Bröllop 30/5-09 Del ett







på gång!

BRÖLLOPS BILDERNA ÄR SNART PÅGÅNG :)

seegt

 Jag tog nog upp mot 280 bilder igår och jag orkar inte kolla i genom alla men jag håller på att småredigerar dom! Men det går segt..  Dom kommer nog upp senare iallafall, så ni får se hur dom ser ut :)

Annars så har jag haft det jättebra i helgen. Hur har eran helg varit? :)

trettioförsta maj

Hejohå!
Idag är det söndag och jag är halvt död typ. Fotade en hel del igår, ska lägga in bilderna och redigera så kommer det nog upp på bloggen så småning om!
 Orkade inte vara kvar på festen så länge så jag stack in till stan, till RixFm festivalen och träffade Becca, Ammara, Stina&Frida. Det var askul :D Vi gjorde massa roligt! Åkte karrusell, tittade på rixfm, åt pizza och massa mer ;) Kom hem vid elva någon gång tror ja :)

Men ska kolla bilderna nu! Uppdaterar sen

trettionde maj

Godmorgon!
Hinner inte skriva så mycket just nu. Ska strax ner till stan och träffa mamma. Jag fotar ju bröllop idag med henne. Så just nu sitter bruden hos frissan och gör sig iordning.
Det kommer nog inte bli någon mer uppdatering idag. Men imororgon kommer det massa bilder och annat! :)

Måste dra!

tjugonionde maj

Verkligen SÄMST uppdatering. Förlåt! Idag har jag inte varit hemma sen imorse innan jag stack till skolan som förövrigt har varit helt okej!
Efter skolan så stack jag, Ammara&Stina ner till marknade som var nere i stan idag. Efter en stund så kom Kajsa oxå. Vi gick runt i trängslen och tittade på massa oså. Sen gick vi på tivolit som är uppbyggt över helgen så vi åkte typ virvelvinden (tror jar den heter) haha, fan vad den är rolig ;) Sen satt vi och bara glodde typ. Men nu är jag hemma! Trött som sjutton. Måste ta och dusha lite snabbt.

 Imorgon kommer det antaglien inte bli någon bloggning alls för jag ska fota bröllop hela dagen! Men fina bilder kommer upp på bloggen så småning om från bröllopet!




dålig uppdatering..

Vilken dålig uppdatering det här här, med både bilder och bra text. Det känns som om det bara blir vad jag har gjort idag osv. Men det är nu med skolan. Det tar upp det mesta av tiden. Och nu när det är dåligt väder så vill jag inte ut och fota. haha..
Men nu vet ni varför iallafall.

Men är allt bra med er?

tjugoåttonde maj

trött, ont i huvet, mätt, småsur, smutsig, lerig, ont i fötter, helt ofräsh. Det är vad jag är just nu. Usch, det har varit en lång dag känns det som fast den har inte varit alls lång.
Vi hade friluftsdag idag och man skulle bada men det gjorde inte jag så istället fick man orientera. Så Ammara, Stina och Kajsa som inte heller badade och jag orienterade i en skog som vi aldrig varit i förut. Men vi klarade oss igenom banan! Jag sjönk ner i jorden ett x antal gånger. Sen efter så gick vi in lite på A6, fräschade till oss och sen stack vi till stan och nu sitter jag här! Hade tänkt att hoppa in i duschen nu!

Uppdaterar sen igen!

clouds..

Det sävade förbi några härliga moln är innan, riktigt gula!

jag hänger på väggen!

Vilken liten fuling mamma är :o

bal bilder






tjugosjunde maj

Lite seg uppdatering här! Nu som först hinner jag blogga..
Kom nyss hem från stan. Hängde med mamma&syster ner och kollade på alla fina människor som skulle på bal. Tog massa kort på dom när jag väl kom fram någolunda för att få kort. Ska lägga in lite bilder och redigera, kanske kommer upp på bloggen snart :) Annars har det varit helt okej idag! Eller jag har haft skitont i magen hela dagen så det har inte varit såå kul.
Jag är så j*vla trött oxå. Kom knappt upp imorse. Men imorgon börjar jag klockan tolv! Har ingen skola, jag har friluftsdag. Vi ska bada med det kan inte jag just nu så jag ska orientera! Wish me luck ;)

uppdaterar senare!

slut i lager...?

Jag får lite panik.. Det är ju så att jag äntligen ska köpa min egna systemkamera nångång i juli. (då har jag samlat ihop tillräckligt) Jag hade tänkt att köpa en Nikon D40. Sist jag kollade så fanns den nästan överallt, elgiganten, onoff, scandinavianphoto. Nu finns den bara på Scandinavianphoto. Men jag får hoppas att den finns kvar sen när jag kan köpa den! Den kostar 4000 kr. Jag är extremt dålig på att spara, men jag fyller år+barnbidrag+bröllop. Har jag tur så blir det över 4000 :D

Nu ska jag kila och titta på tve :)

lockigt


jag älskar lockigt hår, det är nästan finare än platt. Jag har självfall och ibland kan det se rätt okej ut men det förstörs när man sover. Det suger.. haha
Men här är mitt hår efter jag lockade det.. med plattången. Jag tror jag ska locka det oftare! Nu ser ni även min nya hårfärg :)  Lite utväxt missade mamma, ajabaja!

Tog ihop två bilder för mitt fejs såg fail ut!

vart tog det fina vädret vägen?

