klar, färdig, done?

jag skriver&skriver&skriver men jag blir aldrig klar, jag är inte ens nära klar. i det här sammanhanget finns det inget ord som ens heter klar, färdig eller what ever. och min fantsi står på noll just nu. att skriva en äventyrsberättelse men detaljer och bra fantasi med inlevelse är inte mitt ämne, lång ifrån!  men jag får väl skriva vidare!

gör ni andra något roligare, jag hoppas det :D

trettioförsta mars

idag är det sista mars vilket betyder att det är första april imån och jag kommer bli så lurad! Har du något bra lureri? :D skriv gärna nått!

idag gick jag från åtta till halv två, en väldigt skön dag :) Annars hände det inget speciellt i skolan. Efter stack jag, becca, stina, ammara och kajsa ner till stan. Vi gick runt och tittade massa, jag hittade massa våriga tunikor som jag vill ha! :D men det lär inte hända än. Gick till donken och tog en glass och annars njöt vi bara av solen ute, som kom då&då. :) Jag såg typ jättemånga, Nevnarien, massa hv spelare, och massa andra jag kände igen, haha.
i
morgon är det oxå lite annorlunda i skolan, vid ett ska våran klass ut på olika företag, det är nått projekt. men det skriver jag merom imån!

Nu måste jag skriva svenska uppsatser, wish me luck!

ny färgat

nu har jag precis sköljt ut färgen ur håret, det blev rätt mörkt än vad jag hade trott men det blev bra :) all blond utväxt är borta iallafall!
 nu sitter jag i soffan oh äter ben&jerry oh tittar på hanna montana :D haha, lite barnslig får man vara ibland!

trettionde mars

Sista mars idag då, eller nej. Näst sista är det ju :)
Kom precis hem from the affär. Köpte ben&jerry glass, så gott! och en hårfärg, tyckte det var på tiden att ta bort min fina, hm fula utväxt! :D ska fixa det strax!

Ny och den sista skolveckan började idag då. och med sista menar jag att det är lov nästa vecka, såå skönt :D Den här dagen var inte som den brukar, började klockan tio med svenska som vanligt och sen lunch. Men efter det så skulle vi till Bäckadal på studiebesök. Vi gick runt i fyra olika hus tror ja och kollade in alla linjer som fanns ^^ Gick runt där i 2-3 timmar eller något. Sen var det slut runt halv tre eller något :D Vi slutade då oxå så då gick jag hem. Hemma så väntade mina jeanstights som mamma var oh köpte tidigare idag :D dom satt väl sådär, men det går och ha dom!


men nu ska jag färga håret, skriver sen :)

kläd problem

jag kan verkligen inte bestämma mig om vad jag ska köpa för mina 200 kr. hade tänkt att gå ner till stan imån och kolla lite ^^ men här är det jag har att välja på :) jag tror att det blir tightsen faktiskt och det andra köper jag sen! :)
vad tycker ni?


annars sitter jag i soffan och halvglor på något som är på tv, har nyss ätit så mätt är jag oxå! Ska snart hoppa in i dushen oxå. hehu.

ny header

nå, vad tycks? jag vet inte ifall den blev bättre eller inte men jag kände för en med lite nyare bilder :)

den gamla ser ni här

sommartider hej hej...

Godmorgon! Det är söndag, redan och imån är det skola som gäller! Men idag händer nog inte så mycket tror jag, det blir nog bara att ta det lungt :) Vi ställde ju om klockan inatt till sommartid, ska det bli lite mer sommar nu oxå? :D det hoppas jag!

Jag hade tänkt att göra en ny header, eller bara med lite nya bilder :) Så det blir lite förändring! Men jag får se!

släckt

nu är det nersläckt här inne och jag ser att det är svart i alla andra fönster runt om oxå ^^ lite mysigt faktiskt att sitta i soffan med ljus tända! det är drygt en halvtimme kvar sen tänds nog allt upp igen..

men nu ska jag sätta på en film, ha en bra kväll! :D

Gratis mode

Så desperat som jag är efter pengar surfade jag  in på Gratismode.se, em superenkel hemsida där man samlar ihop poäng som du sen kan växla in mot prsent kort osv på olika affärer :) du kan besöka hemsidor, bli medlem i andra gratissidor eller värva medlemar, jättenkelt! så varför inte bli medlem? gratismode.se


kicks

Sitter i soffan och tittar i en kickstidning som vi hade fått på posten tidigare i veckan! När jag har pengar och allt ska jag fixa allt på nytt, foundation, puder, rouge och allt från samma märke och så måste jag ta hjälp av dom som jobbar där vilket som är bäst och passar mig ^^ haha. men det får bli senare!  Jag kom även på att jag ska köpa en v de fyra sakerna jag ska ha, skor, tunika, tröja eller jeansleggins, jag har 200 kr och alla kostar 150kr-199 kr så det är bara att välja! x) jag får se ;)

annars sitter jag och tittar på tv lite, tittade på hockey innan, Hv gick såklart vidare till final :D heja! haha

panic atack

ja, som rubriken. jag får paaanik. pengapanik faktiskt, inte så ovanligt. Jag fattar inte hur alla kan handla så mk hela tiden :o haha, jag har hittat massa som jag vill ha, skor, 199kr, jeansleggins, 199 kr, tunika, 149 kr, tröja, 199 kr. och all jag har är 200 spänn, snacka om jobbigt :( nån som har något tips om att tjäna pengar? :D

earth hour

ikväll är det ju earth hour, det sägs att man ska även släcka hos sig själv oxå. saka ni göra det? :) jag tror att vi ska göra det, iallafall jag! :)

jag vet inte ifall det blir stan eller inte, ingen vill följa med och det suger att gå själv. men men.

