jag halvt var me på och sen efter  det hade vi spanska som är lamt & tråkigt! efter skolan stack jag, stina & ammara ner på stan lite :) stina skulle hämta chinos  och en tröja på H&M ^^ sen åkte jag hem och vilade lite, jag är hur trött som helst ._.'

som ni kanske märker så skriver jag bara datumet som rubrik eller klockslaget, det är för att jag vet aldrig annars vad jag ska skriva :s eller ibland om det handlar om något speciellt eller så :p

men vi ses, ciao!
huhu, ni får en liten bild på mig :]

artonde januari

vilken trist dag, det är söndag, det är grått och klockan står still. vintern suger, aldrig fint väder och det går sakta, jag vill ha vår och sommar! jag vill bli brun och slippa alla tjocka kläder! :) januari & februari brukar gå rätt fort, men sen är det mars som går otroligt lllllåååååååångsssammmmmt!

som sagt, den här dagen går långsamt, det känns som om det ska vara  eftermiddag men klockan är bara ett! jag hatar söndagar.. Har legat och  kollat på In Flames, när dom gjorde sin nyaste skiva :] dom är kul! haha. men nu sitter jag här och jag vet inte vad jag ska skriva!  har även suttit och kollat runt på skinnjackor, vill ha en till våren men jag hittar ingen,  eller jag hittade en snygg men den fanns bara i brun, jag vill ha en svart! men jag får väl leta vidare lite :)



17:56

Nu är jag trött & kall, eller inte så trött men lite. Jag & mamma har pecis varit ute och gått :)  runt munksjön eller inte hela men fyra km iallafall, 6551 steg ;) känner mig duktig :] naat. Försökte ta lite kort men det var så mörkt ute så det gick inte så bra ''/ men ska kanske ut imån oxå, innan det blir mörkt dårå :p  haha. men ni får en bild iallafall, lite suddig men men!


sjuttonde januari

legat framför tv:n och suttit vid datorn, ja det har varit min dag idag! skulle egentligen ner på stan och träffa stina men det blev aldrig av så ja, det blev hemma i stället. kvällen blir nog inget speciell, sitter nog framför tv:n som resten av familjen och myser lite :) det blir ett litet mindre inlägg för idag, min blogg är lite mindre rörd på helgerna.
 
men ni får ha det bra! /s

sextonde januari


Nu sitter jag här igen, mhm. Ha precis ätit lite kvällsmat, så nu är jag mätt! :)  Jag har även sytt in mina nya jeans, det gick inte så bra, jag fick lite problem -.-  haha, men dom sitter bra iallafall :p idag har det faktiskt inte hänt så mycket..  var i skolan, började åtta idag, med so = prov!! Det gick inte så bra.. men ett G  får jag nog iallafall. Sen hade vi engelska, efter det lunch osen efter det hade  vi kemi, så jävla roligt! vi fick prata med helium, fan va fult det låter x) har nog inte skrattat så mycket på länge! sen hade vi matte & sist spanska. sen har det ju hänt massa andra saker oxå men jag orkar inte skriva så mkt x) men jag lovar att jag ska börja skriva bättre så blir det lite roligare hoppas jag! sen slutade vi vid tio över två, gick hem. sen hämtade mamma H&M kläder! men endel av  mina tröjor var restade så dom kommer lite senare ''/ men jag fick en grå cardigang & en helt vanlig svart munkjacka :D hehu. 

men jag ska dra nu, hade bra /s



femtonde januari

jag blir galen på mer-trafik, dom verkar aldrig godkänna mitt konto, jag vill ha fler besökare ju :(

idag har jag nog varit en levande zoombie känns det som, är & har varit hur trött som helst. jag måste verkligen gå lägga mig i tid idag, men sen äre helg! :) idag hade vi bild, hon bjöd oss på cider & salta pinnar x) haha, för vi visade våra bildspel, mina bilder är MVG bilder sa hon förra året men jag fick VG :s skit samma.. sen hade vi svenska och vi skrev nått tråkigt, engelska, klt och sist kemi, slutade kvart i tre.. och imorgon har jag so prv oxå, har somsagt  inte börjat öva så mycket än då, så jag får verkligen sitta och vrålplugga nu senare! jag hatar verkligen att plugga till prov, det är det jobbigaste ''/  och så har jag spanska läxa..

