ready?

Jao, nu är jag redo för kvällen. Stina kommer hit strax och sen ska vi träffa Ammara och sen drar vi väl upp till stadparken. Hoppas att brasan kommer bli av. Det vet man inte än. Eftersom det är tort och det blåser, det kan bli risk för brand då. Men vad jag vet så blåser det inte här nere iallafall. Men kanske uppe på berget. Men kameran är iallafall med så bilder kommer antaglien upp imån.

Frästen, vad ska ni hitta på ikväll? Alltid intressant att veta :D

lite löjliga bilder :D
solglasögonen köpte jag i Göteborg inne på H&M för 59kr :)

trettionde april

Äntligen, ledig från skolan nu en extra dag. Det är najs! :D

Valborg är det nu oxå, ska antaglien upp till stadparken sen och titta på elden och umgås lite med Stina&Ammara. Sen åker vi väl hem till någon :)
 Annars har jag varit i skolan. Hände inget speciellt, som vanligt. När jag kom till skolan så skulle lite folk sjunga in våren, bland annat läraran, männen oxå. Det lät ju supersnyggt.... *host* :D Efter det hade jag svenska, engelska, klt och sist biologi. Fick sluta lite tidigare. Alltid skönt.   Det går rätt fort nu oxå, det kom jag på tidigare idag.. Superbra för då blire sommarlov snart!

Förlåt men det blir ett litet kort inlägg, har ingen aning om vad jag ska skriva så.
Men jag måste iallafall dra nu! Ha en jättebra kväll alla!

more pictures

Här kommer bilderna :D


tjugonionde april

Vart tar alla kommentarer vägen? För några veckor sen hade jag iallafall några mer än vad jag får nu. Det suger lite och jag får mindre lust att blogga!

Anyway. Kom precis in. Var ute lite och fotade lite blommor. Resultat kommer ni får se senare. :) Annars idag har det varit skola. Hade fysik prov och förvånad blev jag, jag kunde nästan allt. Det är väl bra? Men sen har det inte alls hänt mycket. Imorgon i skolan så ska tydligen några sjunga in våren, gjorde man inte det på låg-mellanstadiet? Sen efter skolan ska jag träffa tjejerna oså ska vi till stadsparken på kvällen för att kolla på brasan och fyrverkerierna. Efter det kanske det blir lite mys hemma hos någon :)
 Vad har ni för planer inför valborg?

ska redigera bilderna nu. Dom kommer upp strax! :)

tjugoåttonde april

Först ska jag säga en sak;
GRATTIS TILL STINA SOM FYLLER FEMTON IDAG :D <33 ha en bra dag :*

S
en så finns det inte så mycket mer att säga, haha. Tisdag eftermiddag/kväll typ. Jag ska inte sitta på datorn så länge. Sitter annars och pluggar fysik, det handlar om ljud. Jag har prov i det imorgon. Det känns som om jag kan det mesta och det är toppen för jag brukar inte kunna fysik. Annars idag så har jag varit i skolan. Där hände det inte så jättemycket. Slutade tidigt idag och då blev det hem och plugga. Jag och dom andra tjejerna har pratat om att vi ska till Liseberg framöver men jag vet inte hur jag ska få fram pengar. Någon som har nån idé att tjäna snabba cash? Så jag får se hur det blir med det.

Men måste plugga vidare nu! xx :)

21:44

Kom hem för en liten stund sen från farmor&farfar. Jag fick beställa lite nya kläder. Hon betalar, hur bra är inte det? Det blev ett par jeansshorts, en topp och en klänning, den som finns några inlägg ner som jag ska ha på skolavslutningen :D Hoppas det blir bra.

Imorgon börjar jag vid åtta med hemkunskap och jag ska laga mat själv till min kompis. Jag ska laga lasagne. Önska mig lycka till, det lär behövas.. :D

Men nu börjar CSI, skriver imorgon!

tjugosjunde april

Ny vecka, ett steg närmre sommar? 
Idag var det skola igen då, började klockan tio med svenska. Vi har börjat skriva på sagor och för en gångs skull så har jag lyckats komma på en skrivplan. Det händer inte ofta! Efter det skulle vi på ett möte typ, eller det var några från folktandvården som informerade oss lite. Efter det spanska och sen slutade jag vid tjugo över två. Efter skolan så följde Elvira med mig hem :D Vi gjorde inte så mkt så vi gick ner på stan en sväng. Jag köpte en tunika från indiska och ett par spets leggins. Rätt denna gången. Köpte ett par i Göteborg men dom var helt fel. Och just nu gör jag ingenting. Åt lite precis. Ska ska till farmor senare och beställa lite kläder :D

Måste dra, xx!

pink flowers





tjugosjätte april

Klockan är tio över tre... redan! I morgon är det skola igen, jag orkar egentligen inte det.. Men men, inte så långt kvar nu! Jag kom precis hem. Har varit nere och solat lite och jag typ har bränt mig lite. Jag är lite röd, ajaj! (a) Men det går över! Annars har jag luggit i soffan och varit trött. Ont i fötterna har jag sen igår oxå. Men just nu sitter jag med min Ben&Jery glass. Svalkande gott. Senare händer det inget heller. haha, vilket liv jag har! :D

Hur har eran helg varit?