tjugoåttonde mars

Godmorgon!
Idag är det lördag, skönt med helg! :) Jag hade tänkt och gå ner til stan en sväng, hittade lite kläder igår som jag ville testa oså :) får se ifall jag får med mig nån bara! annars ska jag nog bara ta det lungt! Vad ska ni hitta på idag?

i'm home

nu är jag hemma! har varit det en liten stund men men :) stina och jag tog bussen upp till A6 och gick där en sväng. det är inte bra att gå där när man inga pengar har. jag har hittat massa som jag vill ha, illa! det är både kläder, skor och smink! jag får försöka skaffa något iallafall ;)  haha. sen åkte vi hem till henne. vi hade egentligen tänkt att gå på bio men vi hyrde filmer istl :) en mysig och trevlig dag/kväll :D

nu ska jag fatktiskt lägga mig, är supertrött! hade bra!

tjugosjunde mars

Hej alla :D
jag har nyss kommit hem från skolan, eller för 30 min sen ungefär :) Det är äntligen fredag oxå! Idag startade skolan med so klockan åtta, lite lagom småtråkigt! Sen har jag haft engelska, kemi, matte och spanska! på kemin hade vi provet dårå, jag slår vad om att jag kommer få ig :( det gick verkligen så dåligt! usch, jag måste lära mig att plugga bättre!
Men nu sitter jag och väntar på att stina ska ringa, vi ska väl hitta på något och sen ikväll ska vi antaglien på bio med frida oxå :) trevligt trevligt!

men nu ska jag fixa mig lite, hade bra!

20:55

det går långsamt framåt med pluggningen, har läst igenom alla sidor. jag fattar inget av det jag har läst. det låter inte så bra? jag kommer ligga uppe hela natten och läsa alla sidor om och om igen tills jag fattar! haha.

och jag börjar gilla min mobil mer & mer nu :) det är lite svårt att byta från en till en annan när den inte har samma inställningar, den här har lite färre så det suger lite men annars r den toppen! :D
men nu måste jag läsa vidare!

tjugosjätte mars

Förlåtförlåt för ingen bloggning igår alls och dålig uppdatering idag men jag har haft fullt upp med lite allt möjligt!
Igår gick jag iallafall i skolan från åtta till fyra Sen åkte jag och mamma upp till A6 och köpte min mobil. Efter det gick jag till donken och träffade Stina&Frida :) trevligt! När jag kom hem så fixade jag mobilen och insåg att den sög och jag blev j*vligt besviken.. jag ville inte behålla den men det löste sig faktiskt! :D Jag fick inte lämna tillbaka den mot pengar men jag kunde lämna tillbaka den mot en annan mobil och dom hade en som kostade lika mkt, en sony :) den är snygg och bra! så allt löste sig, tack och lov!
da mobil

och idag började jag klockan nio och gick till halv tre ungefär ^^ vi har nån trafikvecka på skolan typ och det handlar om mopeder så vi gick på någon presentation och sen fick vi köra en "moped" det var på en stimulator men det var skitkul ändå :D haha. sen åkte jag upp och hämtade den andra mobilen så nu sitter jag och fixar in alla nr bland annat! sen har jag ett j*vla kemi prov imån och jag fattar ingenting! INGENTING. det suger :(
men bäst att plugga vidare!

muffinsar

jag försökte mig på att baka muffinsar, minns ni förra gången? det blev ju inte så lyckat! ^^ haha, men denna gången lyckades jag iallafall :D

tjugofjärde mars

Jag somnar snart här i soffan, jag är såå trött. Det tog ett tag för mig imorse att komma upp, att ens reagera på att klockan ringde. Men upp kom jag tillslut och jag kom till skolan utan skador, jag var så nära på att halka hela tiden för det har kommit snö och is!! det ska bli vår  ju. Annars har dagen varit brao :) det har varit en snabb dag idag oxå. började åtta och slutade vid halv två. :D superskönt!

Just nu sitter jag och kollar på Tyra Banks show, det handlar om tjejer som hånglar, straighta tjejer. Det är lite småäckligt tycker jag. haha.
Imorgon ska jag antaglien köpa mobilen ifall allt funkar okej :D hehu, jag är glad för det. min håller verkligen på att gå sönder just nu. Jag ska ha den, bilden nedan ;) Samsung u600 evo lila, den är svart på bilden men jag ska ha lila :D
.

tjugotredje mars

hej hallå :D
Hinner blogga nu som först! Har suttit och redigerat ännu mera bilder oså :) idag var det dags för skola igen då. Men det var en rätt snabb dag kändes det som. Började vid tio och slutade halv tre. Efter skolan stack jag, Ammara & Stina upp till A6 för stina skulle köpa en mobil och jag hittade en söt mobil som jag ska köpa :D den kostade bara 1500 kr oxå, lite lustigt men det är ju billigt! sen åkte jag hem och åt, dushade, och nu sitter jag här och det är redan kväll! Det går så fort, allting lixom. men nu ska jag se vidare på CSI, ha en bra kväll!

fler i en

satt och lekte och knåpade med en bild innan, eller det är egentligen fyra bilder :D men jag satte iallafall ihop alla fyra i en, den blev rätt coolt tycker jag allt!


