trettioförsta oktober

Sista dagen i oktober idag då, någon mer än jag som tycker dagarna går alledess för fort? Idag är det iallafall lördag och idag är det halloween, inte igår som jag trodde. Får se vad jag hittar på, ska nog tillbringa kvällen med vännerna. Får se vad vi hittar på, man kanske ska klä ut sig och skrämma folk :) Neh, ja vet inte!

Har ni några speciella planer för ikväll?


waterdrips

ovanligt att vattenbilder kommer upp? NEJ :)
En förnying av dessa bilder, tagna för en liten stund sedan.



Förövrigt är det fredag, sista dagen på lovet. Det låter inte lockande alls. Sitter iallafall i soffan och har tråkigt. Det är halloween, eller är det imorgon? Får väl se ifall nåra spökliga ungar kommer till dörren och ringer efter godis eller inte.
Men ha en fin kväll! Missa inte idol för det ska inte ja missa :)

tjugonionde oktober

Hej alla! (:
Det börjar redan mörkna ute och klockan är bara tjugo över fyra? Jag hatar det! Snart är denna dagen över oxå..  Men nog om det, inte vill ni höra mitt tråkiga gnällande! Igår hade jag en supermysig dag med mina undebara vänner. Först fikade vi lite och snackade om allt möjligt. Sen tog vi oss en promenad uppåt bland alla fina träd och höst löv. Senare gick vi lite på stan, köpte ansiktsmasker och sen igårkväll var vi hemma hos mig och hade en riktig tjejkväll, det behövdes verkligen :) Ammara och Becca sov här och stack hem tidigare idag.

Nu ska jag fortsätta med min uppsats så den blir klar någon gång! Så jag tror jag avslutar här, ha en fin kväll :)


tjugoåttonde oktober

Godmorgon everybody! (:
Hoppas allt är bra med er! Jag älskar lov! Kunna sova länge och slippa all ångest och stress, undebart! Idag så ska jag träffa Becca och kanske Ammara, vi ska gå och fika och sen kanske vi ska göra nått mer. Det blir ett kort inlägg för nu måste jag äta lite frukost och sen ska jag fixa till mig lite, ser ut som ett troll i håret!

Men ni får ha en bra dag så hörs vi :)


har hittat massa gammla bilder så här är ännu en favorit i repris (:

night light




favorit i repris

sitter och rensar bland alla mina 10000 bilder.. Det behövs kan jag säga! Här är en favorit från 08. Jag gillar den :)

 


tjugofemte oktober

Hej allihoppa! (:
Dagarna rullar på förfullt här och det är helg och hela nästa vecka är vi lediga! Det behövs verkligen lov men det dåliga är att jag kommer sitta plugga.. Vi har två prov på tisdagen och en stor uppsatsinlämning till måndag och jag har inte ens börjat! Men självklart kommer jag umgås med mina fina vänner oxå och bara ha det roligt!
Igår tog jag och Ammara en promenad upp till stadsparken och fotade lite, alltid lika roligt!

Men nu ska jag försöka börja på min uppsats.. Önska mig lycka till eller något... ;)
Ni får ha det kanonbra! Jag ska försöka uppdatera bättre!


vattendroppar


tjugoförsta oktober

Hej alla, ÄNLTIGEN kan jag blogga! Jag har inte haft någon tid alls och jag har varit superslö hela dagen. Men nuså! :)

Igår åkte vi ju till Stockholm och strax efter sex redan åkte bussen iväg. Sova på bussen var rätt omöjligt när man har roligt! Kom upp till STHLM vid tio ungefär och då väntade ett besök inne på riksdagen, mat i gamla stan, guidad tur inne på Livrustkammaren och sen lite fritid på stan där vi gick liiite vilse :) Vid fem åkte vi hem igen, kom hem vid nio och jag lovar er, jag somnade så fort ja kom till sängen haha.

lite bilder från stockholm :)


nittonde oktober

Klockan ringer 04.30 imorgon, det låter lockande va? Det är mitt i natten för min del.. Men jag kommer nog upp! Vid 6 går bussen från skolgården och så bär det av till Stockholm! :) Vi ska dit med klassen + några fler för studiebesök oså! Det blir nog kul :)

Så nu måste jag packa lite inför imorgon och fixa massor med saker så jag hinner inte skriva så mycket. Men ni får ha det jättebra och så hörs vi så fort jag kommer hem till datorn ;) KRAM!


bilder från Stockholm, 22/8

artonde oktober



Hallååå i rutan :)  Det var ett tag sen jag bloggade märker ja, det går inget vidare med att vara aktiv haha! Det är söndag och veckan och helgen har gått riktigt fort. Jag tror nästa vecka kommer gå ännu fortare men veckan kommer blir nice! Imorgon är jag inte i skolan utan på museet(astråkigt) På tisdag åker vi iväg till STOCKHOLM :D Det lär ju bli skitkul! Onsdag, torsdag är vanliga skoldagar. På fredag har vi elevensval dag och sen på kvällen ska jag på konsert, jag och ema ska se Mustasch! :) En härlig vecka blir det och sen är det äntligen höstlov!!

