:(

här är allt kanon, eller inte,  duschade innan och torkade håret efteråt,  bara hörde hur det knäckte till i nacken, svimmade nästan och spydde  nästan, nackspärr, wiihow!! jag som skulle iväg till ammara sen och  ha kul men nej, kan knappt röra mig nu. fan jävla helvete!

men gott nytt år på er iallafall!

mitt 2008...

har varit bra, mindre bra en del tillfällen, rätt många tillfällen men det lämnas bakom. mycket har varit bra, alla konserter & metaltown! BFMV 6/12 är ett minne för livet, det är nog årets bästa konsert iallafall :) <3 men jag tror att 09 kommer blir ett jättebra år. det hoppas jag, annars ska jag göra det till det bästa året, förutom skolan då.. det är inte så bra men det skiter jag i! Metaltown igen, sen blire Coldplay, och det är det jag vet just nu, sen blire ju mer konserter och allt :D det kommer nog bli bra.. :)

men nu ska jag dra, hörs imorgon,gonatt :)

movie day

helo alla :)

det blev typ ingen bloggning igår, eller ah, ingen alls. jag hade inte tid,  jag satt och tittade på film hela dagen :D det var mysigt! mamma & jag  gick och hyrde lite filmer, Pirates of  Caribean(?) 3, Step up 2, knocked up, :D  oså hämtade vi hem kina mat oxå, gott!  och nu idag vet jag inte vad jag ska hitta på, men det är bara morgon än så länge, hade bra!

kusinerna!

uh, har nyss kommit hem från farmor&farfar, har varit där och ätit  mat typ med hela den sidan=kusinerna -.- dom är rätt jobbiga :( men men! gick ut med två av dom och lekte i lekparken :D jag är  bäst! hehu, sen stack vi till ica och köpte glass & strutar & kolasås och jag sög tydligen på att göra glassarna :( men dom gick att äta!!  sen åkte vi hem. imorgon ska jag och ema tydligen gå på madagaskar 2 med kusinerna :D får jag se den igen :] men det är lugnt! haha. bilden är på wille :) väldigt suddig men den blev rätt cool ändå :D




skumbad :)


mh, har precis stigit upp ur ett varm skummit bad! vad skönt det kan vara och bara ligga i så varmt vatten  med massa skum :) och tända ljus & allt! det obehaglia  va när jag råkade andas in skum i näsan ôÔ  xD HAHA,  det var lite äckligt :(  men jag överlevde!

höh, imorgon blire ut till farmor & farfar, ska äta middag där med hela tjocka släkten. lite jobbigt ibland men jag får hoppas att det inte är det imorgon.. annars dör jag lite för stunden.. mhm, tråkig humor har jag oxå!

nu ska jag titta på film, Another Gay movie 8D haha,
hejsvejs :)

ny kamera


nu har jag köpt en ny liten kamera, en rosa :) det kändes lite onödigt eftersom jag redan har en men den va lite sönder osen hatade jag den så egentligen så vare inte såå onödigt :D jag, mamma & bella åkte ut till mormor lite idag oxå :) trevligt. åt där oså. men nu är jag hemma igen, alltid lika skönt! ska kolla igenom kameran oxå (även fast jag vet hur allt funkar :) hehu, hare bra!
 

haha, inlägget blev lite litet men jag är så trött så jag orkar inte x)















twilight :]

mh, sitter och kollar lite halvt på twilight just nu ^^ eller inte just nu för nu har vi pausat för en lite stund. men den är braa :D

firade jul igår då :) farmor & farfar kom hit först på morgonen och lämnade deras paket,  sen kom en av mammas jobbarkompis hit oså åt vi julmat, gott ^^  sen vid tretiden åkte vi ut till mormor & morfar, där mammas sida var :] så vi spelade ett spel, dom som fick  sju fick välja paket osv, jag sög D: haha. sen öppnade vi paket där med (: och sen åkte  vi hem hit igen och öppnade familjens paket (: och här är allt jag fick typ.

Coldplay biljett
Chokladask
Biobiljett
Trisslott, 50 vann ja (y)
Fotoalbum
pengar, 700 kr :)
Hemliga lådan, massa olika saker (:
Björn Gustavsson DVD
Avenged Sevenfold Live in the LBC
Massa smink, foundation, eyeliner, mascara
underkläder
sen får jag två paket nästa vecka oxå som inte hann att komma, skullcandyhörlurar och BFMV live dvd :D
jag blev nöjd med mina paket faktiskt :D

imorgon ska jag kanske iväg och köpa min kamera,  det är bara en liten men min andra har gått sönder :( vill ju ha en stor men det sparar jag till sen ;) haha. och jag vill åka bort till nån, men vem vill ha mig? D:

aja, ska fortsätta att titta på filmen nu, hade bra :D

GOD JUL

jaha, då var det julafton igen, det märks ju på vädret... naat.
fick öppna en julklapp tidigare oxå, det blev A7X live dvd :D
sen har vi käkat tomtegröt :]] men nu ska jag städa lite.