Göteborg 25 april

Igår var ju jag och Ema i Göteborg. Roligroligt var det.  Men tyvärr så hittade jag inte nånting knappt. Eller jo det gjorde jag men det fanns inte i rätt storlek osv. Men jag köpte ett par spets tights som jag kan ha i sommar eller s under ett par jeansshorts typ :D Sen köpte jag soolglasögon och värmeskydd till håret. Inne i nordstan var det modevisning och en del var klädda så snyggt. Sen gick vi runt och kollade massa och så satt vi ute i en park och vilade lite i solen. Fint väder var det! Bussen gick hem vid halv sju och då var man trött!


tjugofemte april

Godmorgon!
Härligt väder ute och det är ju toppen för om 15 minuter sticker jag och ema ner till tågisstationen och tar bussen till Göteborg! Det ska bli runt 18 grader där tydligen, toppen! Kommer hem vid halv nio ikväll så då blire ju bilder så ni kommer inte missa vår resa to Göteborg.

SO LONG SUCKERS :D

GÖTEBORG!

Just nu sitter jag i fåtöljen helt mätt och varm. Åt nästan precis och innan det var jag med mamma och handlade i världens varmaste affär. Och innan det var jag och köpte en ny väska, den är lite somrig :) Den krånglade lite med band oså för jag vill ha ett axelband men det fanns inte så jag satte dit ett själv, så smart jag är :D Sen åkte vi till tågstationen och köpte biljetter, bussbiljett till Göteborg imån! Så imån åker jag och Ema till GBG :D Ska bli naaaajs!

Men nu ska jag raka benen och fixa lite saker, seya! xx


en blomma, en bild, tre färger


tjugofjärde april

God morgon everybody :D
Idag är det fredag och jag är sjuk. Jag har varit sjuk hela veckan egentligen men idag stannade jag hemma. Jag missade ändå inget. Vi skulle till Hukvarna och göra något, vad kommer jag inte ihåg. Även om jag är sjuk oså måste jag ner till stan och  kolla på lite saker. Men annars händer nog inget speciellt. Det blir väl lite mys ikväll men mer vet jag inte.

Men hörs sen! :D

haha :D

aså vilka barn det finns, kolla på dom :D

stackarns liten och vara helt hög? sjukt kul ändå :) 0:58 är bäst!


och här hittar ni en annan skoj :D

skooolfri :)

åh, Liseberg kom just upp på tv-skärmen. Jag vill dit. Det är så himmla kul där :D

Men hej igen :) Klockan är fem nu och jag är trött! Skolan tröttar ut mig, det är jobbigt men nu är jag fri från skolan tills nästa vecka så skönt och inga läxor har jag heller. Imån ska vi till Huskvarna och gå på något museum så det är ju ingen skoldag vid bänkar iallafall! Efter det ska jag ner med mamma till stan, se ifall jag hittar en väska sen sticker vi har antaligen köper bussbiljetter to Göteborg :D Jag vill verkligen dit på lördag, hoppas det.

Men nu ska jag nog ner och sola faktiskt, hörs sen :)

tjugotredje april

Godmorgon sunshines :D
Sitter här, väntar på att tiden ska gå med en macka i munnen. Jag har lyckats äta frukost för en gångs skull! Typ grattis till mig.. Börjar vid nio och jag gick upp alledes för tidigt så då blir jag klar för tidigt. Men jag börjar med svenska tror jag sen vet jag inte riktigt men jag slutar runt tre i eftermiddag tror jag iallafall. Efter det vet jag inte vad som händer faktiskt.

Men ni får ha en kanondag så hörs vi sen :D

sunshine is in my heart

testade att gör ännu en bild. hehu :D

22 april

Tjugo över sex är klockan redan, gud vad fort allt går! Sitter och kollar busstider just nu till Göteborg. Jag och Ema vill åka dit nu på lördag :D Men det får vi se! Annars idag har jag varit i skolan, från åtta till fyra. En lång dag så jag är trött, usch! Orkar inte skriva mer om skolan just nu. Har engelska läxa till imån kom jag på nu me, glosor.

Men nu måste jag göra en grej, skriver sen. xx!

in heaven?

Satt och lekte lite med två bilder innan. Satte helt enkelt ihop två bilder som ni kanske ser :) själv tycker jag att det är rätt coolt!
 She is like an angel!

mjauu

En av mammas jobbarkompisar hittade en katt utanför deras jobb som strök omkring. Tillslut tog de in katten för att den inte skulle bli påkörd. Min mormor tog hand om katten till de hittar ägaren, ifall de kommer hitta dom. Hoppas det! Så katten kommer tillbaka till sin familj lixom. Vi åkte iallafall ut till mormor och hälsade på. Gud vad söt katten va, i'm in love! Den var äckligt smal, antaglien för att den inte ätit på flera dagar men ändå :D


tjugoförsta april

Haalåå folket! :D
Jag är fortfarande sjuk, men jag drog iväg till skolan iallafall. Så sjuk är jag inte. Det är näsan som är sjukt täppt och halsen som svider.  Och nu sover min fot, gah jag får damp! Anyway, det hände inget speciellt idag. Började vid åtta med hemkunskap, lagade fisk med mos. Sen spanska, musik- vi spelade upp våra låtar och jag sög, hahah. Jag tappade bort mig all the time. Efter det hade vi matte och sen slutade vi vid halv två ungefär :) Rätt skön dag!

Hade tänkt att ta på mig myskläder nu och bara ta det lugnt. Är inte kry i kroppen så är lite hängig! Men jag skriva senare kanske!
PUSS :D

tidig?

Jag har redan hittat skolavslutningskläder. Skolavslutningen är inte än, det är ett tag kvar. Men det är ju bättre att vara i tid än att leta i sista minut? ;) Jag har iallafall hittat en söt klänning på Ellos och en cardigang på Halens. Det ska beställas snart så att det inte hinner ta slut och att dom ska komma i tid :)


Annars sitter jag är och snyter mig hit och dit. Näsan är förj*vlig helt enkelt. Usch, jag hatar att vara sjuk!

tjugonde april

Hej alla!
usch, nu har jag gått och blivit dunderförkyld. Min näsa rinner nonstop och min hals svider och jag mår inte bra så därför stannade jag hemma idag från skolan. Så min dag har bestått av sova sova och sova. Vaknade nyss upp, jag var vaken tidigare. Haha. Jag hoppas att jag blir frisk för jag vill inte missa massa i skolan nu när det inte är så mycket kvar.

  Men nu ska jag äta! skriver senare!

skriva, skriva, skriva

Min tangentknappar kommer gå sönder snart så mycket som jag skriver nu. Är fortfarande inte klar med min svenska berättelse som jag har hållt på med i två veckor typ. Jag har fått göra om massa för allt har gått snett och allt blir bara fel. Usch, skolan är bara problem! haha

Annars är jag jättetrött och jag kan somna när som. Men vad gör ni då? :D

uppdate 18:40;
JAG ÄR KLAR :D äntligen säger jag bara, det blev fyra sidor och 2900 ord ungefär. Så duktig jag är. Men berättelsen suger apa! :D

Ammara&Stina

Igår tror jag att jag skrev att jag var med Ammara och Stina nere på stan oså sen åkte vi hem till Stina och gjorde lite saker :D Stina och Ammara skulle sova hos en annan, Frida senare på kvällen och jag fick inte vara med för henne. Vet inte vrf ens. Så jag fick åka hem igen. Men efter en halvtimme ringde Stina och sa att dom inte skulle sova över hos Frida för ja, det var en sak :P Så då åkte jag upp dit igen och så färgade vi Stinas hår ljusare och så tittade vi på film och käkade massa godis och chips.  Sov över där tills idag. Men nu ligger jag typ död i soffan och glor på tv typ. Stina ska skicka över bilder senare från igår som jag kanske lägger upp senare! Ni fick en liten dålig sammanfattning menmen! :D
 PUSS:D

nittonde april

Hej! :D

Usch vilket dåligt bloggande det har varit men jag har ju inte varit hemma alls mycket i helgen oså. Har inte ens hunnit med att lägga in bilder från i fredags och resten av helgen. haha. Statistiken har gått ner jättemycket och blä.  Men jag ska ta och lägga över bilderna nu så ska jag lägga upp det senare och berätta om helgen :D

hos stina!

Hallåå :D
Sitter här hemma hos Stina nu med Ammara oxå. Har gått på stan en sväng tidigare men nu är vi hos stina.. Haha, det blir ett litet kort inlägg. Senare vet jag inte vad som händer.

måste dra, se u later!

artonde april

Det blev inte så mycket bloggande igår för jag hade aldrig tid. Var med Ammara efter skolan och hon stack hem på kvällen. Men det var en rolig dag iallafall :) Efter skolan gick vi hem och väntade på mamma sen åkte vi ut till skogen ute vid bankeryd ungefär och fotade Ammara då, bilder ser ni i inlägget nedan :) Fin blev hon på alla kort! Sen åkte vi hem och titta på film och åt godis och så gjorde vi massa annat. En rolig dag :)
Idag ska ag träffa Ammara igen och Stina, vi ska på stan. Jag ska titta på klänningar redan till skolavslutningen. haha, man måste vara i god tid ;) Sen ska jag kolla på en tunika som jag har sett tidigare och prova! Mer vad jag ska göra vet ja inte :D

Men jag måste fixa mig lite nu, skriver senare i eftermiddag! :) Hade bra! xx

Ammara

Fotade Ammara idag efter skolan och här ser ni resultatet, kommentera gärna :D

modell: Ammara
foto: sofi, (jag)

sjuttonde april

God morgon! :D
Vilket undebart väder det är idag, superskönt ju. Perfekt att fota i sen oxå! Härligt att få lite sovmorgon idag, börjar om en halvtimme, tio i tio istället för åtta. Sitter och äter lite frukost nu. Det har jag lyckats med att få i mig (y) - brukar inte kunna äta frukost. I skolan idag händer nog inget speciellt. Bara samma lektioner som alltid. Sen blire hem hit och vänta på mamma som ska köra oss till en skog i bankeryd som var jättefin. Ska fota Ammara där och kanske Becca :D Men vet inte ifall jag hinner blogga efter skolan men jag gör det efter fotograferingen istället!

Ha en bra dag så ses vi senare, xx!

en promenead runt sjön

Jag och Becca gick somsagt ut och gick. Så nyttiga vi är (y) Jag ska faktiskt försöka gå några gånger i veckan, hon klarar det lätt så hon får väl dra med mig ;) haha. Men skönt vare och vi gick lite över 5 km faktiskt runt munksjön på ungefär en timme om inte mindre! Lite bilder blev det, det var solnedgång så det blev lite mysigt!




lite nytt

ja, jag har fixat lite nytt igen till bloggen. Ändrat den mörkare grå till den ljusa, några nya bilder i headern. Ja, ni ser nog :D vad tycker ni?

den mörka
den nya ljusa

you had my heart, at least for the most part

La över bilder innan från min lilla kamera, så här är två bilder från i måndags :)


17:58

Nu är jag klar med mina läxor, det tog ett tag tills jag ens satte igång med dom. Men dom är klara iallafall! Det är tur det. Tänkte försöka ge mig på att ändra min design lite men jag ska ut och gå faktiskt, med Becca :D haha, det låter inte som mig men det är faktiskt skönt ibland så jag måste ta och byta om nu! Skriver sen kanske! :)

några minuter senare...
jag har ändrat på lite saker, på rubrikerna i inläggen och i menyn, vad tycks? :D

sextonde april

Hej!
Usch, jag tycker att mitt bloggande blir sämre och sämre och jag har ingen aning varför. Jag har inte tiden att skriva och då blir allt sämre. Min desing kanske börjar bli tråkig oxå? Jag har sett jättemånga snygga och jag vill me ha en! :P

Men idag har jag varit i skolan. Började nio men jag var i skolan vid åtta redan för att göra ett skolarbete med några i klassen och istället får jag sovmorgon till tio i tio imån :) Det är det värt! Men hade svenska först, då satt jag och målade bara, haha. Efter det hade vi engelska där vi snackade massa. KLT efter det och sist kemi. Slutade vi kvart i tre :) Och nu måste jag sätta igångf med läxor känner jag, ifall jag orkar (a

Imorgon blire först skola då. Efter skolan ska jag iväg och fota ammara :D i en skog, hoppas det blir som jag tänkt mig!

Men ska dra, xx!

femtonde april

Hallå folket! :)
Sitter och skriver på svenskan lite nu, det skulle vara klart veckan innan lovet men jag är inte klar än! Det är inte så bra. Idag har jag varit i skolan hela dagen. Gick rån åtta till fyra, en rätt lång dag men nu är jag hemma. Har varit det en liten stund. Men annars har det inte hänt någonting. Jag har egentligen inte alls tid att blogga just nu men jag gör det anyway :D Och jag sitter här och läskas av glass me, det är det på tv. Måste nog sticka till affären och köpa!

Men måste skriva nu, xx!

fjortonde april

Nu har skolan dragit igång igen. Man känner det lite faktiskt, att man är mycket tröttare. Iallafall jag, är ingen mer trött och hängig?
Just nu sitter jag och lyssnar på Bullet for my valentine, Hearts burst into fire - Acoustic, den går på repeat hela tiden nu. Akustiskt är nog det bästa tror ja, det låter så undebaaaaart :D
Jag sitter även och tittar lite på kläder och jag har hittat en tröja jag måste ha, verkligen. En vit oversize t-shirt med cheap monday märket på. Tror jag köper den när jag får pengar! Sen har jag ju varit i skolan. Började klockan med hemkunskap men det hade vi bara en timme för sen skulle vi lyssna på två killar som var från räddningstjänsten. Sen hade jag spanska, musik och matte. Slutade innan vid halv två :) Måste fixa över lite bilder och videos sen oxå, det får jag inte glömma!

Men jag drao nu. Skriver senare! xx

happy face

Det är vad jag är, glad. Jag blir glad över alla kommentarer jag får :D alla snälla, men än har jag inte fått nån kränkande. Jag syftar på de senaste kommentarerna som jag fick i förra inlägget. Att jag är duktig, snygga bilder osv. Jag blir verkligen glad :D KEEP IT UP!

hepp, nu ska jag sova. Så jag kommer upp imån, nu börjar skolan igen. usch fy! Natti

fotografering

haha, det blir mer och mer rubriker som heter "fotografering" känner ja :P men här kommer iallafall bilderna! Kommentera dom jättegärna :D och ingen kopiering!










17:54

Hej igen!
Nu har jag kommit hem. Det har hänt rätt mycket idag. Ska berätta lite kort hade jag tänkt! Alla kom hit, Elvira, Becca och Ammara. Så fixade vi Beccas hår och Elvira sminkade till dom lite, även mig. Bild kommer senare. Sen stack vi ner till piren och tog lite kort men allt blev bara fel. Det var kallt, och allt blev helt konstigt. Men några kort blev det. Vi ska antaglien göra om det någon dag framåt :) Men sen stack vi till donken och åt, vi satt där och snackade massa. Efter det drog vi och solade, eller Becca gjorde det :) Men nu sitter jag här oh funderar på om jag ska sticka ner och sola eller inte. Vill verkligen det men jag måste fixa korten oså oxå.

Men jag tror faktiskt att jag ska sticka ner och sola! Sen när jag kommer hem fixar jag alla bilder och lägger förhoppningsvis upp dom här sen!
Skriver sen då! xx

trettonde april

God morgon :D
Idag ska jag somsagt fotografera Ammara & Becca. Det ska bli kul :) Förhoppningsvis så blir det många bra kort så dom kommer säkert upp här på bloggen efteråt. Sen blir det nog massa annat oxå som vi hittar på. Men bäst att fixa mig nu!

See u later, xx!

trevligt väder, trevlig dag!

Ja, som min rubrik. Dagen har varit bra, rolig, alltså toppen! Jag stack ner till piren och träffade Ammara, där satt vi och åt glass i värmen och njöt i solen. Undebart! Sen så kom Elvira ner oxå :D Vi gjorde lite allt möjligt men kul vare och skönt oxå. Vädret är toppenbra ju! Hoppas att det håller i sig nu framåt. Imorgon ska jag fota Ammara och Becca och Elvira ska sminka dom lite. Det blir nog oxå kul.
Men ska se på film nu, xx!


tog massa kort men ni får bara ett av dom :D ahaha

tolfte april

Näst sista dagen på lovet. Det är trist! Jag vill gärna ha sommarlov nu tack! :D Idag skulle jag egentligen fota Ammara och Becca men Becca kunde inte så vi gör det imån istället! Så idag blir det att skriva på min svenska uppgift, eller uppgifter. Måste få klart dom någon gång. Men annars så tror jag inte att det händer något idag. Kanske går ut sen men jag vet inte. Är rätt slö idag faktiskt.

Måste skriva vidare nu!
xx

kalas!

Var somsagt på kalas i eftermiddag hos kusinerna. Farmor&farfar var oxå där. Vi firade alla möjliga med påskmat, tårta och massa godis. Jag känner mig mätt fortfarande. Gott! Jag och Ema satte igång Wii, haha. Jätteroligt äre. Sen spelade vi badminton som gick väldigt bra eller inte. Vi gjorde massa annat men nu ska jag se CSI. Hade bra! :D

Juste, imån ska jag fota Ammars och kanske Becca ifall hon kan. Det blir utomhus. Lägger självklart upp dom här efter!



bilder från igår :)


VECKANS BLOGG

Nu har jag suttit och räknat ihop alla röster. Det blev rätt många faktiskt :) Neranför ser ni resultatet!

Grattis till Sandra som blev  veckans blogg! :D
 Hon fick totalt 19 röster :)

Så Sandra blev alltså Veckans Blogg men jag tycker att alla var jätte fina och allt men det finns bara en vinnare ;)

elfte april

Skillnad från igår så går den här dagen väldigt fort faktiskt. Klockan är redan två. Sitter i sängen nyduschad. Ska snart göra mig iordning. Familjen ska iväg på kalas senare i eftermiddag till kusinerna. Där blir det påskmiddag oxå! Det är jättebra väder idag me så jag vill egentligen bara sitta ute hela dagen. :)

Jag hade tänkt att jag ska räkna ihop alla röster från Veckans Blogg tävlingen snart så att det blir färdigt någon gång! Sen ska jag lägga över alla bilder från igår oxå, nu känner jag att jag blir stressad här. haha, bäst att sätta igång!

hemma!

Hemma från stranden nu. Det blev rätt tidigt än sist men det blev rätt kallt. Men vi stack ner vid fem tiden och väntade på Elvira och Josefin. Vi försökte tända grillen men det gick inget vidare. Den funkade knappt över huvud taget så det blev knappt ingen grillning. haha! Men Ammara, Stina och Elvira stack bort till donken och köpe lite mat :D Men mysigt och roligt vare! Bilder kommer imån, hade tänkt att lägga över dom nu.

Ha en bra kväll! :)

tionde april

Det är långfredagen idag, och på nått sätt går den mycket långsammare. Det kanske stämmer, att den är längre än alla andra dagar? ;)
Fint väder är det ute, man hör alla fåglar ute som sitter och sjunger. Det är ju toppen med vädret idag eftersom vi ska grilla igen! Sitter och väntar på Becca just nu. Hon ska komma hit osen ska vi iväg till affären och handla det vi ska ha till ikväll innan affären stänger.


Men nu måste jag klä på mig!
xxx

VECKANS BLOGG

Nu är tävligen slut, ska ta och räkna ihop alla röster under dagen. Vet inte ifall jag hinner allt idag. Men senast imorgon får ni veta vem som blev Veckans Blogg :D

god natt

Nu säger jag god natt. Jag ska inte sova men jag ska kolla på film och sen sova hade jag tänkt mig :) Är lite trött faktiskt. Nu fick jag ett sms, får se vem det är ifrån.. Det var från Stina! Men jag se på filmen nu!