men måste nog plugga nu, hade bra! /s

19:38

har lite tråkigt just nu, sitter här och väntar på att Top Model ska börja, jag har börjat  titta på det igen, det är rätt kul! Och idag är det makeover delen oxå, alltid lika rolig! :D

jag har även suttit lite och funderat, eller jag funderar just nu oxå ifall jag ska dra igång  en liten tävling kanske, en fototävling, men jag vet ingenting.  ska jag ge pris, vad isåfall? hur ska bilden röstas fram, ska jag lotta eller ska ni rösta?tema, djur, människor, natur? jag har ingen aning alls, men om ni vill kom gärna med förslag! :)

ni får en liten bild, det handlar somsagt om foto! :D

fjortonde januari

Kom precis hem från ICA, hämtade ut mina nya jeans från Halens :) ljusblå stretchjeans, stora där nere men det går att sy in annars passade dom perfekt! mina andra är så stora nu så jag fick beställa ett par nya :) rätt bra när inte kläder passar längre, då får man skaffa nytt!

annars har inte så mycket hänt idag, gick ju till skolan oså idag, fast jag kände verkligen inte för det, men jag måste bita ihop nu, vecka sju äre lov oxå! får längta dit istl! onsdagar är nog den tråkigaste & längsta dagen, fysik, matte, idrott, lunch osen so, har prov på fredag :( har inte läst på än :o illa! får nog börja med det snart!  det är om Franska Revolutionen (?) och vi har inte haft alls många lektioner om det heller, det är ungefär 20 sidor i boken osen massa annat ''/ usch, palla. nog om det! skulle haft elevens val sen men det blev inställt! rätt skönt annars skulle jag gått till fyra och nej, tack och lov! sen blev det hem då, somnade nästan i soffan när jag tittade på tv, är så trött, får nog gå och lägga mig tidigt :] och nu sitter jag här!

hoppas att eran dag har varit bättre än min! Hade bra / s 

trettonde januari

uuuh, jag blir lite galen, även om det är typ tio veckor kvar till praon jagar jag praoplatser ändå! men det går inte vidare bra, nej. jag, ammara & stina stack iväg till lite olika ställen och kollade men dom flesta tar typ två st bara. men jag vet inte.. sen kollade jag hos fotografer som jag vill så gärna men det funkade inte det heller så nu står jag helt stilla. jag tror nog att jag ska kolla lite på cafeér, för där kan man kanske få ett sommarjobb sen! :) men som sagt, det är ett tag  kvar, får kolla i katalogen sen oxå! annars har det inte hänts så mycket idag, var ju i skolan oså men det var tråkigt & jobbigt som vanlig men det orkar jag inte snacka om nu...

är det någon som kan hjälpa mig lite med nåra saker?
- om jag inte klurar ut det själv senare Jag skulle vilja ändra lite inne på kommentars sidan, rubrikerna och hela köret, men kan inte.. lixom, vart ändrar man det oså? :p HJÄLP SÖKES!

17:58

Hej folket!
Nu är alla glada för nu har jag fått mina nya kläder :) fast tre av tröjorna va inte som jag trodde ''/ men det går bra ändå! Idag började jag som vanligt vid tio tiden ^^ hade svenska, sen lunch,  idrott och tillslut spanska. Slutade tjugo över två. Jag, Ammara, Stina & Frida stack bort till Claras och skulle kolla prao platser till mig, stina & ammara, men dom tog bara emot en :( och så  passade vi på att ta en fika oxå, choklad muffins och fanta, supergott! sen gick jag hem och väntade på att mamma skulle komma hem och hämta mina kläder så ny sitter jag här med kläderna på!

men nu måste jag pluga spanska!
(det får bli ett lite kort inlägg) Hade bra! /S

17:17

Helo alla :)
Sitter här och äter kladdkaka & dricker saft, lite fika såhär på eftermiddagen, jättegott! Idag har jag inte heller gjort så mycket, det händer inte så mycket för mig på helgerna, jag vilar upp mig inför en ny skolvecka. Börjar 10 imorgon, det är rätt skönt efter en helg!