GOD JUL! :D

julklappsstök

hej alla :)
idag har jag & ema varit på stan och sprungit eftet julklappar bland allt folk ^^ fick även bi raggsockar & benvärmare till mig som jag har på mig just nu ;) haha, sen var det hem och slå in alla paketen så nu ligger dom under julgranen. det är mer julklappar nu än vad det är på bilden så att alla vet det x) så jag har redan luggit på golvet och kännt på alla julklappar och försökt lista ut vad som döljer sig där inne (a) men jag får öppna dom imorgon! vi har en "tradition" oxå, att vi får öppna en julklapp på morgonen :D det är alltid lika roligt!

sen har jag & mamma även bakat lite julgodis oxå, det fick bli lite knäck :] ska baka lite mer imorgon oxå! imorgon blire julmat rätt tidigt sen bär vi av ut till landet, till mormor och hela mammas sida, inte så mycket folk. och senare åker vi hem igen och öppnar familjens julklappar, så mysigt så :)


följ min blogg :D

okej, nu har jag fixat dit en sån dära sak, bloglovin men jag har tyvärr bara en prenumerant :( men jag hoppas på fler, jag hoppas att ni vill prenumerera! ni behöver inte läsa då men gör  det ändå, för att det ska se snyggt ut 8D hehu, lite tråkigt skämt sådär ja. nej, men prenumerera! (jag har ingen aaaaaaning om hur det ordet stavas, det var krångligt)

bild

hehu, lekte lite med en bild (: såg den "ramen" på en hemsida, den såg rätt  snygg ut (: men man va tvungen att va prenium medlem eller nått och det kostar 25 dollar så jag testade och göra en egen ;) och det funkade ju, men den blev inte sååå bra. men men.


snart jul


godmorgon, eller god förmiddag ?  två dagar kvar till jul, och jag har inte julhandlat än! jag  får göra det imån när jag får pengar ^^ hehu.  och julgranen är  uppe! fast det har den varit ett tag nu, men den känns så tom :o och ingen  bra  bild fick jag heller, men men ;)


sitter och kollar tåg nu, jag ska åka till Halmstad och  träffa Lina :D <3 träffades senast typ för ett halvår sen :o :(  det får bli nästa år, fast det är ju ändå rätt snart! det  låter så konstigt, nästa år... får hoppas att jag får,  men jag tror det, annars åker jag ändå ^^

jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer nu, har ju inte hänt så mkt än idag. kanske skriver  mer senare idag, sen ikväll :) hade bra!

fotat

 har nyss kommit hem igen, jag och ema har varit ute och fotat lite ^^  vi gick ner till vättern och gick bort till stan osen hem (: hehu, och jag  har sämst humor :D bilder ser ni neranför.
idag är det fjärde advent, och det är tre dagar kvar till julafton :D  annars har jag inte gjort nånting idag, förutom fotat då, men innan  det ar jag väl typ bara sovit :] och jag har ingen aning om vad jag  ska göra sen :o får väl se, kanske ska kolla klart på en film som   jag började titta på igår: Blond and Blonder x) liiiiite smått dryg!  och just nu är jag jättehungrig, väntar på maten. :]

juste! jag gjorde två kategorier oxå: foton, där jag lägger foton ;) och musik, där jag lägger in från konserter och sånt :D

men nu ska jag sticka, haha.  skriver kanske senare igen :)
det blev nog min favorit :) drf får den vara större!

  

rubriklös..

mina rubriker kommer få heta så nu, jag vet inte vad jag ska skriva längre! :( har nästa precis kommit hem från stan, kollade lite julklappar som jag vill ha med mamma, får se vad hon köper :D kollade på smink, foundation & puder, concealer och rouge ^^ haha, hela köret ;) vad gör alla ni andra då nu på kvällen? själv sitter jag och chattar med becca & ammara (: haha, lite trevligt!

men nu ska jag kolla vidare lite på andras bloggar, hej då :)

skal til datan

jag har en känsla av att detta lovet kommer gå alledes för fort för denna dagen har gått på en minut,  jag har inte gjort nånting, bara luggit i sängen och tittat på film och suttit vid daton lite. sen har jag lagt över dom senaste bilderna på ett USBminne så  jag har lite bilder på den nya daton sen :) just nu  sitteroch kollar lite på olika skal som jag kanske ska köpa sen och ha på datan, för det blir lite roligare då ju :D men jag vet inte vilket jag vill ha heller :o här kan ni kolla lite: http://www.bluebox.se ,
här är en jag har tänkt mig, lite söt :) men sen finns det ju många mer ^^ men jag ska kolla vidare lite.

och nu får jag slut på ord,
kanske skriver igen senare :) 

METALTOWN 09!