Godnatt!

Criminal Minds

Sitter i soffan framför tvn nu. Sitter och glor på Criminal Minds. Det är seriöst det bästa pogrammet, eller av alla kriminal pogram iallafall. Det är det bästa :D Men nu händer det något, bäst att kolla vidare!

GLAD PÅSK!

Påskägget är fyllt med godis, påsken är räddad :D
haha, hur ser eran påskhelg ut? :D

hemma!

Japp, nu är jag hemma. Eller jag har varit hemma en stund faktiskt! :) Jag och Elvira åkte somsagt upp till A6 en stund. Vi gick runt och tittade på allt möjligt. Vi testade massa solglasögon och nu vet jag vilka jag ska köpa. Sen hittade jag en bikini, en band-bikini, svart eller brun. Ett par skor, eller två par skor och smink och massa annat. Det suger när man inte har några pengar alls. Vi satte oss på donken och åt lite. Blev en glass för min del :) Sen åkte vi hem och bussen var nära på att krocka (Y) inte första gången för min del det är nära.. Inte så vidare kul!  Imån blir det grillning med Becca och dom andra tjejerna ifall dom kan, trevligt!

Måste gå nu! :)

VECKANS BLOGG

Tänkte bara påminna er om Veckans Blogg, tävligen avslutas imån vid 13:00 så alla röster som kommer in efteråt gills inte. Men fortsätt rösta på er favorit! :D

OCH en annan sak.. Jag har fått in en del kommentarer, rätt många faktiskt. Med samma IP-nr.. Vad är det folk inte fattar med att inte kommentera fler gånger när jag har sagt en röst per person? Tänkte bara säga det.

nionde april

Jag hade besöks rekod igår igen men nu börjar det stiga neråt, usch. Det gillar jag inte! D:

Sitter här och väntar på att mitt hår ska torka men det torkar aldrig, så segt är det! Jag och Elvira ska upp till A6 lite senare och kolla runt lite. Jag får väl fönstershoppa.. Har inga pengar nu heller. Det suuuuger. Men snart får jag pengar men då ska jag kanske göra annat ^^ Det är rätt fint väder idag eller det är mulet men solen tittar fram lite då&då, det är skönt!

Hepp, nu måste jag nog torka mitt hår! hehe
Skriver sen när jag kommer hem, xx!

20:43

Nu är det redan kväll, dagarna går fort. Dagen har spenderats med Becca iallafall. Supertrevligt! Vi har gjort lte allt möjligt, gåt ut med Bella, hyrt film, ätit glass,  snackat osv :D Det blev ju ingen grillning idag på grund av vädret. Det har ju inte varit bra alls idag. Men grillning blir det på fredag istället! :)
 Nu sitter jag här framför tv:n och ser på hockey igen.. Jävla Hv, jag hatar dom just nu :D för att veta varför, sätt på kanal fem!

Glöm inte att rösta på VECKANS BLOGG!

WOHO, HV gjorde ett mål :D
måste titta vidare nu, xx!

UPPDATE 22:00: FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, j*vla färgestad. dom suger :D HV71 är mkt bättre på alla sätt!

åttonde april

God morgon alla :)
Kommentarer bara droppar in på bloggen, tävlingen om Veckans Blogg är i full fart. Det ska bli spännande och se vem det blir! :) Men keep it up!

Idag är det onsdag. Jag och de andra tjejerna hade pratat om att grilla idag :) Jag får se hur det blir med det för det är inte det finaste vädret men så var det sist oxå.. Men ah, jag får helt enkelt se :D  Ska höra av mig till Becca snart. Men annars händer nog inte så mkt idag.

Ni får ha en jättebra dag :D
xx

anonyma...

svar till en anonym; Ifall du läser detta såklart.
Du frågade ifall jag kunde hjälpa dig med din header, självklart kan jag göra det men du måste skriva din blogg. Annars är det inte så lätt ;) haha

Det gäller samma sak för många andra, ifall ni vill att jag ska hjälpa er eller kolla bloggen så måste ni skriva vad ni heter, annars är  det ju inte så lätt? :D så tänk på det!

besöksrekod

haha, tack vare att jag la ut ett spotlight medelande på Bloglovin så fick ag besöksrekod, inte många besökare för alla andra kanske men för mig är det mycket  :D haha, 90 unika! 210 sidvisningar, det är ju alltid något? ;)  och en eller två till prenumenanter har jag fått oxå tror ja :) Jag hoppas självklart att få flera! uppdate 22:15; woho, 100 :D

VECKANS BLOGG

Det blev en hel del kommentarer tidigare, det var många som ville va me i "Veckans Blogg tävlingen" så nu är det up till er vem som har veckans blogg. Ni får alltså rösta på vem ni vill, ni har en röst. Så det är ingen idé att kommentera två eller tre för jag ser era IPnr och ni får inte rösta på er själva. Veckans blogg visas på fredag nångång under dagen så håll utkik och glöm inte att rösta! Tipsa era vänner eller  nån att dom ska in och rösta!

