trettionde november

Hallu ^^
Igår hade jag en bloggfri dag, när det är söndag lägger jag ner allt, då är det bara att slappa! Idag var det iallafall back to hell.. Eller okej, inte helvetet precis men nästan. Men ska inte klaga för det är snart jullov! :) Vilket innebär att det är julafton snart. Ingen julkänsla har man fått än inte, ingen snö, inte så värst kallt eller något.
Efter skolan så träffade jag Becca, vi tog en fika och snackade en massa, har ju inte träffat henne på två veckor eftersom vi har praoat. Sen blev det en tur på stan oxå. Väldigt uppskattat! :)

Nu sitter jag laddad i soffan med två filmer och lite gott, ska strax sätta på någon film så jag säger hejdå!
Ha en bra kväll! :)

det blir tyvärr ingen bild idag, har ingen så vill inte tråka ut er med gammla bilder (:

you dont know how lovely you are

Jag har kommit in i en sån där undebar period, då jag bara lyssnar på fin musik. I detta fallet spelas Coldplay oavbrytet genom högtalarna. Det är ett band jag har lyssnat på i över två år snart och jag slutar aldrig älska dom. Efter att jag såg bandet live 22 augusti i stockholm började jag tycka om dom mer. Vet ni hur undebart det är att sitta och lyssna och komma ihåg konserten? Minnas massa fina minnen, åh vad jag skulle vilja se dom live igen, jag var så glad då, för jag skulle se mitt favoritband. Anyway, detta ska inte blir någon dramatisk text inte, ville bara skriva hur bra dom är! :)

Hej frästen!
Hoppas allt är bra med er! Idag har jag haft en trevlig dag med A, vi tog en sväng på stan, tittade i affärer och åt på subway. Inhandlade en palett med 48 ögonskuggor från kicks. Den kommer användas flitigt på fotograferingar framöver! Men annars har jag inte gjort så mycket, sitter även och skriver på en önskelista, julklappar youknow. Farmor är ute tidigt iår så måste får ihop lite saker nu!
Ha en fin kväll (:


tjugosjunde november

God kväller! :)
Sitter i soffan just nu och inväntar idol. Vem försvinner ikväll? Jag hoppas att det inte blir Calle iallafall! :) I like him! Och alla idoler är asbra så det blir nog svårt. Men vi får se! :)
Annars då, jag har varit på praon igen. Det var sista dagen idag, jättetråkigt för jag har haft så roligt och nu väntar skolan med en massa prov.. Men jag får gå dit och fika nu hedanefter! :)

nuu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så jag avrundar väl här.. Men ni får ha en härlig fredagskväll!

en bild tagen tidigare idag



tjugosjätte november

Hallåå alla fina människor :)

Är allt bra med er? Med mig är det toppen! Sitter och tittar på mammas pojkar, haha, så himmla kul! Annars har jag varit iväg på praon, imorgon är det sista dagen. Lite tråkigt för jag har haft så himmla roligt och de som jobbar där är hur trevliga som helst! Idag har jag fått hacka grönsaker och bakat. Bakade en kladdig daimkaka
(läs: smet i en form typ) men den blev nog god!
Imorgon ska jag ta mig ut hade jag tänkt, fota lite. Men vi får se hur vädret är, det spöregnar just nu, inte alls kul :( Så det känns lite tråkigt att blogga utan bilder, därför är det dålig uppdatering ;)

En bild jag tog igår, llite halvdan nått nytt iallafall!


tjugofjärde november

Det här med att vara mer aktiv går ju mer och mer neråt. Jag ska  inte klaga på att jag inte har tid för det har ja, haha! :)

Jag kom hem för kanske en timme sen, fick sluta tidigare på praon som vanligt men det är skönt det oxå. Idag har jag fått baka snickerskaka och kladdiga muffins med daim, hur goda som helst :) Sen har jag fått diska, städa oså.. Det är sista veckan nu så det är lite tråkigt. För sen blir det back to shcool med en massa prov..
Hoppas ni har haft en bra dag :)

gammal bild från förra sommarn, jag vill ha sommar..

tjugoandra november

Hej alla! :)
Har haft en bloggfri helg, eller iallafall fredagen och lördagen. Det är faktiskt skönt ibland! Helgen har iallafall varit super, träffade Ammara igår, vi gick på A6 en sväng och åt och hade det trevligt! Har inte träffat henne sen vi började praoa så det var roligt. Idag har jag blandannat filmat in en film till bilden. Det gick helt okej!