fotografering

Ni har jag suttit från sex mer eller mindre och redigerat och redigerat men jag kan säga att jag tycker att korten blev riktigt bra, nu får jag bara se vad Becca&Ammara säger :D men dom får gilla dom!
ni ser några bilderna ser ni nedan! Lite tema var väl ballonger, dom var me på de flesta korten :D
kommentera gärna! :)


18:05

Hejhallå!
Sitter här i soffan med Ammara och kollar igenom alla bilder från idag, så jag kan ju säga vad vi gjorde. Vi var i bankeryd i fotostudion :D och korten blev snygga! men det får ni se sen! nu ska jag kolla på one tree hill!

tjugoandra mars

Godmorron! :D
Är allt bra med er? Jag har äntligen fått sova nästan en hel natt utan hosta, tack och lov! Den börjar försvinna helt och hållet. Jag ska strax fixa mig iordning för Ammara & Becca kommer hit sen :) Sen ska vi iväg och handla lite stuffs och sen ska vi iväg :D haha, ni får se sen i eftermiddag tror ja :) men det ska bli kul iallafall! men bäst att göra mig iordning nu!

Ha en jättebra dag! :D

fotopromenad

gick ut med ema&mamma, även med bella ner till vättern en liten stund. Bella badade i det kalla vattnet, hon kan knappast känna någon temperatur? Hon tyckte det var kul iallafall! Kameran var ju självklart med!


solglasögen var ju självklart tvugna att hänga på, det är ju vår! :D

roadtrip

Hej hallå igen!
Den här lördagen har gått rätt fort, nästan för fort men men :D Åkte ut till farmor&farfar innan och sydde in mina jeans dårå :) dom blev väl rättt okej ^^ sen åkte vi och handlade lite grann och upp till mammas jobb och gjorde lite annat! Det är så himla skönt ute och varmt, det var nästan för varmt i skinnjacka, man kunde nog steka ägg på den. Eller inte men ändå :D Så jag och ema tyckte att det var dags att köpa glass, årets första vårglass! (har ju ätit annan glass innan, såklart!) Det fick bli en twister och det var så gott så :D Sen när vi kom hem så gick vi ut igen med bella oxå :) men det kommer snart i ett annat inlägg ;) Men det blev iallafall en lite roadtrip för oss idag!


glasss :D

tjugoförsta mars

Idag är det lördag, men det vet nog alla ;) Det är jättefint väder ute, det är bra! Får se ifall jag ska gå ut lite senare :) Men en sak måste jag göra iallafall åka till farmor och sy in mina jeans, dom jag slet sönder igår. Vill nämligen ha på mig dom imån, plus min gråa tröja & skinnjacka, det blir snyggt :D haha.

Vad ska ni göra en sån här fin dag då?

kvällsblogg

Nu kör vi på lite kvällsblogg här ;)
Hur har eran kväll varit? Min har väl varit bra :) Vi åt tacos till kvällsmat sen har jag luggit och tittat på tv och innan satte jag på Bedtime Stories på datorn som jag och ema låg och tittade på :) men nu ligger jag i sängen och år mina nattliga hostattacker, skitjobbigt säger jag bara! men jag skriver imån, ha en bra natt ;)

slitna jeans

tog mig på en liten trip ner till källan innan för att se ifall vi hade sandpapper, ville nämligen slita mina jeans lite :) och vi hade det så nu har jag suttit och gjort lite hål och ja ^^ men ett hål blev helt fel, råkade dra åt fel håll så jag fick sy igen och det blev fult men skit samma :D


promenix

tog mig ut med bella innan, gick det till en lite gräsplätt typ och kastade pinne och busade med henne lite :) jag har världens knäppaste oh sötaste hund! :D


15:20

Nu är jag hemma från skolan, eller har vart det i nån timma :) skönt! Det är ju fredag idag så det blir väl lite mys ikväll! Jag var ju somsagt i skolan idag, och det hände inget speciellt. Matte provet gick sådär faktiskt, en del är lätt men en del är skitsvårt.
Ligger just nu i soffan och väntar på att mamma ska komma hem så ska jag kolla ifal vi kan skaffa nån slang til mitt cykelhjul så jag kan cykla :) och sen ska jag göra lite annat!

Men nu ska jag ut med bella, skriver sen!

tjugonde mars

Godmorgon alla som är vakna!
Jag ska iväg till skolan snart med min jäkla hosta! jag hostade hela natten, ingen sömn för mig inte. Idag händer nog inte något speciellt i skolan eller jag har matteprov och det kommer nog inte gå så jättebra. Men förutom det händer nog inget. Men jag får väl skriva när jar kommer hem!

Ha en bra dag!

YES!

JA :D Hv vann faktiskt! Det var en jättebra och spännande match och vi satt rätt okej oxå! :) men mer får ni se imån, tog lite kort ;)  nu ska jag göra mig redo för natten, hehu.