METALTOWN 2009
189 dagar kvar, längtar redan :D
klara artister: 
Disturbed (US)
Volbeat (DK)
Dir En Grey (JAP)
Dragonforce (UK)
Children of Bodom (FIN)
Trivium (US)
Pain (S)
Municipal Waste (US)

disturbed , mhm, älska <3
det kommer bli bästa året, Metaltown båda dagarna, bra band!
sen blire Coldplay och jag tror att det blir ännu mer!! :D

hehu, nu ska jag käka godis och titta på film :)

äntligen looooov

äntligen äre lov, så skönt ska det bli :D

idag hade vi avslutning i ljushallen kvart över tio, några sjuor sjöng oså ^^ sen stack vi till klassrummen och fick våra betyg oså, sen fick vi gå hem. så det var ju inte nån lång stund där, det var faktiskt rätt så skönt :) och jag   blev rätt nöjd med mina betyg, det var nått som jag blev besviken över men  eftersom jag är inte så bra så nöjer jag mig med det jag fick ^^ jag kan alltid försöka kämpa att höja dom betygen jag har G i..
bild: VG
engelska: VG
hk: G
idrott:
G
matte: 
G
spanska: VG
musik:
G
biologi: 
VG
fysik: G
kemi:
G
so: 
G
slöjd:
G
svenska:
G

nu måste jag verkligen gå och vila lite, är hur trött som helst :(
hade bra!


HAHA

http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc&feature=related

HAAAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH xD
jag döööööör, jag har SÄMST humor, hahaha xD
värt att kolla på ifall du är på dåligt humör ;)

-

jag har ingen aning om vad jag ska skriva, men jag vill ändå skriva x)  jag har nästan precis tittat klart på Titanic, somna igår så mamma fick spela in slutet, den är såååå bra :'D bara att jag typ börjar böla jämt (a)

idag har jag oxå varit i skolan, mindre kul faktiskt. började 10 över åtta med fysik, vi tittade på två filmer sen hade vi frågesport :p sen på matten efter så hade vi oxå frågesport, lärarens "tradionella" frågesport ;) haha efter det hade vi idrott men jag var inte med för jag har så himla ont i min rygg och jag ville sitta och kollapå men nej det fick jag inte för ann (typ hjälplärare) så hon följde med mig ut -.- och det gjorde JÄVLIGT ont i min rygg :( sen vare lunch och sen hade vi so, tittade på film och lite sånt! och sen slut. imån ska vi baka pepparkakshus :'D jag ska ta med mig  non stops och sätta på (: vi ska fan vinna! det är typ 18 hus dom ska döma så lycka till... att vi vinner. sen blire nån film :) efter det ska vi dansa inför hela skolan, hahah xD sånna barnsliga danser oxå.. jag säger att jag inte ska va med, jag har  faktiskt ont i min rygg och springa gör det värre om jag knappt kan gå? sen på fredag äre skolavslutning :DD jag längtaaaaar.

men nu ska jag sticka, hehu, hade bra!

mobilblogg

hehu, sitter här i soffan och testar att blogga från mobilen och  det verkar ju fungera ;) sitter och kollar på ugly betty just nu, det  är inte så roligt men men ^^ vad gör alla ni andra då nu på kvällen? :)

my day

hej alla :)
nu har jag läst ut boken, När jag hör din röst. den var bra :D jag ska börja läsa den tredje senare oxå, kanske inte idag men nån dag :)

idag började jag tio över nio då, hade matte, jag hatar matte, jag suger på matte :( sen efter det hade vi spanska, vi gjorde nått papper sen hade vi frågesport och mitt lag var bäst.... baklänges :D vi förlorade! haha, sen skulle vi ha musik men vi skulle kolla på nått i kyrkan så då hade vi inte musik så jag åt med ammara och becka och alla andra, sen stack vi till kyrkan och då kom min klass ut därifrån och jag missa  allt, eller då min klass skulle kolla så jag gick med dom andra= ammara & becka :) sen efter et hade vi syslöjd, och jag & ammara skulle göra örngott men det var för krångligt så vi gjorde en julstrumpa istl. och vi suger lite xD HAHAH, allt blev fel :(  sen slutade vi vid tre tror jag, och då gick jag hem nu sitter jag här nåra timmar senare och skriver och slutar alltid med att nu ska jag sticka och det gör jag nu oxå ;)

hade bra!