Men ska hoppa in och duscha, så ni får ha en bra dag :)

två gammla bilder, två av mina första bilder tagna av min NikonD40 :)




nittonde november

Hej på er!
Jag kom hem för kanske en halvtimme sen, fick sluta tidigare! Sulle egentligen sluta vid åtta men jag fick gå hem. Antaglien för att det inte fanns något att göra, det blev ingen bakning eller något. Fick gå och plocka disk och fylla på lite grejjer.
Idag gick jag äntligen ut och fotade, men vädret suger. Det regnar och det är grått, har det varit någon solig dag i november? Nje, tror inte det. Men här får ni två bilder iallafall :)

det bästa med att det har regnat är att det är finna droppar överallt, men annars är det dåligt :)

artonde november

Godmorgon bloggen (:
Sitter i soffan just nu och tittar på tv lite. Har precis duschat och fixat mig lite. Som igår så börjar jag vid tre. Praon blir roligare för varje dag. Men lite pinsamt är det allt haha, man frågar hela tiden "vart finns det", "vart ska det här stå" "vad ska jag vispa med?", osvosv.. Men man vet ju inte, jag är ju ny ;)

Men nu ska jag äta, ni får ha en bra dag :)

gammal bild


sjuttonde november

Heejhallå :)
Det blev ingen bloggning igår alls kom jag på nu. Jag hade inte tid, jag praoar ju nu och jag slutar vid åtta så när jag kom hem var det tvn som gällde osen somnade ja, haha! Sen har jag knappt inga bilder och bjuda på så då blir det tråkigt! Men nu tänkte jag vara snäll och posta ett inlägg innan jag sticker iväg till praon vilket är skitroligt. Praoar på ett café och där får jag baka, fixa mat osv, skitroligt!

Men jag börjar typ vid tre så jag kanske borde ta och göra iordning mig!
Ha en bra dag! :D



femtonde november

Först vill jag bara säga hur glad jag är över att alla tycker om det lilla design fixet, alltid lika roligt att höra :)

Just nu sitter jag i soffan framför tvn och väntar på att One tree Hill ska börja, älskar det! Annars händer det inte så mycket. Jag har inte den jobbiga ångesten jag har varje söndag inför skolan. Jag har ingen skola på över två veckor, hur skönt är inte det? Istället ska jag tillbringa mina dagar på ett mysigt café, wonderful! :) Sen har jag visserligen två prov jag måste plugga på över lovet men det tar vi senare haha!

Men nu börjar det, ha en fin kväll! Puss :)


design fix :)

Nu har jag ändrat ytterst lite på designen. Fixade mig lite nya bilder i headern, lite höstigare och sen gjorde jag bakgrunden mörkare. Ska fixa lite bilder till menyn oxå.

Men vad tycker ni? :)


mörker=bildbrist

Sitter och väntar på att idol ska börja igen, vem försvinner ikväll tror ni?
Påtal om annat så hatar jag att det blir mörkt ute så fort. Alltså är det för mörkt att vara ute och fota på eftermiddagarna.. Och inne, jadu, vad finns det att fota.. Får ta och gå en sväng imorgon kanske så ni kan få lite nya bilder och se! (:

Men här får ni en gammal bild! (:



ice splash

Idag är det alltså den omtalade dagen, dagen med det stora F:et, Fredag den 13:de. Jag tror inte på den här dagen haha, jag har iallafall ingen otur, än iallafall ;)
Äntligen fredag säger jag bara, och nu har jag ingen mer skolan på två veckor, superskönt! Istället ska vi praoa, och jag befinner mig på Claras, ett café 2 min från mig. Det blir nog brao! Skoldagen gik helt okej. Hade spanska redovisning idag, fick VG+ på det, woho! Men annars har inget speciellt hänt.


Men nu ska jag lägga mig i soffan och spendera min kväll där haha!
Har ni några speciella planer för ikväll?


i paketet fanns det...

.. en close-up lins +10 :) Skickade efter det igår och fick det idag redan, snabb leverans! Beställde det från tvspelsweb.se och det kostade bara 99 kr! Ett bra köp.

nu kommer ni få maaasssa bilder, speciellt macrobilder då ;)

här är det med och utan linsen, ni ser ju skillnaden!


elfte november

Hallååå :)
Idag är jag glad, för jag har haft en bra studiedag! Träffade Rebecca tidigare, vi fikade oså. Det är så mysigt och härligt och snacka om allt! Efter en stund kom Stina oxå, vi gick runt och kollade lite i affärer. Men jag har varit hemma en stund nu och ätit lite.
Men nu ska jag iväg till affären och hämta ut ett paket som kom innan. Ni får se vad det är sen nån gång :) Ha det bra!
varm choklad och äppelpaj :)

tionde november

Jag är helt slut efter en lååång dag. Hade skola som vanligt men efter det stack jag ut med några tjejer från klassen till en fotostudio, där spelade vi in en film till bilden. Det gick helt okej! Lång tid tog det men klara blev vi :)
Nu sitter jag i soffan och dricker varm chocklad och tittar på DH. Imorgon har vi studiedag, naajsnajs! Då ska jag sooova och sjäklart annata!

Men nu ska jag fortsätta titta. Ha en fin kväll :)


göra hjärtan med kameran!