Det funkade tidigare för mig i veckan att bli medlem på mer-trafik igen! :) med lite fixningar hit och dit ;) men nu väntar jag bara på att dom ska godkänna min sida, sen får jag se ifall det kommer mer  besökare hit :D jag behöver lite fler som ni ser ''/ haha. Undra vilka dom 2 prenumeranter det är?
Känner du dig träffad? hehu.

men nu ska jag fortsätta och äta, puss! /s

19:09

Nu sitter jag här igen ;) mätt & trött! Har precis ätit, det fick bli tacos :]det är rätt gott.   Annars har jag inte gjort så mycket idag faktiskt, sov till halv evla ungefär, suttit på   datorn mesta delen av dagen. Så på så sett är det nog skönt att skolan har börjat  så har man något att göra på dagarna :) men det är skönt med helg oxå! Jag har även färgat håret igen, eller det är ju samma färg :p färgade bara bort utväxten ;)  försökte ta kort men det blev inget bra! haha. får se ifall jag laddar upp nån bild snart.

Mina kläder från Halens har äntligen kommit! :D ska hämta dom nån dag framåt! :)  Hoppas att allt passar oxå. Jag har hittat ännu mer kläder som jag vill skicka efter, från Ellos oxå, men jag får vänta med det lite tills jag har pengar så får jag köpa lite då&då, det är ju inte så bråttom för det är mest sommar kläder :) sen ska jag även köpa vita converse, höga tror jag att det får bli denna gången! kostar 600 kr tror jag!

/s

20:04

Nu märks det att skolan har börjat igen, det är allt segare på morgonen nu. Ställde klockan på 20 över sex, kom upp tio i sju. mh, lyckat! gick iväg till  skolan sen då. jag är så himla trött i skolan oxå så jag fattar typ mindrepå  lektionerna, tar typ in 3% av hela lektionen. Hade so, engelska, biologi, matte och sen spanska, veckan segaste dag :( sen gick jag hem, åt lite sen la jag mig och somna! sov typ till sju x) haha. kommer inte somna sen igen ''/ aja. så nu sitter jag här och lyssnar på lite musik :) alltid trevligt! i helgen vet jag inte vad jag ska göra, blir nog bara att ta det lugnt tror jag.

men ska dra nu, hade bra! / s

GRAMMIS GALAN

tittade ni på Grammisgalan igår? Grattis till In Flames, årets rockgrupp, fjärde året i rad! :D och deras uppträdande var sjukt bra! jag ryser inte lite när jag kollar på det :]


slut på lovet..

Hej alla, nu blir det nog lite mindre bloggande för min del, nu när skolan har börjat. Jag är inte alls glad i det, men vårterminen går rätt fort osen är det bara ett år kvar.. Började åtta idag, med bild, bildläran kom aldrig så vi stod och frös i en kvart sen stack vi. Det visade sig att hon var sjuk, kunde inte nån sagt det innan? -.-  hehu.. ^^ Hade svenska sen, orkar inte skriva så mkt, Engelska, Lunch, Klt, Kemi x) lång dag.. Men nu är jag änltigen hemma :D och jag ska hinna och färga håret oxå, har världens fetaste utväxt -.- haha. men nu ska jag sticka, hade bra! / s

7 januari

hej alla ^^
blev ingen övernattning för mig igår inte, mådde så jävla illa. spydde när jag kom hem (y) och det sitter i fortfarande :( hoppas att jag ändå är frisk till imorgon men det är jag nog! men igår iallafall så när jag och stina kom till ammara lagade vi mat, tacos :) det blev gott! sen va vi lite på datorn. senare gick vi till Hemmakväll och hyrde film, P2, jar är inget stort fan av skräckfilmer, kan vara rätt känslig (det är väl vanligt?) men den var rätt bra faktiskt. sen tittade vi lite på MTV och sen på Top Model :) sen stack vi iväg igen och hyrde två filmer till ;) Mandy Lane, den var oxå rätt bra, rätt konstig och blodig & äcklig. :( andra filmen blev Stay Alive :D men jag åkte hem innan den :( men jag har sett den innan så :P men den är jättebra, tycker jag! sen åkte jag hem vid halv tolv ungefär. hade världen dåligaste natt. sov ingenting sen var klockan helt plötsligt kvart över sex. usch, jag är hur trött som helst..

idag har jag inte alls gjort mkt. bara suttit i soffan & framför daton.. som vanligt (a) så på så sätt är det väl skönt att skolan börjar men inte annars. jag vill inte gå dit.  jag tror jag ska sätta på en film snart, Systrar i Jeans 2, mamma har laddat ner den :)

Hade bra! / s


13:20

God morgon alla :)
ett litet kort inlägg, ska snart gå till Juneporten  och träffa Stina och sen åker vi iväg till Ammara :) ska ha lite myskväll oså, sova över där oxå! så vi  ses imån, skriver om dagen då! hade bra / s

stan!

