trettioförsta december

Alla andra bloggar(de flesta) skriver en massa årsresumeér men inte ja, jag är lat och orkar inte sitta och skriva ett låååångt inlägg!! Och sen har jag inte nåra foton på den här datan från hela året och text blir bara tråkigt! Istället ska jag bara önska er ett stort

GOTT NYTT ÅR!! :)



(bild tagen från google)

trettionde december

Det är två dagar kvar på 2009.. Det är två dagar till 2010.. Vad dumt det kommer låta, år 10, att säga 09 låter ju helt okej men 10, det låter lite knäppt ;) 2009 har varit ett bra år, men samtidigt dåligt. Vi får se år 2010 kommer se ut, jag hoppas på ett jättebra år!

Hej på er frästen!
Här sitter jag och ska försöka få ihop ett inlägg åt er, men min blogglust har försvunnit helt! Men annars väntar jag på att Ammara ska höra av sig, eller på att hon ska komma hem.. Vi ska hitta på nått, vad vet ja inte men nått blire! Var även ute och ÄNLTIGEN fotade, ni får en bild nu :)
Men nu ska jag avsluta här så det inte blir för tråkigt ;) HA EN FIN KVÄLL, CIAAAO!




tjugofemte december



Hej på er!
Då var årets julafton över och snart denna dagen oxå. Jag har fått lite allt möjligt i julklapp, dock inga dyra saker som nån laptop, mobiler eller kameror som alla andra får. Men jag bryr mig ärligt talat inte för jag tycker inte det är vad julen handlar om. Tycker ni det? Att få dem allra dyraste klapparna? Det är fortfarande tanken som räknas inte priset :) Men jag hoppas att ni har haft en bra julafton och juldag!
Imorgon ska vi ut till min mormor och morfar och äta lite mat och sedan få lite julklappar där. Det blir nog lite pengar, det är vad jag hoppas på haha!

Men nu ska jag hoppa in i duschen, CIAAAOO!

tjugofjärde december

Tänker inte sriva något inlägg precis, har så mycket annat att göra idag!
Men jag tänkte bara önska er en riktigt god jul!

GOD JUL PÅ ER ALLA :D Hoppas ni får en bra dag!



reflection


Modell: Ammara
Foto/Redigering: Jag

Jag och Ammara gjorde en spontan fotografering igår när mamma skulle ut till studion. Självklart hängde vi med och knäppte lite kort och resultatet blev bättre än vad vi förväntade oss! Är jättenöjd med bilderna och ni ser ju en av alla bra ovan :)
Förövrigt är det jullov nu vilket är jätteskönt. NU SKA DET SOVAS! På torsdag är det även julafton, woho! Var nere på stan och köpte lite julklappar till familjen som jag nu ska slå in!

CIIAAAAO!

nittonde december


sånt här fint väder har vi haft det idag, minusgrader och strålande sol!

Har tillbringat dagen hos min farmor och farfar, där vi har ätit middag med kusiner och så. Jag har även åkt stjärtlapp i tights, kallt och blött var jag efter men riktigt kul var det! Just nu sitter jag och kollar på Pirates of the Carribean. Så jag ska inte skriva så mycket. Men jag hoppas att ni har haft en bra dag och fortsätter med det :)

15122009213831


femtonde december

Det är helt vitt ute, det har snöat hela dagen. ÄNTLIGEN får man lite julkänsla, nu är det vinter!
Rätt lugn dag i skolan idag och nu är det ungefär en vecka kvar till vi slutar, skönt som bara den. När jag kom hem innan så gick jag ut en sväng, men det blev inte så många bilder, de blev suddiga och dåliga men en får ni nu. Men annars har det inte hänt så jättemycket.

Hur har eran dag varit? :)



trettonde december

Som tradition sen jag använde både ben och armar för att komma fram så har vi satt in julgranen och klätt den idag. Ni kanske tycker det är tidigt men det tycker inte jag, jag gillart! Jag tycker det är supermysigt och då vet man att det snart är julafton!

Jag vet att bloggningen har varit kass men så blir det, har inte haft något att blogga om så varför tråka ut er med tråkiga inlägg? Men jag har haft det bra i helgen, jag har färgat håret, mörkrött and i like it alot! Sen har jag träffat kompisar och haft det bra!
Hoppas ni har haft en bra helg!


saaankta luciiiaaaa

Godmorgon!
Igår var det en lååång dag, tre luciaföreställningar hade vi. Jag var totaly död efter det. Hade en föreställning på morronen för skolan och sen två på kvällen för familj/vänner. Det gick jättebra, varmt som bara den men ja svimmade iallafall inte.. Men det var iallafall lika fint som vanligt! :) Ni får två bilder som mamma tog så får ni se hur fint det va!



tionde december

Hej alla!
Förlåt för supersuperdålig bloggning, jag har åter igen inte haft någon tid. Den här veckan har det varit fullt upp med prov och uppsatser. Sitter och skriver på en So uppsats just nu, om Rysslands Historia. Men den är snart klar, bara lite finjusteringar kvar :) Jag har inte ens hunnit vara ute och fotat något, så inga nya bilder..
Imorgon blire Lucia föreställningar på skolan, tre föreställningar. En på morronen och sen två på kvällen. Mamma ska ta lite kort så ni kommer få se!


Men nu ska jag fortsätta skriva, det måste bli klart! Men jag ska försöka uppdatera i helgen!
Ha en fin kväll!

gammal bild, vet inte ifall den har varit upp menmen :)


christmas decoration

När det inte är så särskilt juligt ute får man göra det juligt hemma istället. Så  jag drog fram två julslingor och hängde dem runt både spegeln och hyllan. Supermysigt blev det! :)
Annars sitter jag och äter pepparkaksdeg, supergott haha! Och jag har superont i armen, tog vaccinet igår. Till en början mådde jag som vanligt men när jag vaknade idag så hade jag ont i armen och det sitter fortfarande i men det går väl förhoppningsvis över snart :)


Har eran dag varit bra?

tredje december

Heejhallå! :)
Jag är helt slut efter en inte alls jobbig dag? Har varit trött hela veckan med både huvudvärk och ont i nacken! Inte såå jätteroligt precis.  Idag har det iallafall varit en helt okej dag. Började med luciaövning och sen har vi haft ett arbetspass och därefter sett en film. Efter skolan stack jag ut till studion igen med Tove, Mirna & Sandra för att fixa till filmen och äntligen är den klar, jätteskönt!
Just nu sitter jag och pluggar på so förfullt. Men det går inget bra för jag har sån huvudvärk så jag borde inte ens sitta vid datorn nu men men! Hoppas det går över :)

Men ska ta en paus nu och vila lite så hörs vi, ha en fin kväll :)


andra december

Är inte så bloggsugen just idag, är inte på toppenhumör för de delen heller. Skolan tråkar ut en, men idag har vi bowlat och sen haft lucia övning. Mycket roligare! Men nu sitter jag och pluggar, inte lika kul. Har so prov på fredag, på USA's historia. Och jag måste verkligen lyckasbra så jag kan höja mitt betyg! Så jag borde väl återgå till läsadet!

Hoppas ni har haft en bra dag och fortsätter med det :)


har säkert haft uppe bilden tidigare, långt bak i arkivet.. :)