Fick precis en kommentar, en frågan om hur jag gör sånna här bilder.

Det är faktiskt inte alls svårt. Man behöver vara i mörker, ha olika ljuspunkter(bilar, lampor, ljus osv) och en kamera såklart.  För att fixa ett hjärta t ex så ska du ställa in kameran antingen på lång slutartid, mellan 1-2 sekunder eller sätta inställningen på Bulb(finns på manuella inställningar, då håller man ner avtryckarknappen tills man är klar) Sen tar du och "målar" ett hjärta med kameran. Helst upp&ner för då blir bilden på rätt håll, men du kan likaväl måla som vanligt och sen rotera bilden i datorn. Det är inte alltid lätt att få bilden som man vill men med tålamod så går det ;) GOOD LUCK!



Fick även en kommentar innan om att jag skulle börja med lite fototips och sånt så därför gör jag en ny kategori om just det :)


sunshine

Det är söndag, igen. Jag börjar bli less på att helgerna går för fort. Det suuger :) Jag har inte gjort något idag och kommer nog inte göra något idag heller. Söndagar är slappa, man ska bara sitta inne och ta det lugnt! Men det är bara en vecka kvar sen praoar vi två veckor så det blir skönt!

Nuu har jag skrivproblem, jag vet inte vad jag ska skriva haha, så jag får fråga er;
Vad ska jag skriva om, vad tycker ni?


photoshop

Tog en egopic lite snabbt och snabbredigerade bilden lite. Ville visa er hur jag gör när jag redigerar ansikten :)
(speciellt egobilder på mig)


Jag har softat hyn så man får sånhär undebar fin hy!
Jag fixade till min eyeliner lite..
Jag fixade till bakgrunden skuggade ner den så den blev mörk
Tillsist la jag i lite mörkare i håret däruppe.
Thats all! Här kör vi inga avancerade grejjor inte! (:


idag var jag nere på PerBrahe gymnasiet, det var öppet hus så jag checkade runt lite på olika linjer. Men jag tror jag vet vad jag ska gå, det lutar åt media! Vid två tiden stack vi ut till farmor, på kalas. Åt middag och lite efterrätt. Nu sitter jag i soffan och myser lite (:

Hoppas ni har haft en superbra dag!

sjätte november

som jag alltid säger, förlååååt för den dåliga uppdateringen! Jag har inte haft tid helt enkelt..
Det har hänt rätt mycket de senaste dagarna. Igår var ammara här hela eftermiddagen, vi fixade spanskan och lite sånt. Idag har jag letat efter en praoplats så jag ska praoa på claras :) (café) Det blir nog kul, är jag duktig nog kanske jag får jobb där! Mycket mer vill jag inte berätta, jag är inte på bra humör så jag får se ifall det blir mycket bloggning framöver.

Men ni får ha en superbra kväll, missa inte idol :D


fjärde november

Hej i rutan :)
Jag tar en liten paus mellan allt skolarbete. Har suttit och jobbat på ett projekt som vi gör i spanskan, men det blev inte alls mycket gjort. Sen håller jag på med lite matte och so oxå! Har haft en rätt okej dag idag, inget speciellt har hänt. Eller vi hade första öveningen till lucian idag och det gick toppen! Nu är det bara torsdag och fredag kvar och det kommer nog gå fort sen är det helg igen.

Men ska se på vänner nu, hadet bra! :)

gammal bild

jag saknar sommaren...

... är jag ensamn om det? (:

tredje november

gammal bild


Hej (:
Igår blev det ingen bloggning, jag hade fullt upp med att plugga både biologi och kemi som jag hade prov i idag, vilket är skönt och jag tror proven gick alledess utmärkta! I eftermiddags hade jag utvecklingssamtal och det gick bra det me.
Sitter och kollar lite på Dh medans minutrarna går, men ni får ha det bra (:

första november

JAAAAAAG ÄÄÄÄR ÄÄÄÄNTLIIIIIGEEEEEEEEN KLAAAAAAAAAAR!!! :D *glädjeskutt*
YES, jag är äntligen klar med min uppsats, det tog mig bara nio veckor att komma på nått att skriva om, fem dagar att fundera på vad jag skulle skriva, TVÅ dagar att skriva det och efter de här tio veckorna är jag klar :) (för dem som undrar så skulle vi skriva en uppsats om en uppfinning) Nu känner jag mig lättad. *puh* Nu ska jag bara skriva ut det.

Hej frästen! Ah, ni vet väl vad jag har gjort idag så det behöver jag inte skriva. Men det är iallafall första november idag, imorgon börjar skolan och idag kom ångesten över det.. Inte alls kul..
Har inte mycket att skriva om men jag hoppas att ni har haft det bra idag och kommer ha det ikväll (: One Tree Hill, Gossip Girl och top model står på min tv lista ikväll så kvällen är räddad för min del!

HA DET BRA!