HV71

WOHO, jag och emma ska på hååååååveeeeee sen ikväll :D HV-Frölunda, vilka vinner? Hoppas att Hv vinner iallafall, hehu. Jag är glad :) hahah x)

nittonde mars

Hej alla läsare :)
Jag sitter  soffan och har precis ätit frukost och nu sitter jag och kollar på Rachel Ray, det är bra ibland! :) Idag har jag studiedag, jätteskönt! Så idag blir det bara att ta det lugnt faktiskt! Va ute med bella innan i solskentet men det blåser jättemycket så det var inte så skönt. Igår var ju jag somsagt hos becca och vi har bestämt lite saker till söndag, ni får se vad vi gjorde då ;) haha, men nu ska jag titta vidare :)
Ha en bra dag!

hos becca!

hej hallå!
sitter här hos rebecca just nu, ammara är oxå här :D har bakat, spelat gh och nu ska vi snart äta lite mat :) vet inte riktigt när jag kommer hem men det blir senare ikväll tror ja! :) hur har eran dag varit?

uppdate; hej igen :)
kom hem strax efter tio tror ja! Det var en jätte mysig dag/kväll hos becca! Vi spelade GH, färgade bccas hår, bakade och tittade på Greys anathomy (?)
och i skolan hände inte så mycket annat, fick tillbaka mitt so arbete. VG :D jättenöjd faktiskt! men annars hände då inget.

artonde mars

halihallå!
Ska snart gå iväg till skolan, börjar vid åtta och går ända till fyra! lång dag. Efter skolan tror jag att jag ska vara med becca :) ifall det inte dyker upp något. Har precis laddat över bilder från dagiset till ett usb som jag ska ha i skolan oxå, så intressant :D juste, imån har jag studiedag, superskönt!
men, hur ser eran dag ut idag då? :D

kvällsblogg

Hej hallå!
Ligger faktiskt i sängen just nu, lägger över lite bilder in på datorn igen. Fick tillbaka den innan :) Han som fixade datorn var rätt snäll, han istallerade det senaste photo shop som annars kostar 12.000 ;) och sen massa annat :D  skitsnällt!
Jag måste fixa över några bilder från dagiset in på usb till imån fall jag orkar nu x) ska ha det till skolarbetet. Men det är lite segt just nu att ladda över bilderna från ett annat usb så jag får se ^^

men jag måste fixa det här nu, skriver imån! :)

sjuttonde mars

Hallå alla läsare :) - huhu, ifall jag har några :]
idag är en sån där dag när man blir glad på grund av vädret! Det är strålande sol här i Jönköping, nästan inga moln :) superskönt! och det är extra skönt att vakna och det är ljust ute :)

idag började jag vid åtta med hemkunskap, hade ju prov och det gick väl sisådär faktiskt. kunde endel men inte allt. sen  hade jag spanska, musik och tillsist matte. En rätt skön och snabb dag! Jag räknade ut innan att jag har ungefär runt 52 skoldagar kvar. Hur skönt är inte det? :D

men jag ska göra nått annat nu, skriver sen kanske!
hade bra! :)


det fina vädret :)

anonyma personer

jag får fortfarande massa kommentarer från anonyma som säger att jag ska kolla in deras blogga osv. men hur lätt är det att kolla deras bloggar om det inte står någon blogg egentligen? ;) så dom kommentarerna tas faktiskt bort. så tänk på det när ni kommenterar något sånt, kommentera gärna med namn och bloggadress! :D

sextonde mars

Nu har jag tid att skriva! Efter att ha pluggat lite grann och ätit :) Har hemkunskaps prov imån men det går inget vidare bra att få in i min  hjärna just nu! Det handlar typ om kolhydrater, fetter och protein :s

Men annars idag så har jag varit i skolan då, nu efter praon. Det var rätt skönt att göra någonting annat än att bara sitta vid skolbänken, inte det roligaste! Men det var en rätt skön dag, 10-14.20 :) Efter skolan blev det Becca :D hon va brun, det gillar vi inte :(  Men det är kul att hon är tillbaka iallafall. Fick en parfym av henne!  som luktar gott :D Vi hade trevligt iallafall! Sen blev det att åka hem och plugga!
Jag fick min skinnjacka idag :D den såg inte jättesnygg ut från början men nu har jag börjat vänja mig och den är snygg 8D haha :)

men nu måste jag plugga, ciaao!


parfymen jag fick ^^ helt ny var den tydligen!


liten del av jackan :)

17:58

Nu är min dator borta, eller den är hos någon som skulle installera om den totalt så den blir bättre :D Hoppas att jag får den imorgon! :) Ska strax gå och titta på One Tree Hill som börjar om fem minuter, ett av mina favorit pogram! hehu.

Har ni märkt hur just det är ute nu? Det är ju jättehärligt, och på morgona me! Det har blivit mycket lättare att vakna när det är såhär just.  Våren är på gång tror ja :)

jag får damp på min blogg, den är cp! om man går in på kategorin "min vardag" så blire inget mellanrum mellan menyn och inläggen vilket är hel stört för det är det på de andra kategorierna. På entry page funkar inte läknarna uppe i headern så jag fick ja bort dom. Ska det va nått mer fel nu eller?

Men ni får ha en superbra kväll! ciaaao!

flower power

här blir det flower power igen.  hade bara lite lust att ta några kort innan, men dom blev inte jättebra men men :D kommentera gärna :)


femtonde mars

God förmiddag alla :)
idag är det söndag, helgerna går fort, för fort nästan. Imån är det skola igen, längtar inte så mycket men det är bara att bita ihop! Idag blir det att plugga till hemkunskaps prov som jag har på tisdag, det handlar typ om kolhydrater, fetter & proteiner. Jag fattar inte så mycket så jag får se till att läsa idag! För imån ska jag antaglien vara med Becca :D så då har jag inte tid att plugga! Har saknat henne! :* Men annars händer det inget speciellt idag. haha, skrev för ett tag sen, inte allt för länge sen att jag snart var uppe i 100 inlägg. Nu är jag snart uppe i 200 inlägg :D

Men nu ska jag läsa vidare, ha en bra söndag!
/sofii

17:16

Hej igen :)
sitter här framför datorn, den stora, alltså inte laptopen och det känns så ovanligt att skriva vid ett sånt här tangent bord nu :o är van vid laptopen, allt är annorlunda. Sen har jag inget på denna datan heller för vi fick den rensad av någon så allt är borta. Vi ska även installera om min laptop som jag tror att jag skrev tidigare om :) dels för att kunna ladda ner msn och sen annat!