Ja, vart tog det vägen?  Tidigare idag har det varit jättefint väder. Strålande sol och jättevarmt. Men nu innan kom ösregnet och åskan igen.. Det är lite skumt väder tycker jag allt!

haha, innan skulle jag locka mitt hår, ta kort, fixa lite annat. Det slutade med att jag lockade mitt hår, tog tre kort, somnade. JAG SOMNADE! Jag är så slö i hela kroppen, jag kanske håller på att bli sjuk eller något. Jättejobbigt. Sen har jag "åskhuvudvärk", inte skönt. Men jag hoppas att jag inte blir sjuk.

skriver senare!

tjugosjätte maj

Hallå bloggen! :)
Allt bra med er? Här är det kanon, lite sliten efter en kort dag i skolan men det piggar alltid upp lite att komma hem! Ont i fötter har jag oxå, efter mina nya skor. Får alltid lite småont när man går i något nytt. Det var en rätt kort dag i skolan idag. Musik prov hade jag och det gick rätt bra tror ja. Men annars har inte så mycket annat hänt!

Igår gjorde jag en liten uppfriskade sak.. Vi var ute med bella och så sattes vattespridarna igång på kyrkogården. Och så som jag är så sprang jag självklart in i dom, även bella. Vi blev lite blöta... haha ;) Men kul faktiskt!

Men ska dra, försöker uppdatera senare!

ny hårfärg!

Cyklade iväg till affärn innan och köpte en hårfärg. Tänkte att jag skulle få bort min fula utväxt. Det blev en mellanbrun men det verkar bli mörkbrunt.

Annars sitter jag och försöker plugga men det går inte, känner mig så okonsentrerad. Vet inte varför. Det jobbigaste är att vi ska lära oss ungefär 16 låtar, vem som sjunger och vad låten heter. Det känns helt omöjligt just nu. Jag hoppas att det kommer gå bra!


al star converse

Köpte änltigen nya skor innan! Converse blev det så nu är jag 600 lappar fattigare.. Men det är värt pengarna!

tjugofemte maj

Borde egentligen inte sitta vid datorn alls idag, måste plugga järnet! Jag har musikprov imorgon och musik är inte ett av de ämnen som jag är bra på, det handlar om Blues&Jazz.. Så det kommer bli lite kass uppdatering idag. Kom nyss hem från stan. Var där och åt med Ammara&Stina lite nu efter skolan. Annars har allt varit helt okej i skolan!

Sen när mamma kommer hem ska vi antaglien bort till skonaffärn och köpa nya skor till mig, äntligen! :D Jag tror det blir vita, höga converse! Sen ska vi även köpa ett kort till min laptop så jag kan vara inne på internet!

Men bäst att börja plugga nu! ska försöka uppdatera senare!

lägg till mig på bloglovin!

Jag satt innan och tänkte på tävlingar och det kommer komma en ny tävling snart, i början av Juni hade jag tänkt. (om jag kommer ihåg vill säga..) Det kommer va en form av fototävling igen :) Hoppas att ni vill vara med då!

Sen tycker jag, kanske inte ni men börja prenumenrera på min blogg :D Jag vill så jättegärna ha fler! Jag kan bevaka era bloggar om ni bevakar min, även jag vill läsa mer ;)
klicka på bilden :)

tävlingen är avslutad..

Grattis till Alexandra som vann fototävlingen. :)



Somsagt så tycker jag att alla bilder va fina så enligt mig så är alla vinnare men denna bilden fick flest röster.

två bilder

Tio minuter kvar sen är tävlingen över, har redan börjat räkna alla röster. Det spelar egentligen ingen roll vem som vinner för alla bidrag var lika fina! :)

två bilder från igår :)


tjugofjärde maj

Dagarna gå och det är redan söndag. Det händer inte så mycket och snart är det sommarlov, igen. Kändes som om jag precis hade det! Men lite kvar är det i skolan.. Dem snabbaste biten :)

Sen måste jag säga TACK igen, för alla kommentarer. Jag blir verkligen jätteglad :D KEEP IT UP!

OCH GLÖM INTE RÖSTA, kom till inlägget direkt här :)

maskros



jordgubb&apelsin splash







kvällspromenad

Kom nyss in. Eller för en stund sedan. Var ute och gick lite med mamma och hunden. Gick en sväng i stan. Det är verkligen jättehärligt väder ute! :) Stack in till affären och köpte jordgubbar.

Så nu har jag tagit lite kort, både ute och här hemma. Dom kommer upp senare! Problemet är att nu måste jag anpassa kortet till mina kategorier så det kommer väl i olika inlägg. Men det spelar ju ingen roll?

rösta!


GLÖM INTE ATT RÖSTA! inlägget neden :)
Det är några som redan har röstat men mer tror jag kommer!

Redan eftermiddag och snart kväll. Jag har inte gjort så mycket idag. Åkte iväg till mammas kompis och lånade lite filmer så jag sitter och kollar på Juno just nu. Den är rätt rolig :) Ikväll blir det nog bara att vara hemma också!

Vad gör nu andra då?

FOTOTÄVLING - finalisterna

Här kommer finalisterna.
Nu får ni börja rösta, men tänk på att jag ser era IP-nr så fuska inte. EN RÖST PER PERSON
Hela tävlingen avslutas på söndag, röster efter fyra giltras inte!


1. Alexandra [http://alexandrasbilder.blogg.se/]


2. Ninve [http://niniola.blogg.se/]


3. mischa [http://miischas.blogg.se]


det var ett svårt val att välja kan jag säga!

AVSLUTAD

struuul

Min design strular och jag får panik. Kategorierna fungerar inte, en del inlägg syns inte i de nya kategorierna. Jag har bara lust att trycka på "ta bort konto"
Men det tänker jag inte göra.. Jag tror jag tar en liten paus nu från datorn!

tjugotredje maj

Tänkte kolla lite med er om det är någon som skulle vilja hjälpa mig med en design? Visst, min är rätt okej tycker till och med jag men jag vet inte. Jag vill ha lite saker som jag inte kan fixa. Någon som kan hjälpa en människa i nöd? :)

Idag är det lördag men det vet väl alla och jag vet inte vad jag ska göra faktiskt. Ska nog bara ta det lugnt. Ska ta och titta över alla bidrag till fototävlingen snart också. Ska välja ut några stycken som sen ska tävla vidare! Så det kommer nog upp lite senare så får ni rösta :)

Uppdaterar under dagen!

illustrate?


haha, det är faktiskt en fusk illustrate. Men liiiite äkta ser den väl ändå ut?