Helo

i
dag vaknade jag ungefär vi elva tiden, orkade typ inte gå upp :o haha, sms:ade ammara senare och frågade ifall vi kunde hitta på något med hon och stina skulle gå på stan så  jag hängde på ^^ träffades typ vid ett tiden och gick typ till halv fem nu :p  jag är trött x)  köpte ingenting heller, hittade ingenting eller jo men jag hade inga pengar :( i'm pank..  men dom köpte en varsin stickad kofta, vill oxå ha en, ska kanske köpa en sen senare^^ imorgon ska vi va igen, på kvällen, filmkväll och sova över :D blir nog kul!

men ska sticka nu, hade bra! /s

i väntan på bussen, solnedgång, dock förstör röken bilden..

fartljus

Helo, nu är jag hemma igen efter att ag och mamma åkte iväg för en stund  sen till motorvägen och tog som sagt på bilarna ;)  Det var ändå lite få bilar för att  va motorväg :o men lite bilder fick jag ändå :)  kommentera gärna!



triss!

idag vaknade jag tjugo i ett, jag sover alledess för  länge.. kommer inte  komma in i skoltiden sen.. idag har jag inte gjort så mkt, legat i soffan  och tittat på tv, varit på daton. har även beställt nya jeans. så intressant ^^ juste, jag har även skrapat triss i nåra dar, är uppe i 440 kr! hehu, vilket liv jag lever..   sitter just nu och prata med lina (: skickar över twilight filmen, alla gillar den, fattar egentligen inte vrf men den är såå bra! :D hehu. 

ska iväg sen, typ till motorvägen och ta kort på alla bilar, så med  alla ljus i mörkret :) det blir nog coolt ifall man får en bra bild dårå

tog en bild tidigare idag, på solen :)









ett kort inlägg

idag är det lördag, detta lovet har gått fort :o på torsdag börjar allvaret igen ''/ det enda jag kan säga är att jag inte längtar, men nu ska jag inte tänka på det. idag har jag inte gjort så mkt, mest slappat och det består nog resten av dagen av.. och min nackspärr har inte försvunnit än, eller lite, jag kan böja på huvet oså!

men nu ska jag dra, hade bra! :)

ny header

var ute lite innan med mamma, gick till en bro och tog kort  ,på bilarna, eller inte bilarna utan ljusen, så det blev fartljus  men det var svinkallt och det kom knappt inga bilar så vi  tröttnade efter fem minuter ungefär x) men ni får en bild  iallafall :) inte så bra men det går, ska iväg till ett annat ställe nån annan dag, vid motorvägen, där kommer det nog mer bilar!


satt lite nu och gjorde en ny header, hade tröttnat på den gamla :] haha, så jag satte ihop lite bilder och voila! det blev en ny. själv tycker jag bättre om den nya, men vad tycker ni ?
nya

gamla


nyårsafton!

dagen igår började inte så bra, fick nackspärr, gjorde såå jävla ont.. så jag bestämde mig för att stanna hemma men sen på eftermiddagen så tog jag massa ipren och  mådde bättre så jag ringde stina & ammara och sa att jag kom, och tur att jag åkte till ammara, det var värt det, även om nacken gjorde ont :( aja.

åkte ut till ammara vid halv sex ungefär, gick iväg och hyrde filmer & godis : ]  Over her dead body, What happens in Vegas & Dreamgirls. vi började titta på Over her dead body, har typ sett den tre gånger innan men den är rolig ^^ sen
åt vi, efter det spelade vi lite Buzz x) jag förlorade!! :( sen körde vi Guitar hero lite ^^  sen satte vi på What happens in Vegas och åt tårta :] haha.

  vi gick ut vid tolvslaget, sprang ner till en bro och tittade på alla fyrverkerier,  DET ÄR SÅ FINT! :D fick inga bra kort men men ;) fint vare, och våra fina försök att  tända tomtebloss oxå xD haha, det gick inte att tända dom fan, så där stod vi när  alla andra sköt stora fyrverkerier så försäkte vi tända tomtebloss istl x) och så tände vi sånna dära bomber eller vafan det va. 

sen gick vi till folkets park och tända nåra reketer, såna som tjuter osen smälls.  och där lyckades vi tända nåra tomtebloss! haha :)  sen vare slut och jag åkte hem : ( ville sova där men jag hade så ont i nacken så jag åkte hem.. och nu är jag rätt död :)