1. Identity
2. Nathalie
3. Maria
4. Jessica
5. Hanna
6. Emasund
7. Maria Jalkestedt
8. Sandra
9. Helena
10. Emma
11. Cajsa
12. Celebri
13. Jennifer
14. Oscaaar
15. Hanna
16. Johanna

20:28

Havl ligger mer eller mindre i soffan just nu och håller på att fixa nästa inlägg oxå. Nämligen alla länkar till de bloggarna som är med i veckans blogg som avslutas om ungefär en halvtimme. Nu gäller det för er andra att rösta :D mer står i nästa inlägg! Annars sitter jag och slötittar på hockey, det är ju HV-Färgestad. Får se vilka som vinner. Men måste fixa vidare nu!

VECKANS BLOGG

Vill du bli veckans bloggare?
Kommentera isåfall detta inlägg att du är me eller något, senast 21.00 ikväll :D Hela tävlingen avslutas på fredag! :)
 Länkar sedan till dom som är me så får ni rösta så det gäller för er som är med att ni tipsar era vänner så dom kan rösta. TÄNK PÅ att jag ser era IP nr så det är ingen ide att fuska!

AVSLUTAD

HJÄLP SÖKES

Ja, rubriken säger det mesta om det här inlägget! Nej men jag behöver lite hjälp faktiskt av nån som kan så säg gärna till ifall du kan hjälpa mig! Ni ser bilden nedan. Jag har lagt in två "följ bloggen" ikoner i menyn och på kommentarssidan men det är så att det blir en grå ram runt som jag vill ha bort och sen ifall nån vet vart det finns lite snyggare ikoner? Så hjälp mig gärna, ni kan lämna en kommentar ifall ni vill hjälpa till! :) Jag behöver verkligen er hjälp!

sjunde april

Jag känner för att vara ute hela dagen idag, eller något. Jag orkar inte bara sitta inne och inte göra nånting, jag behöver komma bort från datorn lite! Jag får tänka lite på vad jag kan hitta på. :) Men annars måste jag skriva på min berättelse till svenskan som skulle varit klar förra veckan. Jag kan säga att jag har inte hunnit långt!
Imorgon blir det antaglien grillning på stranden igen, vi tyckte det var trevligt så vi gör om det! :)

Vad har ni för några planer idag? :)

vättern

lite bilder blev det allt :)
det märks för min del att det har blivit vår för då bli det mer fotografering! :D

sjätte april

Helo solstrålar :D
Det var nämligen det man såg ute när man tittade ut genom fönsret idag. Härligthärligt! Hoppas att det är fint väder hela veckan :)
Idag vaknade jag upp för tidigt för min del, jag brukar sova till elva, minst men nej, idag vaknade jag vid nio och jag är trött! Jag och ema gick ut med bella en stund vid elvatiden ner till vättern så hon fick bada lite. Ska se ifall det blev några hyfsade bra kort som jag kan lägga upp :)
Efter vi kom in bestämde vi oss för att gå till Clara's och äta lunch. Det blev kycklingwrap, gud vilka goda :D Nått att rekomendera! Köpte glass efteråt oxå, det går alltid ner i värmen. Men nu sitter jag här mätt och gla!

Ska lägga över bilderna nu och sen ska jag titta på Gossip Girl från igår!
xx

grillning!


vi försökte att tända grillen i en timme eller nått, men vi fick ingen eld D: det va illa! men sen kom stina och ammara med tändgele så vi äntligen kunde grilla ;)


vilken kväll!

Kom nyss hem från stranden. Det var kallt men med filtar och kramar blev allt supermysigt :D En kväll vi måste göra om. Vi ska antaglien göra om den redan på onsdag eller nån dag med annat folk oxå :) Bilder kommer upp i morgon för jag har ingen sladd just nu!

Har eran kväll varit bra? :D

jag sitter här i väntan..

.. oh spelar lite data..
nej, den låten suger :D men jag sitter iallafall här och väntar på alla ska komma! :) det var  ju inte värsta fina vädret innan men ni börjar solen komma fram och molnen börjar försvinna, det är ju ett bra tecken? IFall det blir så att det blir för kallt nere på stranden kan vi alltid sitta på balkongen ;) haha.

men ska drao nu, hade bra ikväll!

femte april

Jag sa ju att vädret inte skulle hålla i sig :( Idag är det alls inte lika fint som det har varit tidigare. Men det kanske blir finare framåt dan :D Sitter i soffan och myser lite och läser bloggar. Ska hoppa in i duschen snart osen fixa iordning mig. Ska nämligen ner till stranden sen och grilla lite med tjejerna! Det blir trevlans! :D Kameran följer självklart med ;)

Men måste fixa lite saker nu, skriver kanske sen!

bilder


här får ni bilderna :)

i köket!