Vill jättegärna lära mig, någon som har nått tips? I vilket pogram ska man måla i?

raaaiin



ny tid


JAG HAR BYTT TID TILL ANMÄLNINGEN, SISTA DAGEN ÄR IMORGON KL. 2

A&K

Hejhå :)

Nu är jag hemma! Har varit det en liten stund men men. Trevligt och roligt har det varit idag iallafall! Träffade Kajsa&Ammara vid juneporten så åkte vi upp till A6. Gick där en sväng och kollade och sen åkte vi till Kajsa. Där bakade vi, världens snyggaste sockerkaka! Haha, den blev bränd.. Efter en stund så åkte jag och Ammara hem.
Nu sitter jag här.

ska fixa lite bilder!
Uppdaterar sen :)

tjugoandra maj

Ååh, gud vad glad jag blir över alla era kommentarer :D Fortsätt med det!

Godmorgon
 i
nte lika fint väder idag som det var igår. Men strunt samma. Idag ska jag träffa Ammara&Kajsa. Ska upp till A6 och gå där lite. Sen vet jag inte ifall det blir fotografering eller inte men hoppas det! Det går ju även om det inte är strålande sol!
Det är ju bara fredag idag, vilket jag glömmer bort hela tiden. Har trott dom senaste dagarna att de har varit söndag. Jag glömmer bort mig!

Men nu måste jag fixa mig, uppdaterar senare!
puss!

drip drop



lite ombyggnad...

designen håller på att fixas lite, så det kanske ser lite mysko ut! men det blir bra snart :)


UPPDATE:
så, nu är det fixat. Alltså detta är nytt:

det finns alltså under headern precis :)
men nu måste jag fixa alla nya kategorier!

16:59

Sådär, nu är fototävlingen igång. Hoppas att många vill va med :)
Anmäl er neranför!

Idag har det inte hänt så mycket. Har egentligen bara suttit framför datorn. Jag borde egentligen ta och gå ut ^^ Imorgon ska jag ut hade jag tänkt, vare sig det är fult väder eller inte. Okej, inte om det är fult väder. Behöver lite nya bilder!

Men nu tror jag att jag ska gå lägga mig i soffan och titta på Twilight!
Har inte tittat på den sen mamma köpte den!

FOTOTÄVLING

Jag startar en fototävling här på bloggen.

TEMA
Eftersom priset är en parfym(se nedan) & den luktar lite sommaraktigt tycker jag så är temat vår/sommar :)

GÖR SÅ HÄR
Kommentera detta inlägget och skriv att du är med.
Sen skickar du ditt bidrag in till mig [[email protected]]
Senaste dagen att skicka in bidraget är lördag klockan tre. Efter det kommer jag lotta ut 3-5 stycken som är med och tävlar. (Jag medelar er) Sen är det upp till er att ni länkar till mig på eran blogg så får era vänner rösta, lägg upp bilden på din blogg och länka!


Pris
: Puma Free Flowing

( jag har använt parfymen nån gång men det är mycket kvar. Ni får ju den ändå gratis så det spelar väl ingen roll? Vill ni inte ha parfymen kan ni vara med och tävla ändå men då får ni inget. Men somsagt, ni får vara med och tävla även om ni inte vill ha den.)

OBS
: Är ni INTE med så snälla, kommentera inte detta inlägg, tack :)

AVSLUTAD

lite fix..

ååh, änltligen!
Nu har jag äntligen bytt teckensnittet i inläggen, aså helt jobbigt har det varit. För där man ändrar teckensnitt gick det inte och ändra men då kom jag på att jag hade tidigare satt in en kod i kodmallarna så det gick alltså inte att byta men nu gick det!
tack och lov :)

inlägg om fototävling är på gång :)

fototävling på g..

Jag funderar på att ha en liten fototävling. Tror många vill det, kanske. Funderar bara på hur jag ska ha den och hur den ska gå till.. Men det kommer upp senare i såfall! :)

look up in the sky


Det blir ingen fotografering idag. Ammara kunde inte men det kanske blir imogon istället. Så jag vet inte vad jag ska göra. Är ledig nu i fyra dagar och jag tror det kommer sluta med att jag är hemma hela tiden. Men det är skönt det oxå!

Vad har ni för planer i helgen?

tjugoförsta maj

Godmorgon!
Vilket härligt väder det är ute idag, hoppas att det är lika varmt ute som det ser ut att vara ;) Torsdag idag, ingen skola. Men det har väl ingen för det är ju  röd dag. Hade tänkt att ringa Ammara sen. Ifall det va fint väder så skulle vi fota så jag tycker vi kör på det idag! Så det kommer antaglien upp lite bilder senare.

Men ska äta frukost nu, hade bra!

blixtar & dunder!


Ingen bra bild men här ösregnar det både hagel och vanligt regn och blixtras hit och dit. Faktiskt så tycker jag att det är lite mysigt med lite muller men inte när det kommer pang pang! Då blir jag lite scary. Men nu kommer visst solen! :)

hemskickat

Kom ett litet paket nyss, från glamour tidningen. Jag skickade tydligen efter detta så får man fyra nr av glamour oxå.