morgon..

okej, klockan är åtta nu, jag gick upp sju, jag börjar tio över nio och jag är klar redan, det är illa! idag är det en rätt lam dag, matte, spanska, musik och syslöjd, slutar vid tre.. sen läser jag enligt schema imån med men på torsdag ska vi baka pepparkakshus :D och titta på film osen ha lite aktiviteter i idrottshuset och sen på fredag är det skolavslutning! :''D äntligen, så är det snart julafton oxå! får se vad jag får :) hehu. men nu tror jag att jag ska äta frukost och titta på tv lite ;)

hade bra:)

coooldplay :)


gad, dagarna går rätt fort nu.. det är redan kväll ^^ sitter här och lyssnar på coldplay lite, och dom kommer ju faktiskt hit till sverige i sommar!! och jag vet att jag ska få det i julklapp :D haha, jag ska stå i andra sektionen, de bästa platserna då men nu såg jag innan att dom släppt flera så dom bästa fanns i första = längst fram ''/ :( men andra sektionen är faktiskt rätt bra! haha :)   min favorti låt är, The scientist, vilken är din ? :D




söndag

idag har det inte hänt så mycket, har mest bara suttit och tittat på tv, haha. och det är tredje advent idag oxå ^^ snart är det ju julafton men först är det julavslutning i skolan :D äntligen! och jag får mitt första betyg oxå :s haha, och jag är fortfarande jättetrött, sov till elva idag, kanske därför jag är trött :o men men, sitter och snackar med lina lite :D vi måste träffas på lovet! <3

jag vill göra om min blogg lite, den är lite ful tycker jag.. jag tröttnar rätt fort på den, ska kolla runt lite och se om jag hittar något bättre..  det blev ett kort inlägg idag men jag orkar inte skriva så mkt mer nu.

hade bra! / sofi :)

trött!

hej alla!
jag är såååååå trött nu, har inte alls sovit mkt idag.. igår hade vi tre luciaföreställningar, en på morgonen för skolan och två på kvällen för föräldrarna.. så j*vla varmt var det i sånt dära linne, asvarmt och alla svimmade typ hela tiden :( men jag klara mig. sen när jag kom hem typ vid nio ringde jag stina & ammara så dom kom till mig vid halv tio osåtyp gjorde lite grejor sen stack vi till bion vid elva tiden, man fick en popcorn och en dricka innan första filmen :) den första började typ tolv eller nått, den hette nånting med how to make a porno, haha dom gjorde en porrfilm för att får pengar xD jag höll på att somna oxå, HAHA  sen i pausen till andra filmen fick vi baconsnacks och  burn ^^ den andra filmen började vid två tror jag, det blev Yes man :D den var rolig, och Jim Carrie(?) är så bra!!  :D sen så var vi så trötta så vi orkade inte se den tredje filmen, och det var tydligen någon rysare oxå, och i pausen där mellan fick man zoo påse, macka och en smoothie som vi åt hemma sen, vi kom hem typ efter 4 nångång, och jag somnade halv sex (y) och vi vaknade innan vid elva typ men jag är JÄTTETRÖTT :( så jag tror jag ska sova lite snart (a)

hade bra! /ssofi

08.12.08

helu alla :)

jag sitter här och ryser sönder tror jag , hittade världens bästa klipp från konserten :
http://www.youtube.com/watch?v=0oVcDqXrWio&feature=channel, sån jävla stämning äre! :) <3

nu vecka är  det oxå, det går fort nu :D hade lucia övning idag, vi ha första föreställningen på torsdag morgon sen en på fredagmorgon och två på kvällen ^^ får hoppas att det går bra!  sen halv tolv så ska jag ammara och stina gå på lussebio :D dom visar tre filmer, nya  filmer, som kommer ut 2009 under natten, oså får man gratis snacks osånt :D assoft ju :) så biofilmerna kommer typ vara slut nångång kanske vid fyra-fem xD då är det hem & sova!

men nu ska jag dra, hade bra! :D

omg!