Mormor och morfar är på besök just nu. Dom är här och firar mamma :) Så vi har fikat lite och nu sitter dom och kollar på HV-Timrå, heja hv :D men hv ligger under, inte bra!
men nu ska jag joina dom där ute, hade bra!

18:26: nu är det spänande här i tv rutan! tredje perioden är slut och det står 2-2, HV måste vinna så det blir en sjunde match så HV kan vinna och gå vidare till semi! :D - jag blir värsta hockey nörden när det gäller finaler, och HV71!

18:57: HV71 VANN! :D woho! Jönköping äger, så är det bara! hehu, timrå suger :]

småfix

har suttit och fixat lite i kommentars rutorna, texten på den som kommenterat och ja, ni kan kolla lite :) säg till ifall ni tycker nått är fel! Sen fixade jag oxå en text där man kommenterar, att jag vill inte ha nån reklam! Det tas bort ändå!  ett litet onödigt inlägg men shit the same :D

fjortonde mars

Idag är det lördag och mamma fyller år idag, grattis :D Så mormor & morfar kommer tydligen hit sen och ska fira henne. Annars sitter jag och sparar alla bilder på ett usb minne. Även om datorn är ny och allt så ska jag rensa den totalt för att kanske lyckas ladda ner msn bland annat! Sen är det annat strul oxå. Annars händer nog inget speciellt idag, jag ska försöka plugga till hemkunskapen, har prov på tisdag.  Men nu ska jag fortsätta, skriver senare idag :)

Juste, idag kommer Becca hem oxå :D hon landar ikväll sa hon, har saknat henne! Vi måste hitta på nått sen nån dag framåt :*

Ni får ha det jättebra! :)

fredag kväll

Det är fredag kväll och klockan är halv åtta och jag är skittrött! Vet inte vad det är med mig, har varit trött hela veckan om inte mer.. Har nyss ätit lite, det blev pannkakor :) så jag är proppmätt! Det blir lite mys med mamma & syster idag, antaglien framför tvn, med nån film kanske. :D och än så länge har inget otursdrabbat hänt! hepp, nu ska jag gå lägga mig i ett varmt bad :)

Hur ser eran kväll ut då? :)

trettonde mars

Så det är alltså fredag den trettonde idag, igen. Det var det förra månaden oxå va? Men ingen otur har jag haft än. Sitter här och äter nöt-creme, det är så gott! Så det värsta som kan hända är att jag tappar det på golvet men det gör jag nog inte! :D

Idag var det sista dagen på praon, både skönt och småtråkigt. Hade gärna stannat nån vecka till och sluppit skolan som drar igång på måndag igen. På dagiset hände väl inget speciellt..  När vi var ute så åkte barnen sjärtlapp, (?) det skulle ju inte bli mer snö utan 10+ hörde jag, men det vet ja inte nånting om. Gick hem och åt, gick tillbaka, lekte lite och sen fick jag sluta en halvtimme tidigare! :) Barnen var så otroligt söta, både till utseende och beteende! och somsagt, skolan börjar på måndag igen och det längtar jag inte så mycket till men det är typ lov snart igen, om tre veckor. Men nu är det helg så jag ska tänka på det istället, vad man kan hitta på!

m
en ni får ha en bra dag så hörs vi kanske senare! :)

tolfte mars

Hej allihopa :)
Min dag har varit bra faktiskt. Men jag har varit extremt trött, jag vet inte vad det är med mig! Men iallafall, gick till dagiset och idag har jag gjort det vanliga ;) lekt, hjälpt en del att klä på sig, lekt mer, puttat på gungor, tröstat barn och lekt ännu mer :D synd att det är sista dagen imån! På lunchen idag så satt jag ute för det mesta i solen, det blev varmt så småning om, jätteskönt! Kameran var även med idag lite, tog lite kort på olika saker som ska med till skolan men det fick inte bli på barnen eftersom man inte får det pga några regler som finns! men andra bilder, på detaljer som ni ser nedan! :) Slutade vid tre och gick hem och det har inte hänt så mycket sen dess heller.
Hur har eran dag varit?



patrik 1,5

Sitter här och fryser ihjäl typ, nejdå. Men fryser gör jag! Har precis duschat och nu ska jag äta kvällsmat. Tidigare satte jag och ema på en film, Patrik 1,5 :) Den var rätt bra faktiskt! hehu. Jag är helt slö i kroppen efter förkylningen så allt är rätt jobbigt, inte kul alls. men nu ska jag äta, ha en bra kväll :D

hemma!

åh, äntligen hemma :) det är alltid skönt. det har faktiskt inte varit lika kul idag på dagiset som tidigare, antaglien för jag är inte toppen i kroppen än.  - där fick jag till det lite! lamast humor! 8D
men annars hände det inget speciellt idag, nej. träffade elvira och åt lunch med henne på skolan så satt vi och snackade lite vid skåpen :) slutade vid tre och nu ligger jag och somnar snart i soffan. jag är så trött, kom knappt upp imorse. illa!

hehop, nu ska jag se på top model, även om jag sett det tidigare. skriver sen.

hur har eran dag varit?

elfte mars

Godmorgon :)
idag kan jag säga att jag mår bättre men helt frisk är jag inte än, det tar tid för näsan att inte va täppt! - och näsan är det jobbigaste. Men annars ska jag strax ge mig ut i det kalla vädret och gå till dagiset , det är den sista veckan och jag har missat två dagar redan. Jag får se vad dom ska hitta på där idag, skriver sen.