Som i rubriken så befinner jag mig i köket just nu! Jag lagar faktiskt mat, haha. Ett recept från hemkunskapen förra veckan och det var gott! Limekyckling med klyftpotatis ^^ ser hur det blir bara!

Mamma stack till ica innan och handlade och kom hem med ett H&M paket :D jag beställde lite kläder, tre linnen och ett par pyjamas byxor - det behövdes! :) allt passade perfekt oxå!

men nu ska jag fortsätta laga!

fjärde april

Trots att klockan är bara ett så har jag redan varit iväg och gått en stund ute i skogen runt västersjön. Riktigt skönt var det! Bella var med och hon badade, ingen nyhet va? :D ema & mami var oxå med. Undebart väder! Ska lägga över bilder strax och de kommer väl upp på bloggen lite senare :)
Just när solen kommer fram är varenda människa ute. Men det är skönt. Men i april är det väl lite lurigt så vi får väl se hur länge detta fina vädret håller i!
ska fixa bilderna nu, lägger upp de strax!
xx

kvällen

Japp, nu är kvällen laddad. Chips+dricka och det tittas på HV-Färgestad. hm, vilka vinner? ;)
ifall det är nåra hockeyintresserade som läser för det första? haha.

hur ser eran kväll ut?

tredje april

Hejhopp alla i det härliga vädret :D - visst är det inte härligt. Hela Sverige har väl fint väder? Här har det iallafall varit strålande sol och runt 15 grader hela dagen! Sommar på gång?

Äntligen helg och äntligen lov! :D Så himla skönt! Tittade i min almenacka och jag har ungefär 40 skoldagar kvar, härligthärligt! Idag i skolan hände absolut ingenting det var bara tråkigt men det brukar det vara! Efter skolan stack jag, Ammara, Stina, Becca och Kajsa ner till piren och käka glass och godis i vårvädret :D jättehärligt och varmt! Men vattnet var ISkallt. Sen stack Kajsa och Becca hem och vi andra gick ner till stan lite ^^ Sen blev det att gå hem och nu ligger jag och myser i sängen istället.

Nu är det ju lov somsagt och jag har änltigen saker att göra! Vi ska bland annat grilla på stranden, och kanske sova i Kajsas sommarstuga :D ifall vi får ^^



vårigt värre och självutlösaren is the shit :D (y)

vårtecken

så nu får ni se bilderna sen tidigare idag :)
kommentera dom gärna!


my day

redan kväll, eftermiddagarna går fortare än nånsin känns det som.  men det är positivt det oxå :)

idag har det varit ännu en lång dag. började vid nio med svenska, efter det engelska utan engelskalärare :p så vi gjorde nått annat! sen skulle vi ner till ED på ett till studiebesök, det var laaamt! men iallafall, det va undebart väder så vi gick ner i solen, så skönt! hade ingen jacka på mig och jag frös inte, det är ett vårtecken! gick in på hemköp och köpte glass. vet ni hur gott det är när det är så varmt oxå? :) vi gick runt på ED i nästan två timmar, jag var rätt död efter det. sen hem och göra läxor och mat ^^
Gick ut med mamma och Bella ner till vättern och hon bada igen. Gick ner till vattnet och kände på det och det var verkligen krampkallt! haha, tog lite kort, kommer upp strax!

promenad ner till ED i det fina vädret :D

andra april

Jaha, då är den här nya månaden igång. Jag tror att april är en av mina favorit månader för då börjar våren komma tycker jag allt! Får väl ta och gå ut nån dag med kameran och leta lite vårtecken! :D

Jag ska iväg till skolan om typ en halvtimme och jag är redan klar. Fint väder är det ute för den delen oxå! Skinande sol och blå himmel :) Annars idag ska vi ner till ED, på studiebesök igen. Får se hur det går! Men nu ska jag hitta nån frukost, hade bra!

på väg!

nu är jag färdig med två av tre svenska uppgifter så det börjar gå mot klart! :) Jag kommer inte hinna bli klar med berättelsen till imån så jag måste fråga henne ifall jag får jobba på det hemma över lovet eller nått. Ifall hon vill ha en bra!

men nu ska jag göra en annan sak, haha. (:

första april

idag är det första april, någon som blivit lurad riktigt resjält? ;) jag har då iallafall sluppit!

Jag är äntligen hemma efter en rätt lång dag. Började med fysik klockan åtta och efter det matte. Sen så åt vi istället för att ha idrott. Idag skulle hela klassen ut på olika företag i olika grupper. Jag och nåra till tog oss upp till A6, vi gick! (y) Till Alpnearing, de säljer örter/kryddor, hudvårdsprodukter oså var det något mer ^^ Det var iallafall två jingelever som  tog emot oss oså visade de en powerpoint om företaget, så nu vet vi massor om det! Det tog väldigt kort tid men då passade vi på att ta kort och filma till våran redovisning, som kommer bli bäst! hehu. Efter det gick vi lite på A6 och sen när jag kom hem skulle jag lite senare iväg på utveckligssamtal. Det va lite mindre tråkigt, jag har alltid hatat det! haha.

Men nu måste jag göra mina svenska uppgifter, skriver kanske sen :D