herregud, världens bästa konsert, det slår allt jag varit på, allt! vi åkte till gbg typ vid tolv eller nått,  stannade och åt på vägen :] kom ner dit kanske vid halv fyra, gick och köade direkt. haha.
" ursäkta, vad köar ni till?"
" till en konsert"
" jaha, med vem?"
" bullet for my valentine"
" va?"
" bullet for my valentine!"
" *ser konstiga ut* okej, aldrig hört talas om"

HAAAAAAAHAHAHAHAHAHA, från 15.30-18.30 kom det folk  och frågade det hela tiden. rätt underhållande xD sen när vi kom in så sprang vi till garderobena och hände in våra jackor. sen sprang vi till scenen, vi kom  på sidan, typ där Jay står, ema kom på andra raden och jag kom typ mellan 2:a & 3:e raden :P sen drog  det igång, först vare Bleeding Through dom va hyfsat, dom gick och lyssna på, & jag va bäst, jag lyckades tränga mig längst fram :DD men dom gillade inte mig där så  dom försökte trycka ut mig :( men jag stannade!  sen Lacuna Coil, dom var inte så bra xD SEN BÖRJADE BFMV!!!! SÅ JÄVLA BRAAAA! jag skrek med i varenda jävla låt, handbangade (!!!!!!) och allt! fick ögonkontakt med Jay och han log åt mig! sen typ pekade han på mig,  ema och killen brevid ema och ville att vi skulle headbanga x) så jäva undebart vare! OH, ta mig tillbaka :( <33  världens bästa konsert jag fick även Jays plektrum :D:D:D:D <3
KOPIERING ÄR TOTALT FÖRBJUDET!!!!





precis hemkommen..

precis som rubriken så har jag precis kommit hem, har sprungit runt på  stan lite ^^  köpte en hårfärg som jag ska ha till mina förlägningar eftersom  mitt hår aldrig växer (!!) och efter som det  kostar 4000 kr att göra det hos frissan!?!! 4000 kr!!  så jag färgar det, men det blir nog bra ^^ hoppas jag...

annars har skolan varit tråkig idag, fick göra mitt so prov idag oxå,  det gick nog inte så bra ''/ får hoppas på det bästa! haha. men jag orkar inte skriva, är sååå trött :( hoppas ni mår bra, puss sofi :)

4.12.08

halo alla! :)
eftersom jag inte skrev någonting igår så tänkte jag skriva lite nu ^^ vi hade friluftsdag,  vi bowlade, jag sög men träffade nästan alla käglor ändå :o xD sen efter det så skulle  vi valt nånting annat men jag hade lucia övning, men vi gick på stan lite innan, åt oså..  sen hade jag lucia övning dådå, körde igenom hela grejen, ingång och utgång oxå,  nästa vecka är det fyra föreställningar (: sen efter det  så skulle vi ner till landshövdingen för vi var bäst i hela kommunen på Dn's frågetest som hela sveriges högstadie gör :] så vi fick dricka, godis osånt, oså körde vi en tävling och idag var vi med i tidningen xD en mening "har kungen skitit där" HAHAH!  men sen efter det så skulle jag och Stina på bio, Twilight :D JÄTTEBRA!!!  sen kom jag äntligen hem vid nio så jag hann aldrig att  skriva för jag pluggade även på prov! som jag tror gick.. sådär ''/ 

och idag har skolan varit sådär, lite stolt är jag allt ;)  typ, verkligen, sa till en av mina "kompisar" huhu. mer får ni inte veta! men jag orkar inte skriva så mkt mer för jag har skitont i huvet så heh, puss hej :)

1:a Demcember

halo everybody!
1:a December idag = 18 dagar kvar till jullov och 23 dagar kvar till jul :Djag har ingen aning om vad jag ska önska mig, kanske ska börja tänka på det snart :o :) sen vill jag åka till några människor på lovet oxå, får se!

ny vecka är det med! gick till skolan idag, lite tråkigt men dan gick fort ^^ hade svenska, lunch, idrott osen spanska, vi ska typ ha nått drama i spanskan vilket jag hatar & på spanska! :( det får gå bra! jag måste öva på mina lucia sånger, ska kunna dom till imån, jag har knappt tittat på dom :s (a) hheh. sen måste jag öva till engelska provet som jag har på torsdag, men jag hinner nog inte öva så mkt på onsdag för då har jag fullt upp, friluftsdag, halva dagen, ska bowla osen ska jag till skolan och öva till lucian igen, osen ska vi till Landshövdingen för vi var ju bäst i kommunen på Dagen Nyheter frågorna ;) OCH SEN ska jag och Stina gå på bio-igen xD på Twilight :D det ska bli skojsigt :)

men nu ska jag sticka, hade bra
/ ssofi (: