red and blue

Är hemma från skolan idag. Är inte riktigt frisk ännu men jag tror jag går imorgon.
Har fixat lite i bloggen. Inga märkvärdiga saker så. Fixade en "footer" som det heter längst ner i bloggen. Som ett mellanrum typ.  Påtal om bloggen så har jag visst fått tre nya prenumenanter från igår, *happy girl* Jag får väl ta och välkommna er till min lilla konstiga värld! :]

trettionde augusti

Hallihallå!
Hade tänkt att försöka komma igång lite med uppdateringen nu. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men kommer nog på något framöver ;)

Anyway, idag är det söndag och skolan börjar imon igen fast jag tror jag får stanna hemma. Har blivit mycket värre i halsen och sen har jag fått ögoninflamation(?) Det suger lite!

Kom på precis att jag kanske ska dra igång en liten fototväling kanske? Är ni sugna på det? :) Säg till isåfall!

gammeldags..

favorit i repris men en annan redigering, en gammeldags. Man kan göra det i ett pogram som heter photoscape :D
övrig information; bra saker är, slutade elva idag och det är  ÄNLTIGEN HELG :D det mindre dåliga är att jag har svinont i halsen, hostar och har en påbörjan på ögon inflamation :( det
gör ont..

tjugosjunde augusti

Förlåt förlåt förlåt FÖRLÅT för sämre än sämst uppdatering. (är ju inte direkt en storbloggare som har 30.000 läsare men ändå;)

Dagarna rullar på förfullt, likaså skolan. Har gått en vecka nu iallafall. Känns helt okej! Skönt att gå i nian nu och veta att vi lämnar skolan bakom oss om några månader! Det händer mycket nu i höst som prao, åka till Stockholm (:D) massa Gymnasie snack och lite annat roligt! Det kommer nog gå fort :)
 Slutade tidigt idag så det blev en sväng ner på stan med vännerna. Kollade lite. Hittade ett par snygga skor men har inte råd till det :( Det är något man får drömma om istället!
 
Men vet inte vad jag ska skriva, men vi hörs!

Påtal om Stockholm innan så får ni en bild därifrån, i Gammla stan :)


Oh take me back to the start...

Efter ungefär sex och en halv timme väntan släcktes hela stadion ner, det blev svart. Efter nån minut börjades nån löjlig låt som var introt, redan då visste jag att det skulle bli en jävla konsert. Coldplay kom  in och hela publiken skrek, en mäktigt känsla faktiskt. Två timmar med Coldplay var den bästa, undebaraste, otroliga, obeskrivliga konserten på länge. Att höra Fix You, Lost, The Scientist live fick mig att rysa från topp till tå. Colplay är mycket bättre live, jag skulle göra vad som helst för att se dom igen. Om man bara kunde vrida tillbaka tiden.  Oh take me back to the start...

lite halvdåliga bilder, men whatever ;)





tjugoförsta augusti

Har inte så mycket  att säga förutom att imorgon blire att åka tidigt upp till STOCKHOLM FÖR ATT SE COLDPLAY :D happy or what?! Ska bli riktigt roligt iallafall. Första gången jag är i Stockholm oxå ;)

Så vi hörs på söndag kanske! HA DET BÄST!


tjugonde augusti

Dagen har varit otroligt dålig pga mycket men den har haft sina bra moments oxå! Orkar inte bloggen just nu, men det kanske ändras imon redan. Sticker ner och solar lite nu!
Hadet bra! :)

nittonde augusti

FÖRSTA DAGEN I SKOLAN AVKLARAD, YEEES!!
Hallå i rutan ;) Allt bra med er? Jag är iallafall trött. Gå upp klockan halv åtta efter ett sommarlov då man gått upp TIDIGAST tio är inte lätt.. Men jag klarade mig igenom skoldagen då dagen mest bestog av prat! Efter skolan som slutade tidigt stack jag, kajsa och Ammara med Becca hem en stund och vi gjorde lite allt möjligt :) Roligt hade vi. Men nu sitter jag i sängen nyduschad!

Förövrigt fick jag hem en ny väska precis. En svart converse väska, har redan en sådan men detta är en mindre variant :) Snygg är den, den kommer nog användas flitigt ;)

Men måste dra, seya! ;*

artonde augusti

Från att jag uppdaterade tre-fyra gånger varje dag för några månader, nu uppdaterar jag jättedåligt men tråkiga inlägg.. Jag försöker iallafall lägga in ett inlägg varje dag. Jag vet inte ifall jag kommer bli bättre eller sämre nu när skolan börjar. Förövrigt börjar min skola imon vilket är hemskt, jag skulle inte ha något emot en månad längre sommalov..

eh, nu positivt skrivande!
 Beställde hem linser häromdagen, eller det blev så bara. Det blev bruna iallafall, men jag har inte fått dom än men jag testade att redigera dom bruna i PS för att se på ett ungefär hur det kan se ut. Jag tror jag kommer passa i det!
Vad tycker ni, ser bruna bra ut? Hiss/diss? :)


make up

Ögon makeup är det snyggaste i ansiktet enligt mig själv. Men det är så himmla svårt att lägga en snygg ögonskugga tycker jag. Jag älskar sotade ögon, har tidigare försökt tre gånger idag och tusen gånger innan med hjälp av olika guider men resultatet blir alltid lika dant, FÖRSKRÄCKLIGT! haha. Vet ni några snygga/enkla tips, skriv gärna! :)
 Jag kom in på en blogg igår. Linda heter hon, hon är makeup artist och jag säger bara att hon är grym! Hon gör typ världens coolaste make up!  kolla in själv? (klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

poträtt

Ännu en bild på Ammara. Hon börjar komma upp mer & mer i min blogg :)
 Jag är så sugen på att fota mer människor, vill ta på andra, inte bara på Ammara&Becca(självklart ska jag fortsätta ta på dom!) som jag jämt tar på men ingen annan vill. Ååh vilka problem jag har ;)


femtonde augusti

Godförmiddag :)
Förlåt förlåt förlåt för sämst uppdatering men jag har inte haft någon tid till datorn, har gjort massa annat roligt! Igår så var jag med Becca hela dagen, senare kom Ammara& Stina hit. På kvällen stack vi bort till Vätterfesten en stund.  Vi gick och köpte pixxa oxå, men pizzerian var full så vi tog med oss pizzan och satte oss på en bänk vid vattnet. Det var inte liiite pinsamt med alla som gick förbi och glodde ;) Men sånt är livet! Väldigt lyckad dag, verkligen :)

Idag händer nog inte så mycket, eller jag vet inte. men jg ska nog ta det lugnt för jag är verkligen förkyld och hosta gör jag oxå så jag stannar nog inne framför nån film! :)


bild från igår!

pink flower


tolfte augusti

Hejhå! :)
Onsdag idag, skolan börjar om exakt en vecka, jag vill verkligen inte gå till skolan. Påtal om skolan fick jag brev indag om fotografering, till skolkatalogen då, vi ska fotas på torsdag/fredag redan. Riktigt tidigt faktiskt.

Igår kom ju Ammara&Stina hit. Vi gjorde lite olika saker, var ute och gick runt lite i stan, hyrde filmer, lagade mat, fixade stina hår och tittade på filmerna. Roligtroligt :) Sen sov dom över tills idag men dom åkte hem rätt tidigt.
 Men sen dess har jag inte gjort så mycket. Jag mår förj*vla illa. (ursäkta språket) Jag fick sååååån störtblödning innan ur näsan, bara forsade ut, hur äckligt som hels. Sen en timma efter det slutat kom det igen. Får kanske åka till sjukhuset nån da för att bränna näsborren. Har gjort det en gång och fy, det är äckligt :(

Nog om det, ska äta nu. Vi hörs! :D

elfte augusti

Hej alla!
Jag har gått och blivit sjuk, eller småförkyld. Hostar 24/7 och har jätteont i halsen. Inte kul alls. Så dagen kommer nog spenderas framför datorn med att redigera lite bilder, bland annat på Ammara :)

Har inte så mycket att skriva men ska försöka uppdatera under dagen!

modell: Ammara
foto & redigering: Jag


Sommaren med Göran

Det blir Sommaren med Göran ikväll klockan nio, den verkar riktigt rolig :) Någon som har sett den? Är den bra eller dålig, skriv gärna vad ni tyckte! Det blir no fun! :)

tionde augusti

Hallå läsare :)
Allt bra med er? Med mig är det toppen, kom hem för en halvtimme sen kanske. Var med mamma och faster och åt på restaurang, det blev Jensens Bofhus, skitgott :) Så nu är jag proppmätt!
 Ikväll ska jag på bio med Ammara och Stina, vet inte riktigt vilken film det blir men det blir nog någon rolig :)

Men måste redigera lite bilder och fixa lite nu, men uppdaterar senare ifall jag hinner!
Ni får ha en superbra dag!

nionde augusti

Gooodmoooorning! :)
Sämst uppdatering här ja, har inte uppdaterat något på flera dagar.. Har inte varit hemma på flera dagar heller.

I torsdags och fredags har jag varit med Ammara, Stina. Vi har gjort lite allt möjligt, fotat i vattnet, cyklat massor, sovit över, badat asmycket, grillat på stranden och bara haft kul med skratt osv :) Två riktigt lyckade och roliga dagar! Det kommer komma massa bilder såsmåningom!