Det kom en
ögonskugga
glittereyeliner 
Kate Moss parfym - dom ljög! Den flaskan på bilder var stor, det här var bara en liten skitflaska, typ för test. Skit samma! Fick det gratis ändå.

dumle kakor

När man är hemma sjuk så bakar man. Det bara blir så, för mig iallafall. Det är nog en tidsfördriv kanske, för man har så tråkigt.. Vad brukar ni göra när ni är sjuka?


tjugonde maj

Det blev ingen skola för mig idag inte. Är sjuk. Hostat hela natten så jag är jättetrött så jag orkade verkligen inte, man kan ju inte sova på lektionerna? Men jag har lovat mamma att storstäda mitt rum men jag får se hur det blir med det för igår hände det inget alls.

Men annars händer det inte så mycket. Hade tänkt att fixa lite på bloggen. Måste ändra på lite saker :) Påtal om bloggen har jag fått lite kommentarer på senaste tiden. Jätteglad blir jag, keep it up! :D

18:24

Nu så är denna dagen snart förbi oxå. Jisses vad fort det går!
Imorgon är det skola igen och efter det så är det ju lov igen, minilov typ. Pratade med Ammara om att jag ska fota henne lite kanske. Om ungefär två veckor, 30 maj, ska jag med mamma till ett bröllop. Vi ska fota där så då tjänar jag lite på det, det är ju bra! Sen är det inte långt kvar tills det är skolavslutning.

Skickade efter kläder innan, ett par jeansshorts(en strl större än dom sist) & en tubtopp, dom kommer passande tills jag får pengar! Jag måste ha lite "finare" kläder på bröllopet!

Men nu måste jag hoppa in och duscha!
Ha en bra kväll :)

i'm falling in love..

.. with a book?

nittonde maj

Godmorgon!
Vad skönt med ingen skola idag! Idag har vi elever hjälper elever dag, då vi ska jobba, antingen hemma eller hos nån förälder, en del går runt med bössor. Men vi ska iallafall tjäna ihop 150 kr som vi sen skänker ner till Rumänien och det brukar komma upp runt 200.000 kr. Det är rätt mycket!
Så idag ska jag faktiskt rensa min byrå/garderob.. Alla mina kläder ligger överallt i hela rummet, inte det bästa! Men annars ska jag bara vila. Sen är det skola imorgon igen men sen är vi lediga torsdag och fredag. Superskön vecka!

Men det är nog bäst att börja städa nu!
Ha det bra :)

SNYGGAST HEADER!

Grattis till Martina som har snyggast header enligt kommentarerna!

Hon vann med 13 röster, grattis :)

ny header

Så, fixat en ny header. Vad tycker ni?
Denna gången lät jag fantasin ta över allt! :D

gammla


nya



UPPDATE; Ändrade några bilder nu, hehu :)

artonde maj

SNYGGAST HEADER
Tävlingen är nu slut och inga mer röster är gilltliga. Ska strax räkna ihop dom :)
_____________________________________________________________________

Hej alla!
Hur mår ni idag?
Jag mår alledes utmärkt iallafall! Är trött som tusan men jag kan ju alltid gå och sova? Ny vecka är det oxå men jag går bara en dag till, woho! Imorgon har jag ledigt, eller man ska jobba och jag kommer väl "städa" här hemma antar jag. Var i skolan idag, började tio och slutade vid halv tre ungefär. Som vanligt och inget speciellt hände. När jag kom hem har jag gjort lite olika. En sak, fixat en ny header! Den ser ni snart. Själv tycker jag att den blev rätt bra :)

Men ska fixa lite saker nu, ha en bra kväll!

xoxo/s

skönhetsoperation?

Jadu, det är frågan! Försökte leka i photoshop innan med mammas feta bok. Resultatet blev jättebra faktiskt! Haha, tog bort ena halvan av förebilden för den såg hemsk ut, aså, den är helt oredigerad och det är gårdagens smink och allt!
Före                                                        Efter

sjuttonde maj

Oj, klockan är redan två. Det går allt för fort, det känns som om jag vaknade nyss och jag vaknade efter tio nån gång. Idag är det iallafall söndag och jag vet inte riktigt vaad jag ska göra. Bara vara hemma som vanligt kanske. Imorgon är det skola igen, men det är en skön dag! På tisdag har jag "ledigt" Vi har elever hjälper elver dag och då ska vi arbeta lite och tjäna ihop 150 kr från familjen som sen skickas ner till en by i Rumänien.. Det brukar komma upp till 200 000 kr! Sen är det skola på onsdag oxå men sen är vi lediga igen. Så himmla skööönt!

Jag håller på att fixa en design åt en annan men fan, jag får seriöst damp. Inget vill fungera.. Hatar det! Jag kan få ett utbrott när som typ. (a)  Men jag ska fortsätta senare.

Ni har väl inte glömt att rösta på Snyggaste headern? Ni kan göra det inlägget nedan! :)

SNYGGAST HEADER

Nu har jag suttit och valt ut fem stycken av alla fina headers. Alla hade fina och personliga men nu har jag valt ut fem iallafall.

Nu är det upp till ER att tipsa era vänner att komma in och rösta.
 Man kan rösta senast måndag 15:00 så ska jag räkna ihop och så visas det här! :) OBS; endast EN röst/person, ingen idé att fuska för jag ser era ip-nr! så, fuska inte, det är bara onödigt.
Så kom igen nu, RÖSTA!! :D


  Josephine
Martina
Hanna
Emina
Carro

i have my eyes on you



hehu, tog lite innan på mitt öga :)

17:41

ANGÅENDE SNYGGAST HEADER?
Jag har fått in en del som vill vara med. Men det är så att jag antaglien kommer plocka fem stycken. Men jag medelar er, dom som kommer va med! :)
___________________________________________________________

Annars
gör jag inte så mycket. Jag och ema var iväg innan och handlade lite lördagsgott! :) Ska mysa ner i soffan senare och äta kex och ost och skratta åt melodifestivalen! Är inget stort fan av shclager men det är roligt att se på!

Vad gör alla ni andra ikväll då?

SNYGGAST HEADER?

Har DU snyggast header?
Då tycker jag att du ska vara med och tävla!

Jag drar igång en liten tävling; Snyggast header och det går ut på att ni lämnar en kommentar i detta inlägg och skriver att ni är med osv. Sen klockan nio ikväll så läggre jag upp de som är med och sen efter det lägger jag ut headers på min blogg så får ni rösta. Ifall det blir för många så lottar jag ut några av er bara. Hela tävlingen avslutas sen på måndag någon gång! :)

Låter det som en bra, rolig idé? Jamen, kommentera då! :D

AVSLUTAD


sextonde maj

Godmorgon!
Jag har varit uppe ett tag nu. Var tvungen att gå upp runt tio tiden för jag klippte mig. Det blev faktiskt rätt okej. Det slitna är borta iallafall. Men jag tycker att det är kort. Fast eh, det är typ 1-2cm kortare.. Haha.

Idag är det lördag och jag har ingen aning vad jag ska göra. Har lust att gå på stan. Får väl kolla med tjejerna sen :) Så kanske vi kan hitta på något ikväll oxå!

Men ska dra nu. Ha en bra dag! :)

homeparty

Mamma hade ett homeparty här hemma nyss. En tjej från Alpnearing som det heter kom hit. Dom säljer kryddor till mat, hudvårsprodukter och även smink. Som Oriflame som säljer smink och Tupperwear som säljer burkar.. Hon som höll i det gjorde mat och gott. Sen visade hon oss massa produkter. Jag fick testa rengöringsgrejer, peeling, mask och annat som jag köpte :D Det skulle gå på 800kr men vi fick det för 500 bara! Snällt va? :D Det var jättebra saker, jag känner mig helfärsch och det va skönt! Värt pengarna!

Ikväll hände inte alls mycket tror jag. Jag är jättetrött så det blir nog bara att ligga i soffan och mysa lite :) Men ska dra nu, PUSS :)

städa?

Jag måste tydligen städa mitt rum för det kommer massa folk hit ikväll till mamma. Hon ska ha något party med kryddor, hurvådsprodukter och smink. Men jag orkar verkligen inte. Vill bara ligga i soffan och mysa och titta på tv lite. Det är vad jag ska göra nu faktiskt! Haha

Vad har ni för planer för ikväll?

femtonde maj

GODMORGON :D
Studiedag idag, såååå skönt! Jag har ingen aning om vad jag ska göra, har precis gått upp men jag får se! :)

Idag är det exakt en månad tills jag fyller år, 30 dagar! Och då är det även sommarlov! Fyfan vad härligt. Sitter och tittar ut nu, blå himmel, grönt grönt och så klipper dom gräset precis utanför och det luktar till och med sommar. Någon mer som verkligen längtar till sommarn?

Hepp, nu ska jag äta frukost! //s

klippklipp

På lördag ska jag klippa mig faktiskt. Det behövs, mitt hår är slitet. SUPERslitet. Så det kommer typ bli kort! Men det hoppas jag inte, i värsta fall så får väl jag köpa löshår eller något. Men jag kommer inte ha råd till det när jag ska köpa massa annat. Men jag får lite pengar nu i maj så förhoppningsvis så kommer jag ha råd med det jag behöver.

Gjorde ett litet collage på sånt som SKA köpas;

Plattång Remington, onoff 400 kr
Jeansjacka, Halens 199 kr
Vita Converse 600 kr

fjortonde maj

Aoch, dålig uppdatering här ja!
Usch då, fy på mig. Det här med bloggandet har verkligen gått neråt. Det är lite tråkigt men jag ska försöka få igång det igen! Men det är så mycket med skolan nu in i det sista och ja, jag har verkligen inte tid!

I alla fall. Var nere och solade för en stund sen så nu sitter jag här nyduschad. Man stinker verkligen efter solning, typ bränt fläsk eller något. Äckligt iallafall! Idag var det tillbaks till skolan igen då. Började nio och fick sluta tidigare för vi hade ingen biologi. På den sista lektionen då vi egentligen har klassråd typ så kom det två från ett förbund. Dom var bögar iallafall så dom informerade oss massa om massa olika saker. Det var rätt intressant och roligt!
Imorgon har jag studiedag, så himmla skönt. Har bara gått i skolan två dagar, hur härligt är inte det? Nästa vecka är det lika dant!

Men nu ska jag ta och äta, hade bra!!

vänner

Godkväll! :)

Drog ur internet kabeln ut den stora datorn innan och satte in den i min så jag kan använda min dator istället. Den andra datorn har vi inte tillgång till nu ändå. Anyway,  sitter och kollar på Vänner lite på femman just nu, har precis ätit oxå.

Satt och tittade på lite kläder innan. Ska köpa lite sen när jag får pengar. Lite av det som jag vet är en jeansjacka, linne och ett par converse men där har jag problem, ska jag ha låga eller höga? åååångest! Men det får jag nog prova! :)

Nu börjar det igen! XX

Brittebo 12/5

-  sammanfattning av dagen :)

Vi samlades på skolgården och åkte sen till Brittebo vid halv nio ungefär. Kom dit en halvtimme senare eller något. När vi kom dit så delade dom in oss i grupper (dom vi skulle sova med) Jag skulle sova med Ammara&Stina ifall jag inte åkte hem dårå. Men iallafall. Vi fick fika lite om vi ville men jag & tjejerna satt och snackade i våran stuga massa :) Efter en liten stund så skulle min klass paddla och det gick ju fint... Vi gick på grund och blåste iväg, snurrade runt och hade oss. Lyckat! Sen vare lunch och efter skulle vi skulle gå ut i skogen och göra lite olika grejer. Sen så bara mös vi lite och gungade, spelade fotboll. Sen hade vi lite klasstävlingar oxå, min klass äger den andra :D Nejdå! Men vi vann iallafall! Framåt kvällen grillade vi korv och så blev det marshmellows(?) Gottgott! Satt där ett tag och sen bestämde vi oss för att spela fotboll, kulkul. Sen gick vi in och åt lite efterrätt och tävlade och gjorde annat. Sen blev det film men då stack vi ut  och gungade i korggungan innan mamma kom och hämtade mig. Tråkigt att jag jämt ska må skit när jag är borta, men som tur var så missade jag iallafall inget speciellt. Jätterolig kväll och allt, bara man har rätt sällskap och det hade jag!






trettonde maj

Hejhå!
Sitter här nyduschad och trött som tusan efter gårdagen faktiskt. Jag sov aldrig över i brittebo för jag blev typ sjuk, illamående & yr. Jag såg till&med suddigt, läskigt! Så jag åkte hem vid elva ungefär när som ändå skulle sova ;) Kommer skriva om det och lägga upp några bilder snart! :) Men roligt vare iallafall!

Skönt med en dag ledigt idag! Jag tror inte jag ska göra något speciellt. Ska bara vila upp mig. Är helt slö, träningsverk i armar(paddlade igår, i motvind), ja allmänt trött. Men imorgon är det skola igen men på fredag är det studiedag :D Ska se ifall tjejerna vill hitta på något!

Ska fixa bilder oså nu! :)
XX

PS, jag kom på en grej, om exakt en månad har vi sommarlov! HUR underbart är inte det?

tolfte maj

Hej&Hejdå!
Om 30 minuter eller nått sticker jag till skolan så åker vi till Brittebo. Det kommer nog bli himmlands roligt! (hoppas jag) Men jag skriver såklart när jag kommer hem och då finns det (förhopnningsvis) massa bilder och visa! :D

Men måste packa det sista nu!
HADE JÄTTEBRA NU!!

på gång, snart klar...

snaaaart är jag klar.. Har lite till att packa, jag tror jag har pakcat för mycket för en dag? Nejdå! Ett par extra kläder ifall man åker i vattnen skadar väl inte? Godis, dricka, korv är fixat iallafall! Packninen är nästan klar, det sista som ska i lägger jag ner imån. Men det måste användas då.

Så, vi ses väl  på onsdag. Förhoppningsvis kommer massa bilder och skojs upp :D

SO LONG SUCKERS! :*

elfte maj

Hejhå!

H
ar inte så jätte mycket tid till att blogga just nu i det här läget. Jag måste packa massa, eller det är inte så mycket men iallafall! Sen måste jag bort till affären och köpa lite dricka, mat och godis ;) Sen måste jag fixa massa annat oxå. Imorgon klockan åtta åker vi iväg till brittebo och sover där en natt så jag är hemma på onsdag någon gång så dålig uppdatering kommer det att bli men jag skriver självklart när jag kommer hem igen!

Annars idag har jag varit i skolan. Började vid tio och slutade vid halv tre ungefär.  Hade bara tre lektioner oxå, svenska, idrott-glömde kläder! Sist spanska.

Men nu måste jag dra faktiskt! Ha det bra :D

woho, det funkar!

YEEEES, så duktig som jag är så funkar inernett! Jag tog min pincett och försökte få ihop de söndriga trådarna i kabeln och så tejpade jag så nu när det ligger helt stilla så funkar inernett! Tack och lov :D

Sitter i soffan just nu och slötittar på Philip&Fredrik men just nu är det paus. Det blev ingen packning alls idag. Så imån får jag packa. Men jag slutar rätt tidigt så jag hinner nog utan att stressa!

Hur har ni det då? :D

checka in!

Vad tycker ni om min design som jag gör till min kompis? Själv är jag lite stolt (a) Jag tycker den ser rätt snygg ut faktiskt. :D

klicka på bilden för att komma till designen :)

tionde maj

Hej alla!
Nu är snart denna helgen slut oxå. Allt går fort tycker jag! Vi är snart inne i mitten av maj och då är det bara en månad kvar tills skolavslutningen. Det är härligt! Speciellt med sommarlov, hoppas bara att det blir en bra sommar!

Men idag ska jag ta det lugnt. Hade tänkt att börja packa lite smått till Brittebo. Ska bara kolla vad det är som ska packas ner! Sen måste jag handla lite saker oxå! Men det fixar jag nog imorgon annars :) Men annars händer det inte alls mycket.

Vad har ni haft för er i helgen? :)

18:42

Hej igen!
Oj, klockan är redan tjugo i sju. Vad fort dagen har gått! Ute lyser solen och det ser varmt ut till&med. Var somsagt med Stina innan. Vi gick ner till stan och tittade runt. Hon köpte lite saker men inte jag. Åkte till A6, åkte ner till stan igen och åt på donken lite. Rolig dag faktiskt! :) Sen har jag inte gjort så mycket, åkte ivgäg med mamma till ica maxi bara! Fixat lite på designen till min kompis :D Den börjar bli rätt snygg, tycker till & med jag ^^ *stolt*

Men nu ska jag gå från datorn faktiskt! Ha en bra kväll :)

(jag har problem med att komma på rubriker till varje inlägg så därför blire klockslag hela tiden ;)

nionde maj

Godmorgon alla!
Själv har jag varit uppe i nån timme. Stina kommer typ hit om en halvtimme eller något. Vi ska ner till stan eller upp till A6 :) Det blir nog najs! Annars händer det inte så jätte mycket tror jag inte.  Ska fortsätta på min design till en kompis senare oxå!

Men måste dra nu, ska fixa mig lite!
Hörs senare

20:02

Var nere på stan lite innan. Hittade en sån där kabel men dom låg på 200 kr så jag kunde inte köpa en just nu. Men pappa kan sånt där med sladdar så han kanske kan fixa den som är sönder! Bra att ha tekniska pappor ;)

Jag låg i sängen lite innan och skrev upp lite saker som jag måste ha med mig till brittebo, när jag har tråkigt planerar jag i god tid! Jag kom på att jag kommer inte kunna ha med mig någon plattång, min är sönder och min syrra behöver sin, men jag tror jag klarar mig!

Ni ikväll händer inte så mycket. Det blir nog lite mys i soffan framför tvn tror jag. Är rätt trött efter veckan så måste vila mig lite!
Vad gör alla ni andra då? :D

åttonde maj

Jag får panik, nu har min inernetkabel gått sönder helt så nu fungerar inte inernet alls. Det suger lite faktiskt! Jag får ta och cykla ner till Kell&komany och köpa en ny ifall dom inte är för dyra. Men jag har verkligen ingen lust att gå ut över huvud taget för här regnar det non stop typ och innan var det världens åskoväder, inte kul!

Skolan har varit helt okej! Hade komp idag för en sak så vi började vid tio i tio med engelska, fick reda på provet: 42,5/50 tror jag att det va :D Sen var det oförberett prov oxå! Sen lunch och efter det biologi, satt och diskuterade massa typ. Sen hade vi matte och vi fick reda på fysikprovet och jag fick 58/62 :D (BÄSTA NÅNSIN!!!) och sist hade jag spanska, skrev lite och tittade på film och innan vi slutade fick vi reda på det provet: 95/100!  Jag känner mig duktig faktiskt (y) :) Slutade vi tio över två och sen dess har det inte hänt så mycket.

Men nu ska jag ner till stan!

sjunde maj

Jag får damp snart, seriöst. Min internetkabel glappar, jag måste ha sladd för trådlösa bredbandet fukar inte och blablabla.. Men inernet stängs ner då&då och det är lite jobbigt.

Var hos farmor en sväng innan för att laga mina jeans som helt plötlisgt sprack i skolan idag. Fattar inte ens varför. Men tur som jag har och bor nära hann jag cykla hem och byta! Men nu är dom lagade!
Annars idag har det inte alls hänt så mycket. Hade engelska prov och det gick rätt så bra faktiskt. Kunde alla förutom en glosa, fast jag är liiite osäker på en del. Slutade vid kvart i tre och då cyklade jag hem och sen dess har jag inte gjort mycket förutom varit hos farmor dårå.

men ska dra, XX

snabbspolning?

Oj, är klockan redan halv nio? Dagen har ju gått jättefort, verkligen. Rena rama snabbspolningen.. Jag har iallafall precis duschat och innan det var jag nere och solade 15 minuter. Det är faktiskt skönt! :) Engelska glosorna kan jag faktiskt, dom flesta iallafall. Ska kolla igenom dom senare för att vara på den säkra sidan!
Världens fruktansvärda(?) grej har hänt, MIN PLATTÅNG HAR GÅTT SÖNDER.. okej, så farligt är det inte... Kan alltid låna syrrans :D Men ändå, min braiga plattång, hoppas den finns kvar. Jag vill inte köpa en ny dyr som inte är bra så därför ska jag leta efter min REMINGTON! Palla gå i uppsatt hår (a)

några bilder




iiih, Bella :*

Tråkig, heartbreaker, musikalisk?

Hittade en liten rolig grej på en av mina vännerns bdb, lite smårolig.
Vad är du? :D

januaribarn: tröga, tråkiga men söta
februaribarn: söta, trevliga men jobbiga
marsbarn: otrevliga, tjuriga men snygga
aprilbarn: puckon hela högen, men underbara
majbarn: snygga , gulliga men riktigt osmarta
junibarn: heartbreakers, dissare men trevliga
  <- Jag, tror inte det stämmer? Jag är inte någon heartbreaker och jag brukar aldrig dissa nån!
julibarn: snälla, glada men blir lätt sårade
augustibarn: söta, glada men förstör för andra
septemberbarn: smarta, coola men sårar lätt
Oktoberbarn: musikaliska, snygga men tråkiga
novemberbarn: bra vän, underbara med sårar ändå
decemberbarn: glada, söta men tröga

sjätte maj

Hejhej!
Hur är det med er alla? Här är allt bra faktiskt. Ligger i sängen och myser lite med Bella(hunden) och försöker plugga på lite glosor. Har engelska prov imorgon men det är inte så stort. Det är bara glosor som vi har haft innan så jag kan redan alla rätt så bra!

Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. Började med fysik tio över åtta. Tänkte att vi skulle få tillbaka fysikprovet vi gjorde förra veckan men det hade han inte rättat än. Efter det matte, gjorde diagnos och jag fick bara ett fel! ;) Efter det idrott, uteidrott... Jag kan säga såhär; jag behövde knappast duscha, jag var redan dygnblöt. Inte det skönaste precis. Efter det hade vi so, där gjorde vi inte alls mycket. Några redovisade nån grej och sen skrev vi lite och sen gick brandlarmet helt plötsligt. Sen skulle jag ha syslöjd men läraren hade jätteont i huvet så om vi ville fick vi gå för hon ville inte vara kvar. Haha. Världens tråkigaste väder har det varit idag oxå, det har rengat heeeela dagen. Det är nu som först solen tittar fram. Hoppas att det blir bra väder nästa vecka för då ska vi till Brittebo, läger typ :D

vart tog det fina vädret vägen?


19:34

Dålig uppdatering, jao. Det beror på att jag har verkligen inte tid. Allt runt omkrign är så stressande! Men jag ska försöka ändra på det! Frågan är bara vad jag ska skriva om?