Ha en superbra dag! :D

skinnjacka

gick in på halens innan och kollade lite, kollade på skinnjackor så nu är en hemklickad! :D det blev faktiskt en på killavdelningen. många tycker det är fel för tjejer att handla därifrån, tycker ni det? killkläder kan va mycket snyggare och bättre än tjejkläder ;) men iallafall, den är rätt enkel, svart! 1000 kr kostade den :) den ska komma nån gång i mitten av mars :) haha, jätte intressant inlägg! :D

sitter här just nu i soffan och småglor på vänner ^^ haha, vad gör ni då?

14:23

buhu, idag går bloggen dåligt, inte alls många besökare, inte kul! haha, jag vill ha er besökare och kommentarer, nån som har tips om vad jag kan göra? :D

anyway, sitter här som vanligt och är proppmätt! pappa köpte hem pizza, det var gott! har inte ätit det på jättelänge så det var på tiden! ;)
egentligen har jag inget att skriva om menmen :D

tionde mars

Idag är det en ny dag, tisdag. det blev inget dagis idag heller även om jag hade tänkt det först mn jag är inte riktigt okej än. men imån ska jag gå! :) egentligen har jag inte så mycket att skriva om men jag kan ju skriva under dan :D ni får iallafall ha en toppendag!

20:58

nu är det kväll igen, dagarna går fort nu! men det är skönt, då kommer våren väl? :) idag har det inte hänt så mycket faktiskt, har mest luggit framför tvn och kollat på ointressanta saker men vad ska man göra när man är sjuk. men imån ska jag faktiskt rycka upp mig och sticka iväg till dagiset, jag är bara lite snuvig och hostan kommer lite då&då! men nu ska jag titta på tv igen ;)
ha en bra kväll så hörs vi imån! :D

tidsfördriv


jag tänkte va lite duktig innan och baka muffins med vaniljströssel men bilden säger ju det mesta. det blev ett misslyckat resultat. jag tror jag tog för mycket bakpulver så dom rann över formarna helt enkelt.  men alla gör inte alltid perfekta? :D

12:42

jag förstörde min meny total innan, jag fick damp och blä OCH det var inne på kodmallarna så det var inte lätt att fixa för jag visste inte vad det var för fel men jag fxade det! :D jag är bäst! huhu, jag har mina knep för att lösa saker ;)

nionde mars

Godmorgon! :)
Jag bestämde mig för att stanna hemma en dag extra idag, är inte på toppen än. Är lite kraslig fortfarande, får se hur det är senare idag och imån! Men idag är det måndag och ny vecka, det är sista veckan jag praoar så just därför vill jag bli frisk ^^  Men annars vet jag inte vad som händer idag, jag måste skriva en svenska resencion innan boken ska lämnas tillbaka. haha, får se ifall den blir gjord!
Hur ser eran dag ut? :)

flower power

fotade lite innan, det fick bli mammas tulpaner :) la en blomma i en skål med vatten och frös in så den frös. det blev rätt coolt :) lägger upp några av bilderna, kommentera gärna!


WIPEOUT

aså gud, haha. sitter och kollar på wipeout just nu, min mage gör ont! jag skrattar för mycket! om ni inte har nått annat för er, sätt på kanal5 nu! hahaha, aj xD dom går över en hinderbana, snurrar och ja, kolla! heja svenskarna! :D

det kommer upp ett inlägg om en stund igen :)

bli frisk!

jag vill bli frisk, jag är trött på det här. men jag mår lite bättre nu iallafall. halsen gör inte ont längre och jag har inge feber. skönt! :) idag har det somsagt inte hänt så mycket, har lagt över alla mina bilder som jag hade på andra datorn på skivor för den ska rensas.

hur har eran dag varit idag? :)

åttonde mars

Godmorgon allihopa! Inatt har jag äntligen fått sova ut men ändå är jag trött. Helt tung i huvet är jag oxå, kommer jag bli frisk någongång? Idag är det söndag iallafall, händer inte så mycket. haha. Man kan inte göra så mycket när man är sjuk. Men nu ska jag göra nått annat, ha en bra dag. Puss!

19:19

usch,  igår var det halsen och feber. Tidigare idag var det näsan som rann och kroppen som gjorde ont och nu kommer hostan! Jag hatar verkligen att vara sjuk, men vem tycker det är kul? ;) Det är nog en riktig influensa som jag fått! inte kul alls. Jag vill ändå bli frisk tills nästa vecka så jag kan va på dagiset den sista veckan iallafall, har massa frågor som jag måste få svar på oxå! men jag får se hur jag mår imån oså :)

ett lite mindre inlägg som är lite mindre intressant men jag har tråkigt så då blir det att jag bara skriver nått meningslöst som nu! :D

hockey!

god eftermiddag alla pigga, jag är inte det även om jag har käkat massa ipren och allt. fick näseblod innan oxå :( jag snyter mig så mycket. usch, jag hatat! annars sitter jag framför tvn och glor på hockey, heja HV71 :D  klart att dom kommer vinna sm-guld iår igen ;) haha! men nu ska jag titta, ha en bra kväll!

edit: woho, HV vann med 7-0 :D det är good! haha

sjunde mars

hej hopp alla :) vad gör ni idag då?
Jag ligger i soffan just nu och tittar på massa andra bloggar! Har inte sovit så mycket inatt heller så det är lite jobbigt. Vakna vid sju redan och kunde inte somna om men sen sov jag lite innan ^^ haha. Resten av familjen är på kalas hos farmor just nu, så dom har lämnat mig hemma! Men jag orkade inte följa med. Annars tror jag inte att det händer så mycket idag, jag kan ju inte göra nått iallafall. Jag är vrålhungrig just nu men jag kan inte ens äta, jag har verkligen problem x) hehu.. jag ska rensa lite bilder nu hade jag tänkt, ni får ha det så bra :D

just typiskt..

jag tog tempen innan och jag har 39 graders feber, skitkul! verkligen. men nu ska ni inte behöva höra om mig och mina sjukdommar, det är ju inget kul. Men det blir ju iallafall inget kalas för mig imån. Men nu ska jag titta på tv, ha en bra kväll! :)

18:16

helo igen :)
Jag sitter i soffan just nu och harklar mig som bara den, det är otroigt jobbigt men nu ska ni inte behöva höra mitt klagande x) Becca smsade innan och frågade ifall jag ville hänga med på stan så jag gjorde det faktiskt, men det var inte det bästa för jag kunde knappt andas.. hehe. Hon köpte iallafall en bikini :) jättefin! Hon åker till Canarie öarna inatt, så j*vla fuskit! :( men hon får ha det så bra :D men nu ska jag göra nått annat!
vad gör ni då?


15:52

jag är sååååå nära på att skära up min hals, den gör så förbaskat ont! :( Det hjäper ens inte med halstabletter, te eller glass.. höhö. Snart har den här dagen oxå slut, dagarna går så himla fort. Imån är det lördag och vi ska tydlige på kalas men jag får se ifall jag orkar följa med eller inte.

Men nu ska jag dra, skriver sen kanske :)

sjätte mars

Godmorgon eller god förmiddag? ^^
Ligger i sängen just nu och lyssnar på volbeat :D så mycket smidigare med en laptop tycker jag, tur att jag fick den! Är somsagt hemma idag. Jag mår verkligen inte bra, har inte sovit någonting inatt så jag är otroligt trött just nu. Får sova sen ;) annars händer det nog inte så mycket idag, kanske hyr någon film till ikväll, får se :)  mina ord tar snart slut, haha, har ingen aning om vad jag ska skriva. Men jag skriver kanske mer under dagen, ha det bra! :D

min dag

Så, nu har jag fixat klart det mesta datorn förutom msn, det vet jag inte hur jag ska fixa! menmen. Min dag har vart bra, börjatde kl. 8 som vanligt och slutade vid tre, hände inge speciapå dagiset så jag orkar inte skriva, haha! Efter praon så stack jag till claras och träffade becca, kajsa och sen kom ammara så fikade vi lite :D Jättemysigt och trevligt! :D Efter det stack vi hem till mig ich klippte kajsas och beccas lugg :) Sen fixade jag datorn och nu har hela dagen gått. Tror jag ska lägga mig snart faktikt för jag mår så dåligt, tr or att jag har blivit smittad av barnen så jag ska stanna hemma imån..

men ni får ha det bra! Gonatt :)

varm choklad med grädde till fika :)

19:21

jag får redan damp på den nya datorn, det funkar unte att ladda ner msn eller byta startsida. Jag har problem och det är inte bara datorn utan min jävla hals, förlåt att jag svär men jag kan knappt svälja utan att det känns att jag har nivar i halsen som hugger. FINT!

men nu ska jag f*n fixa till den här datorn!

ny dator :D

Skrev för några inlägg sen att jag vann en auktion på tradera, en laptop :D så nu sitter jag, becca, ammara & kajsa här i sängen och kollar lite :)

Men nu ska jag fixa lite saker, skriver sen om dagen :)

femte mars

Godmorgon, ni som är uppe :)
Kan säga er, att jag är hur trött som helst! Det tog en halvtimme för mig att komma upp. Inte bra! Ska snart gå bort till dagiset :) Får se vad som händer där idag! Efter jag har slutat ska jag iväg och fika med Ammara, Becca & Kajsa :) Mysigt! Men jag skriver såklart senare i eftermiddag!

Ha en superbra dag! Puss :)

16:33

Tänkte bara säga att igår fick jag mer kommentarer än vad jag brukar få, haha. Självklart vill ju inte jag att ni ska sluta! Så, alltså. Kommentera mer ifall ni vill, ifall ni brukar läsa min blogg. Då kan ni ju även säga vad jag ska skriva om t.ex. :)

Sen hade jag tänkt, som alla har tänkt nån gång. Att jag ska starta en frågestund ifall någon är intresserad så får ni ställa frågor under några dagar! :) Så fråga på!

fjärde mars

praodag #3
Nu börjar det verkligen bli segt på morgonen, jag är inte så jättevan att börja åtta varenda dag. Men jag släpade mig iväg till dagiset och då satt de och åt frukost sen vare lekdags! Sen så var jag med när två tjejer lekte med vatten, det är en sak dom gör lite då&då. - hur kan vatten vara så kul? dom tyckte det. Åt lunch med Elvira och sen tillbaka och ja, lekte. Slutade vid tre tiden som vanligt. Så nu sitter jag här och somnar snart! :]

imån ska jag, becca, kajsa, ammara & kanske stina fika lite innan becca sticker iväg! :D trevligt!

