lights


tjugoåttonde september

Dagarna rullar på förfullt, ännu en vecka har gått och nu har en ny börjat. Snart är det Stockholm med klassen, höstlov och prao. Sen jullov? SKÖNT är det!  Dagen har varit lååååångsam som bara den. usch!
Sökte runt lite på google innan, på berlocker och lite sånt. Hade tänkt kolla vad kedjor och berlocker kostar. Hade tänkt ge mig på att göra egna armband. Låter helt knäppt men det blir mycket billigare. Så det ska beställas nån gång framöver då jag har pengar :)

ÄNTLIGEN lite nya bilder! Men jag fortsätter i samma spår med att fota blommor.. hehe :)

höstfärger..

.. är det finaste på hela hösten. Alla fina röda, oranga löven som ligger på marken. Jag tror nog att hösten är min favoritårstid! :) Va ute en sväng innan med Bella och klickade lite hur som helst på olika saker. Här har ni en bild!
Annars gör jag inte så mycket. Det är söndag, det är skola imorgon.. Ikväll är det One Tree Hill och sen Top Model!

Men nu ska jag äta, vi hörs!

pictures all over

Jag tog äntligen tag i alla mina bilder som ligger i bokhyllan och hände upp dom i tråd och satte upp på vägen, och även massa coldplay bilder vid biljetten. Mina fina minnen från olika datum. I LOVE IT :)

Sitter och tittar på idol nu och jag är helt fast i det så jag orkar inte blogga just nu.  Kan bara säga att jag har haft en bra dag, dock gick inte mitt spanska prov bra men de struntar vi i nu.
Ha en fin fredagskväll :)

tjugofjärde september

Den här dagen har varit jobbig. Veckans kortaste dag blev den längsta? Iallafall så hade jag matteprov idag vilket inte gick så bra. Kunde knappt inget. Kul!  Fick hem skolkatalogen oxå och där ser man ju mongo ut, som förväntat!  Och eftermiddagen/kvällen kommer nog spenderas med huvet i spanskaböckerna. Har prov imorgon, känner mig peppad, oja!
Dags att börja kanske! Ni får ha en jättebra dag!  :)



tjugotredje september

Hej hej bloggen :)
Skriver ett snabbt inlägg nu, bara för att jag måste, haha! Precis tittat på idol, mamma spelade in det. Innan dess var jag med tjejerna på bio. Vi såg på The ugly truth. Rätt okej faktiskt. Men innan bion har jag varit i skolan och på stan en sväng!  Men nu måste jag plugga det sista, har matteprov imon + stort engelska förhör och so förhör. Usch och fy på skolan!

Blir ingen bild nu, har ingen. Men vi ses :D

dåliga rubriker och fina kommentarer..

Vilka roliga rubriker kom jag på nu. Inläggen verkar ju mer intressanta då.. Jag borde få lite bättre fantasi tror ja, gäller även fotandet. Jag saknar inspiration!! Från det tråkiga till det roliga, enligt mig! Jag möttes av massa kommentarer när jag loggade in tidigare. Jag blir glad när nån  tycker om mina bilder, design, blogg osv. Bara "ha en bra dag" kommentarer över huvud taget, såå keep it upp!!

jag måste få lite bättre idéer när det gäller fotograferingen :(



pink rose

fixade till en ny kategori inom foto, blommor/växter. Jag har tidigare haft blommor mm i kategorin natur/landskap men nu tycker jag allt att blommor ska ha en egen kategori! Men de gammla inläggen är kvar i den kategorin de är i. Orkar inte sitta och ändra alla.

tjugonde september

och så var det söndag, igen.. Nån mer än jag som tycker att helgerna går för fort och vi borde ha en extra ledig dag?
Jag tycker det iallafall! :) Helgen har varit en såndär slapp helg, jag har inte gjort nånting. Suttit hemma vid datorn eller framför tv:n. Eller jag har varit ute oxå!

Beställde äntligen hem en ny skinnjacka innan från Halens faktiskt. Hoppas den passar och är lika snygg irl som på bild! Passade på och beställa en helt vanlig långarmad oxå, billig var den så why not?

Nej nu ska jag äta! Det blev ett ssnabbt tråkigt inlägg utan bild (måste dra mig ut i solen och fota nån dag!!)
Ha en fin söndag!


nittonde september

Hejohå! :)
Jag trivs verkligen med min nya design men jag ska föbättra på den ännu mer när jag har tid så den kommer bli snyggare!

Idag är det lördag, vilket är skönt. Stack ner till stan en sväng innan och köpte mig en halsduk och armband från Gina.
Sen dess har jag inte gjort så mycket. Ikväll blir det nog lite mys framför tvn! Men nu ska jag äta, ni får ha en superbra kväll!


ny bloggdesign!

Nu är det en ny bloggdesign. Den kanske är lik den gammla ändå? Men lite nya ändringar är det. Men har sett att jag har missat en del saker som jag måste fixa till lite snabbt!