Men nu ska jag inte skriva för mycket, men ni får ha det jättebra! Vi hörs! :)

fjortonde oktober

Känner att jag har sjunkit ner i nån bloggtorka igen, det går bra med bloggningen nåra dar sen går det utför igen. Jag SKA bli bättre :)
Det har hänt mycket dom senaste dagarna, min syster har fyllt år, det har SNÖAT- mitt i oktober? brrrr... Det har varit fullt upp i skolan och idag var vi på en gymnasiemässa så man kunde kolla in alla linjer. Jag blev verkligen inte klokare utan mer förvirrad. Jag vet verkligen inte vad jag ska gå, assvårt :(
MEN slut på det negativa och nu till det positiva! Idag har jag äntligen fått pengar så nu har jag shoppar! Det fick bli tre par leggins, underkläder, en tröja och sen har jag hämtat ut en ipod jag skickade efter och den är kanon :) Så nu är jag happy igen!

Men måste fixa lite saker nu till imon, men vi hörs :) Ha det bäst!

FOTOTÄVLING

Nu ska jag göra någonting jag sällan gör, jag ska vara med i en fototävling, eller iallafall försöka.. :) Sen får vi ju se hur det går! Tävlingen är iallafall hos Rebecca Aflaki. Tävlingen är sponsrad av tvspelsweb.se. Vill ni läsa mer om tävligen, kanske till och med delta? Läs mer här :D
Temat är ljus, du kan tolka det på olika sätt, här här mitt tävlingsbidrag;


sophie svensson, 15 år.
http://fallenbehind.blogg.se

drip drop

lite halvt dålig kvalité såg ja, men det är bara här på bloggen, inte annars :s


fallen leaves


supersnyggt från MONKI...

... men pengarna saknas.. :(
Men älskar det på bilden! Ska ju upp till Stockholm den 20:nde så jag får ta och gå in till Monki och kolla in kläderna!
Nu ska jag fortsätta titta på idol, vi hörs! Ha en fin kväll :)



skriva med ficklampa



Ammara :)

Fotade Ammara idag och hon blev snygg as usual, yesyes! :D

modell: Ammara
foto & redigering: jag


GREY'S ANATOMY

Som ni nog förstår så sitter jag har tittar lite på Gray's Anatomy medans jag försöker förstå någonting av engelskan. Att engelska kan vara så svårt egentligen? Usch för prov! :)
Imorgon är det en snabb dag i skolan, jag börjar vid nio och slutar ett redan men på sista timmen ska vi ut och fika med bästa läran som förövrigt är med i körslaget! Sen efter det så sticker jag ut till Bankeryd till fotostudion och fotar Ammara lite. ÄNTLIGEN får jag lite nya bilder på henne oxå!

Nog med massa babbel, nu ska jag titta vidare och läsa engelska.
Har en superfin kväll så hörs vi imorgon :)

sjunde oktober

När jag äntligen går ut och fotar så tar jag nog på samma sak hela tiden.. Jag har verkligen NOLL inspiration :) Men nu ska jag ine skriva för mycket, ska nämligen plugga hela eftermiddagen, eller jag ska försöka iallafall!


femte oktober

Jag känner att min uppdatering inte är den bästa för tillfället. Vet inte riktigt varför men jag har inte så mycket inspirton. Visst, jag har massa att skriva om men det känns inte kul? ;)

Hej fresten, allt bra med mina undebara läsare? :)
Med mig är det helt okej! Hade halv studiedag idag så vi slutade vid halv tolv. Stack ner med tjejerna till stan en sväng och sen cyklade vi hem till Becca. Alltid lika roligt :) Fick äntligen hem min skinnjacka idag med, som jag väntat på i åratal och den satt perfekto!

Men nu ska jag fortsätta kolla på svenska hollywoodfruar ;)
Ha det jättebra!


sony ericsson W805 eller T707?

hjäääälp mig!!! :D
Jag ska nämligen köpa ny mobil om några veckor men har lite beslutångest om vilken jag ska köpa av dessa två mobiler på bilden. Jag lutar mer åt den åt vänster men den andra är otroligt snygg oxå.

Vilken tycker ni är snyggast, någon som har någon av mobilerna, vad tycker ni?


design fix :)

Har fixat till designen lite grann, inget märkvärdigt precis men jag bytte tema för mitt förra tema var cp och såg hel konstigt ut i olika webbläsare och skärmstorlekar. Så nu är frågan till er; HUR SER MIN BLOGG UT FÖR ER?

vad jag vet så tror jag att bloggen ses bäst i firefox :)





lägg till och fööööööölj :)

KLICKA PÅ BILDEN? :)

purple


första oktober

Då var det första oktober, som jag sagt tusen gånger innan så går tiden verkligen fort. Skönt men tråkigt!

Har inte bloggat på ett tag men jag har inte haft tid. Har haft fullt upp med skolan och läxor! Men igår så var vi hemma hoss Becca, och sov där :) Har sovit till och från hela natten så jag är trött och idag har vi orienterat i regn, blås och kyla. Men det gick jättebra :)

Men nu ska jag nog fixa nått varmt innan jag fryser ihjäl! Vi hörs :)