det var min dag det, hur har eran dag varit? :D

laptop dekor

Jag kanske ska få en laptop och jag tänkte göra den lite mer personlig så jag gick in på bluebox och hittade några skal ^^ men jag har ingen aning om vilket jag ska ha. Vilket gillar ni bäst? :)


praodag #2

Dagen har varit helt okej. Dom flesta barnen känner ju igen mig från igår så det har varit lite roligare för dom har inte varit så blyga. Så idag har jag ritat, byggt torn av trä clowner, tröstat barn, letat efter spöken och läst böcker. Trevliga dagar! Och jag har en tjej efter mig hela tiden, hon är söt :D hon kommer och kramar mig, ska sitta i mitt knä och massa sånt. Det är min kompis! haha. Gick på lunch vid halv tolv och träffade Elvira vid skolan och åt med henne :) när jag kom tillbaka så låg ju alla och sov så det var inte så kul att bara sitta där. men sen slutade jag vid tre ^^ även om det är rätt långa dagar går dom otroligt fort. Det enda jag hatar är att jag knappt kommer upp på morgonen. Får gå och lägga mig tidigare (y)

men ska sticka nu, skriver kanske sen. Puss!

bilder

satt ju somsagt och rensade bland alla min bilder på datorn igår. tittade igenom alla bilder från våren/sommarn, gud vad jag vill ha sommar nu! nej, istället är det grått, iskallt och regn/snö. förhopningsvis går tiden snabbt! sen nån dag framåt ska jag lägga in alla bilder på skivor och spara för vi ska rensa hela våran dator och då försvinner allt och jag vill inte att alla bilder ska försvinna. :p så dom måste jag spara!
ni får ett collage med bilder från våren/sommaren -08! :)


3 mars

Godmorgon, alla som är uppe och vakna. Jar är uppe men jag är inte vaken, är hur trött som helst :( aja, ska snart iväg till dagiset, se vad som händer idag ^^ Men det blir nog kul! Annars händer inte så mycket idag.

Det får bli ett kortis inlägg, skriver sen. Ha en bra dag! :D

bild rensning

Jag har rensat igenom massa med bilder, nu är det väl hälften av alla kvar. Men jag har sparat rätt många som jag verkligen gillar under 2008 :) Blev otroligt sur när jag kom till vår/sommar bilderna, jag vill ha sommar! Det var längtande bilder. Sen la jag in alla konsert bilder på en skiva så att jag har dom sparade ifall nått skulle hända med datorn så jag inte förlorar dom! :D det är ett tips att göra (y)
 

praodag #1

Nu är jag hemma igen! Dagen har faktiskt varit rolig :) Började klockan åtta och slutade nu vid tre.  Haha, har redan några barn som "älskar" mig, dom följer efter mig HELA tiden. Jag är iallafall på den minsta avdelningen, 1-3år.  Gick ut och lekte oså med dom och sen stack jag hem och åt lite och sen tillbaka. Fick läsa sagor och bygga med lego och massa annat. Så lär ju min två veckor framåt betå av! hehu :) men barnen är söta!

Nu ska jag lägga in massa bilder och musik in på usb minnen och rensa lite bland alla saker. Skriver väl sen igen :) ciaaaoo

andra mars

Ska strax, eller om 30 min gå iväg till dagiset. Där ska jag befinna mig de närmsta två veckorna. Hoppas det blir bra :) Får se hur jag ska göra med lunch bara, vill helst inte äta helt själv i skolan. Men jag hittar väl nån! Jag ska gå från åtta till tre varje dag! *hoppas de ändrar tiderna* Men annars händer nog inte så mycket mer idag, nej. Men jag skriver när jag kommer hem!

Ha en superbra dag! :)

15:46

haha, har suttit inne på tradera lite idag och kollat på bärbara datorer. Budade på en i sista sekund men fick den inte, nån budade tillbaka direkt. Testade nu att budade på en till och vann, men vi får se om han hör av sig och om det är sant så han inte bara luras, han bor i Göteborg så då får min moster hämta den och lämna pengar direkt istället för att föra in det på hans konto! Hoppas det är bra, vill så gärna ha en dator! :) - det låter desperat och illa att köpa en dator.. men aja! x)

Annars har jag inte gjort så mycket idag, har mest blivit att legat framför tv:n ;) Men nu ska jag göra nått annat, puss!

första mars

IGÅR
I
nlägg som egentligen borde skrivits igår men det blev inte av. Efter många hinder för Becca så kom hon äntligen! :) Vi gick lite på stan, inte så länge egentligen men vi gick runt och tittade lite. Hittade lite saker som jag vill ha! Efter stan gick vi hem till mig och la oss i sängen och titta i ellos&hm kataloger :) jag vill ha kläder! Sen stack vi iväg till hemmakväll och hyrde filmer och så gick vi till hemköp och fixade saker till pizza!  När vi kom hem så gjorde vi pizza, sen så tittade vi på filmerna :) sen åkte becca hem. En jättebra dag :D :*

IDAG
I
dag händer inte så jättemycket tror ja, nej. Ska nog ta det lungt. Imån har jag ingen skola, utan prao istället. På dagis då =) haha. Jag kommer säkert bli sjuk! Jag får lite damp just nu. jag vill ha en laptop nu! Alltså, jag fick bara nått ryck och jag måste ha en. Men jag är fattig :(  Men nu måste jag dra.

Ha en bra dag! :)