HISS ELLER DISS? :D

bloggar lite senare om jag hinner, puss :)


sextonde september

Det blir ett litet sent inlägg nu. Men bättre än inget kanske! Sitter och tittar på idol men jag känner hur ögonen stängs mer & mer. Är sååå trött, det är inte rolig haha.
Idag har varit en helt okej dag i skolan. Snabb dag med lätta lektioner. Imorgon blir det en bättre dag då vi slutar elva för vi har igen so :) jättenajs! Sen efter skolan stack vi ner till stan och kollade lite. Har hittat lite fint som ska köpas!

Men nu ska jag titta vidare, ha en fin kväll! :)

bild från igår


rebecca


modell: Rebecca
foto & redigering: Jag

Den härliga studiedagen spenderades med Becca i stadsparken och runt om med kameran i handen. Fotade henne lite men hade nån konstig inställning så alla färger blev knasiga.. Men här uppe har ni en bild på snygga Becca :D

fjortonde september

oj, dagen har gått fort. Eller efter skolan iallafall. Jag hatar måndagar, men vem gillar dom? Det är slut på helgen då! Skolan har varit tråkig och jobbig som varje måndag. Imorgon har jag studiedag :D då får jag sova ut lite extra, ska se vad ja hittar på!
Annars gör jag inte så mycket. Ligger i soffan och kollar runt på lite bloggar! :)

Men nu måste jag hoppa in i duschen, seya! :)


trettonde september

hahah, sitter här i soffan och tittar på alla idolrepriser från veckan.. Jag tycker seriöst synd om alla som skämmer ut sig men gud va kul det är och titta på dom ;)
Annars händer det inte så mycket, har gjort lite läxor som ska in imon men det är nog allt!



Walking in Memphis

jag är typ in looove i den här killen, lyssna aså! Hans röst är såå härlig :D han är brabrabra!


prästkrage



elfte september

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys...... med mig själv!
(+ en godispåse, dricka och tv:n)


Ååh, äntligen helg säger jag bara! Ska bara ta det lugnt och sova och försöka få bort min förkylning. Har ni nått bra botningstips till förkylning?
Skoldagen har varit helt okej, lång men få lektioner! Har även lite läxor osånt som ska fixas men det går fort :)

Men ni får ha en superbra fredagskväll! Kram :)


tionde september

Hallu alla! :)
Det känns verkligen att det är påväg att bli höst nu. Löven börjar falla, det är kallare och det blir mörkare fortare. Jag gillar dom här varma soliga höstdagarna då löven är riktigt röda, gula & oranga. Att kunna gå i mysiga stickade stora tröjor är ännu bättre!

Annars har det varit en bra dag, en kort dag i skolan. Och en sväng på stan med fina tjejerna :) Hittade självklart massor nu när man inte har pengar. Men har inte så mycket mer att skriva, men jag ska bli bättre. Jag lovar!

Hejsvejs! :)



åttonde september

inspirationen ligger på noll men jag känner att jag måste uppdatera ändå ;)
Orkar inte skriva nån lång text så jag skriver hiss/diss form!

DISS;
- hosta, snuva, tjock i halsen. JAG HAR BLIVIT SJUK IGEN!
-
Jag har inga pengar och det suger, måste ha ett extrajobb, nu tack :)
- Vi fick servera korv till alla killar idag på temadagen...

HISS;
- Hade temadag idag, jag och Becca var inte med så vi fick sluta tidigt! :)
- Fin dag med Becca, fikade bla. på Johans Cafeé, supermysigt!
- Idol börjar om tio minuter :D


sjätte september

Förlåt för dålig uppdatering, det blir fler och fler dagar utan något skrivande.
Idag är det söndag iallafall. Helgen har vait kanon bra och skön! I fredags kväll var vi hemma hos Becca och där var det ju jätteroligt. Sov där och kom hem igår. Idag skulle jag egentligen fotat Becca men hon mår inte så bra så vi ska göra det i veckan istället! :)

Men har absolut ingen aning om vad jag ska skriva, men vi hörs! Ha det bra :)
Jag ska försöka få tillbaka insperationen till bloggen så det blir mer uppdatering framöver, haha!

tredje september

Slänger in ett litet snabbt inlägg mellan läxläsningen.. :)
Rätt skön dag i skolan idag, 09.15-12 ungefär. Hade ingen so idag utan en runda i stadsparken med frågor som skulle svaras. Senare vid sex tiden så var det ett möte på skolan med Syv som snackade lite om gymnasiet, såg även en lite film om olika linjer. Lite långtråkigt men men! Annars har det varit en skön dag!

Nej, nu måste jag läsa lite spanska. Ha det bra! :)

första september

Fastnat för det där gamla nu, har gjort det på flera bilder som inte finns på bloggen. Kanske ska lära mig något nytt?

Första september idag ju, en steg närmre mysiga hösten med mysiga halsdukar och mössor. :]
Snabb dag i skolan idag, började halv nio och gick till halv tolv, jätteskönt. Sedan blev det en sväng på stan & A6 med Elvira. Hitta massa som vanligt när plånboken är tom. Det är typisk mig.. Köpte iallafall en ny mascara eftersom alla mina har tagit slut bara sådär samtidigt.  Fin dag iallafall :)