Igår, lördag
, så hade vi 30-års fest ute hos mormor&morfar på landet. Min morbro och mammas kusin fyller/har fyllt 30 så vi hade fest. Så  heeeela tjocka släkten från skåne kom upp för att fira. Det var även amrikanare & norrlännigar där, riktigt roligt. Vi åt, vi drack, vi prata, vi sjöng, vi dansa. Ända till halv tre ungefär. Jävligt roligt!

IDAG, haha.
Jag vakna typ för 40 min sen kanske :) Hade tänkt att bara ta det lugnt idag, sitta lite vid datorn, lägga in massa bilder oså. Så det kommer antaglien upp lite sen!

femte augusti

Hallååå i rutan!
Lite sen uppdatering idag men jag har inte haft tid, har inte varit hemma något knappt. Träffade Becca idag, läänge sen jag träffa henne! Vi tog en fika på stan och gick runt lite grann. Cyklade ner till vättern, badade i kläder.. Riktigt roligt, man får lov att vara barnslig ;) Sen åkte vi till henne, spela GT och sen har vi gjort massa mer!
 
Imorgon ska jag fota Becca nere i vattnet så det kommer nog massa bilder! Kanske ska fota Ammara med ifall hon kan :) Riktigt najs!

Men ska hoppa in i duschen nu, hade bra! :)

tävling

Är med och tävlar om massa hårprodukter och en plattång inne hos Linda
Hoppas jag vinner det, vill verkligen ha allt där :D


fjärde augusti

Hallihallå! :)

Beställde precis hem ett par Converse från La redoute. Kunde ju lika väl gått ner till stan och köpt ett par men fick rabatt där så dom kostade endast 450 :) 150 kr billigare, woho!  Det blev ett par gråa iallafall.

Annars gör jag inte så jätte mycket. Kollar lite bloggar oså. Var uppe en sväng på IKEA innan med mamma och kollade på lite saker till mitt rum, ska handla lite saker :)
 Har inte så mycket att skriva egentligen, haha. Har verkligen bloggtorka till 110%
Men vi hörs! :D Ha det bra!

tredje augusti

Hejhopp :)
 Har precis ätit lite så jag är proppmätt, går inte ner en bit till! Idag är det ännu en ny vecka, dagarna rusar fram. Idag har jag gjort lite allt möjligt. Jag rensar bland alla mina kläder, lägger undan sånt som jag inte använder längre osv. Tidigare idag stack jag och Ema iväg till Corall Tattoo, skulle kolla ålderårsgräns(vill tatuera mig) men det r 18, som vanligt. Men många säger att det är 15 -.- Så det blir ingen.. Sen blev det en sväng ner till stan. Jag har blivit lite shoppinggalen har jag märkt, blev kläder med mig denna gången oxå :) Nu sitter jag här och kollar lite bloggar!

Men nu måste jag gå, ha det jättebra! :)


stickad Cardigang, GinaTricot - 199 kr( har en likadan svart) | Tröja, H&M - 149 kr

fräshat upp designen!

Hej på er!
Jag har fixat lite ny design, väldigt likt min gamla men lite nytt är det iallafall :) Ny header, ljusare grå och lite annat!

VAD TYCKS? hiss/diss?


gamla;

oså den nya;

andra augusti

Hallåhallå!
Sämst uppdatering, jag vet! Måste skärpa mig men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så då blir det inget. Aja, sitter och tittar på tv just nu och håller på med en ny bloggdesign till mig själv faktiskt. Men jag får lite damp på den så jag vet inte ifall den blir klar.. :P 

Men nu ska jag äta, ha det bra! :)

luuggish..

Hallu igen!
Ammara hörde aldrig av sig idag så det  blev inget på stan. Istället idag har jag rensat min byrå, bland allt mitt smink. Så nu är det rent och allt ser bra ut men om en vecka så kommer det säkert va stökigt haha.. Fick mig ett ryck innan och klippte min lugg, vad tycks? ^^

första augusti

Jaha, då var det första Augusti nu då, tiden går fort. Hela sommarlovet har bara svichat förbi, faktiskt har hela 2009 gått otroligt fort. Skolan börjar om 19 dagar, hemska tankar det, får sluta tänka på skolan.

Hej frästen, allt bra med er? Med mig är det toppen!  Vaknade rätt tidigt idag så jag har lite allt möjligt, som städat mitt rum, det händer typ aldirg.. Kanske ska vara med Ammara idag igen, gå på stan. Sen tänkte jag fota henne för det är fint väder men hon svarar aldrig på mina sms.. hehe.. *dåligt tålamod*

Men jag uppdaterar kanske senare, får se. :)
HA DET BRA IDAG!
:*