Efter skolan idag har det inte alls hänt så mycket. Har precis duschat. Det är skönt och man känner sig så fräsch.  Redan nu sitter jag laddad inför tvn ikväll, om en halvtimme börjar Ugly Betty och efter det är det Desperate Houswifes :D

men måste dra, xx!

femte maj

Idag har det inte alls varit fint väder. Det har kommit världens regnskurar i mellan åt. Men efter regn kommer ju solsken, det är vad det är ute just nu :) Liite iallafall.
Idag har det varit en rätt skön dag. Inte så jobbiga lektioner. Började åtta med hemkunskap. Efter det hade jag spanska=spanskaprov. Det gick bättre än vad jag trott så jag får väl se hur det gick! Sen hade jag musik och sen matte men vi hade kanske bara tio minuter matte för sen skulle vi gå ner till ungdomsmotagningen och få lite information. Haha, rätt kul faktiskt iallafall i vårat rum ;D slutade strax efter två.

Fick mina kläder som jag beställde förra veckan, allt passade perfekt :D Skolavslutningsklänningen var jättefin tycker jag allt :)

klänning, 249kr - ellos

jeansshorts, 249 kr - ellos


topp, 199 kr kr(tror ja)- ellos

estado, hecho, suerte, ganar..

Det går långsamt och segt och jag har kanske fått in 30% av det jag har pluggat. Haha nejdå, det har nog gått in mer! Men det är konstiga uppgifter att plugga på tycker jag. Ammara kom med en smart idé att sticka iväg, långt här ifrån och slippa spanskan. Det skulle man inte tacka nej till?

Annars har det inte hänt så mycket idag. Har bara pluggat dårå. Nu är det redan kväll. Dagarna går rätt fort och det är bra för då går veckorna och det blir äntligen sommarlov :D Men innan sommarn händer det massa grejer. Nästa vecka är det Brittebo, läger typ. Där ska vi vara i två dagar. Sen studiedagar hit och det. Lite andra lediga dagar. Härligt!

J
ust nu sitter jag och kollar studion i Bankeryd, där jag har fotat Ammara&Becca ni vet? Jag vill fota igen så jag ska se ifall den är ledig och det ser ut som det :)

Men nu ska jag plugga!

fjärde maj

Hello alla :D
Idag har jag varit i skolan igen. Helgen va bra men den är över. Skön skoldag, gick från tio till halv tre. Hinner egentligen inte blogga för jag måste plugga till prov. Har spanska prov imorgon. Får se hur det kommer gå. Kan inte alls plugga nu för jag är totalt distraherad av en grej.
Jag förstår ingenting längre. Allt har gått utför, pga av en dag?

Men jag måste dra nu, Ha en bra kväll!

FREESTREET

Jag har hittat till en ny sida, en ny sida där man samlar poäng mot presentkort. Jättelätt, eller hur? :D Du kan göraerbjudanden, värva vänner eller gå in på andra sidor för att få poäng.
När du har tillräckligt mycket med poäng kan du växla in dom mot present kort som du kan använda i 60 olika affärer.

Bli medlem här


tredje maj

Idag är det söndag. Jag har trott att det har varit söndag hela helgen typ. Elvira stack hem för en timme sen ungefär. Hon sov här. Hon var här igår kväll och så hyrde vi film och köpte godis och mös lite. Sen bestämde vi oxx för att cykla lite. haha. Cyklade ner till vättern där vi träffade några och så stod vi där typ oh snacka ett tag. Trevlig kväll vare :)

Idag händer det inte alls mycket. Ska bara ta det lugnt. Kanske borde kolla igenom spanskan lite. Har spanska prov på tisdag! Men ska  äta nu, det blev ett litet kort inlägg. Skriver kanske sen! :D

igår

Några bilder från igår när jag var med tjejerna :D
ni betyder, you make me happy :D <3
tack för att jag har er, PUSS :*



andra maj

Vilket härligt väder det är ute. Det är sommarvärme och jag typ dör av värme, nej då. Det är superskönt!

Nu som först hinner jag blogga, har typ varit upptagen hela dagen så jag har inte haft tid att blogga. Familjen och jag åkte ut till Habo, till ett cafe typ. Det låg ute vid vättern. Där träffade vi mormor&morfar oxå. Ett supermysigt cafe där vi fick äta hur mkt som helst för ett pris. Frukost&fika :) Efter det så blev det att åka hem sen gick jag ner till stan.  Köpte ett par jeansleggins på GinaTricot. Efter det stack jag och mamma och handlade men nu ligger jag i soffan trött och varm!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det får jag se sen :)

Bilder från Caféet




lockigt

Innan har jag haft världens fulaste lockar och varit den som plattat, plattat och plattat mitt hår  varje dag ungefär. Men nu har jag (tycker jag) att jag har någorlunda fina lockar :) Så idag blev det lockigt.

Vad tycker ni är snyggast? Rejält plattat eller lockigt? :D





















första maj + valborg

Godmorgon sunshines :)
Jag är supertrött. Har inte sovit alls mycket innat. Men lite piggare är jag än vad jag va innan iallafall. Igår var det ju Valborg, det var en rolig kväll faktiskt. Jag träffade Ammara&Stina på juneporten oså åkte vi upp till stadsparken lite. Men det var inte så roligt där som vi hade trott. Så vi hoppade på en buss och kom till Hissingstorp typ. Vi bestämde oss för att träffa några vid netto så vi stack dit och vi hittade knappt. Helt vilse var vi, nästan. Men vi hittade iallafall ock träffade några oså stack vi hem till en av dom. Haha, det var sjukt knäppt där. Dom var inte sig själva heller om man säger så.. Men roligt vare iallafall. Sen stack jag hem vid tolv tiden och Stina sov över här. Vaknade redan vi halv nio tiden så därför är jag så trött..

Idag så ska jag vara med Becca, Ammara och Stina ifall alla kan men det tror jag :D Vi får se vad vi hittar på. Men måste fixa mig nu. Hörs under dagen! xx